Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Ważna propozycja dla kochasi i kochaneczek
ktoś pisze:No wstydziłbyś sięPrzeca Ona zajęta jest i chyba nie doceniasz Jej mężczyzny
ktoś pisze:Weż się odczep, mam dziewczynę i nie zamierzam jej zdradzać
Wszystkie te wypowiedzi i nieporozumienia mogłyby się w ogóle nie pojawić, gdyby była jasność, kto czego potrzebuje w sferze LoveStory.ktoś pisze:Ale ja właśnie szukam faceta, więc mogę się tak zachowywać![]()
Każdy, kto zabiera głos w tym topiku powinien, zanim sformułuje wypowiedź, określić się dokładnie. Wtedy będzie po prostu łatwiej, prościej, przejrzyściej, transparentniej i w ogóle nie będzie dochodzić do niezamierzonych faux pais, innych niegrzeczności czy po prostu zwykłych nieuczciwości.
Żeby było krócej i jednoznacznie proponuję przyjąć następujące symbole:
! Zajęta, szczęśliwa / zajęty, szczęśliwy (sytuacja trwała, trudna lub niemozliwa do zmiany, nie szuka ani nawet nie bierze pod uwagę, że miałaby się pojawić nowa sympatia)
@ Zajęta, ale niepewna, nie do końca szczęśliwa lub całkiem nieszczęśliwa / zajęty, ale niepewny, nie do końca szczęśliwy lub całkiem nieszczęśliwy (bierze pod uwagę, że może zmienić prtnera lub wręcz trwa w związku w oczekiwaniu na okazję, żeby z niego wyjść i... przejść do innego, lepszego)
# Walczę o partnera, bo mam kogoś konkretnego na oku (jestem zakochana lub prawie zakochana / zakochany lub prawie zakochany; on / ona mnie nie dostrzega lub nie chce lub potrzebuje więcej czasu, żeby mnie polubić)
$ Jestem wolna / jestem wolny i tylko tak ogólnie się rozglądam za sympatią, ale to nic pilnego
% Jestem wolna / jestem wolny i chcę szybko znaleźć drugą połowę (to potrzeba paląca, nie chcę dłużej czekać)
^ Jestem wolna / jestem wolny i przynajmniej na razie podoba mi się to (nikogo nie szuakm, dobrze jest jak jest)
Oznaczenia dodatkowe:
& Jestem heteroseksualistką / jestem heteroseksualistą
* Jestem homoseksualistką / jestem homoseksualistą
+ Interesują mnie tylko trwałe, poważne związki
~ Interesują mnie flirty i kokietowanie, na powazne związki przyjdzie czas kiedy indziej
| Interesuje mnie głównie (tylko) seks i to bez zobowiązań, a nie poważne związki czy tzw. bycie razem
Precz z obłudą i gierkami - przynajmniej w tym topiku. Zabierzmy nieuczciwym wojownikom matrumonialnym mozliwość zabawy naszym kosztem. Bądźmy szczerzy, otwarci, asertywni - piszmy wprost i uczciwie, czego oczekujemy.
Ostatnio zmieniony 28 sie (wt) 2007, 11:10:52 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Wyrocznia WSR
Oczekuję tego, że w szkole będzie więcej miłości i obściskujących się na korytarzu par.
I tego, że nikt u nas w szkole nie będzie spędzał długich, deszczowych jesiennych wieczorów samotnie tylko wraz z drugą połówką polamańczy.
Takie są moje oczekiwannia. Zbyt dużo osób nie ma partnera i z tego powodu są smutni. 

-
- Loża WSR
o jeżdzącym SW :D
o żesz !@#$%^&*+~| mać no to teraz pojechales 

-
- Wyrocznia WSR
Re: o jeżdzącym SW :D
Gdynia jest multimedialna po prostu jest wszystkim naraz!Magdusia pisze:o żesz !@#$%^&*+~| mać no to teraz pojechales

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Stop nieuczciwym gierkom miłosnym!
Dobrze, dobrze. Ale najpierw określ się symbolicznie (wg schematu powyżej) kim jesteś i jakie są Twoje oczekiwania w sferze LoveStory: czy faceci (dziewczyny) mogą Cię podrywać czy nie (w sensie czy sobie tego życzysz), czy to ma sens czy nie oraz czego ewentualnie mogą oczekiwać. Wystarczą 3 symbole z zamieszczonych powyżej i już wszystko będzie uczciwie powiedziane.Happy pisze:Oczekuję tego, że w szkole będzie więcej miłości i obściskujących się na korytarzu par.I tego, że nikt u nas w szkole nie będzie spędzał długich, deszczowych jesiennych wieczorów samotnie tylko wraz z drugą połówką polamańczy.
Takie są moje oczekiwannia. Zbyt dużo osób nie ma partnera i z tego powodu są smutni.
Stop nieuczciwym i raniącym tak wiele serc gierkom miłosnym!
Ostatnio zmieniony 28 sie (wt) 2007, 10:16:15 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: o jeżdzącym SW :D
Nie. Nie możesz tak się opisać, np. ! i @ wykluczają się, a już napewno + i |. Bądź UCZCIWA i otwórz się na innych. Wyjdź z ukrycia!Magdusia pisze:o żesz !@#$%^&*+~| mać no to teraz pojechales
I to jest własnie NIEUCZCIWE!Happy pisze:Gdynia jest multimedialna po prostu jest wszystkim naraz!Magdusia pisze:o żesz !@#$%^&*+~| mać no to teraz pojechales
Ostatnio zmieniony 28 sie (wt) 2007, 10:18:20 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Wyrocznia WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Znaki nieuczciwości
To jest własnie skrajnie nieucziwe! Wioska.Happy pisze:Nie mogę się określić to to ściśle tajne jest!
Nie ma takiej opcji. Jest opcja *, czyli "jestem homoseksualistką". Ale w to też nikt Ci nie uwierzy.Happy pisze:A jak powiem, że jestem gejem to mi ktoś uwierzy?![]()

-
- Wyrocznia WSR
Re: Znaki nieuczciwości
A któ mówi, że życie jest uczciwe? Ja jestem nieśmiała i moje życie to tajemnica. Bardziej mnie za to interesuje kwestia życia innych!wojtkowski pisze:To jest własnie skrajnie nieucziwe! Wioska.Happy pisze:Nie mogę się określić to to ściśle tajne jest!

A po czym wnosisz, że ktoś mi nie uwierzy? Jak będę chciała zostać gejem to nim zostanę, nie znoszę w życiu żadnych ograniczeń.wojtkowski pisze:Nie ma takiej opcji. Jest opcja *, czyli "jestem homoseksualistką". Ale w to też nikt Ci nie uwierzy.Happy pisze:A jak powiem, że jestem gejem to mi ktoś uwierzy?![]()

-
- Loża WSR
wcale ze nie prawda! o!Happy pisze:Oj wszyscy ci bejbe zazdraszczają tego Twojego czaru.Już się chyba przyzwyczaiłaś...
dobra, to ja też będę gejem