Nie sądzę że tylko przeciwnikom, gdyż mam wrażenie materiał był raczej właściwie wyważony - przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie.Martha pisze:A a propos Kwasniewskiego, to wszystkim jego przeciwnikow powinien sie spodobac reportaz Sianeckiego.
Rozmowy o polityce
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
Czy wywazony to bym sie zastanawiala. Nie chce sie stawiac po zadnej stronie, ale mysle ze wystapienie w reportazu jakiejs specjalistki od spraw uzaleznien to troche malo wywazone. To nie jest na zasadzie potato - pothato. Bo idac ta droga mozna porownac wciagniecie/wdmuchniecie wczoraj tabaki przez premiera do bialej sciezki.seize pisze:Nie sądzę że tylko przeciwnikom, gdyż mam wrażenie materiał był raczej właściwie wyważony - przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie.Martha pisze:A a propos Kwasniewskiego, to wszystkim jego przeciwnikow powinien sie spodobac reportaz Sianeckiego.

-
- Loża WSR
Co do wciągania tabaki to uwierz mi ale gdy to widziałem to sam to komentowałem, śmiejąc się z tego tak jak i z wielu rzeczy (czując właśnie czasem tą ową "żenadę") jakich dokonują bracia Kaczyńscy.
Ale choć niektórzy by tutaj dali sobie zapewne rękę uciąć za to że jestem zagorzałym i fanatycznym wielbicielem Kwaśniewskiego to powiem że dużo większy jest związek wina z alkoholizmem niż tabaki z narkomanią; dlatego stwierdziłem że był dość wyważony - bo nie mówił o tym że b. Prezydent jest uzależniony tylko padło że osoby używające i nadużywające alkoholu nie zdają sobie sprawy ze swojej kondycji, zapachu alkoholu bijącego etc - choć owszem jednocześnie ganiący.
Ale choć niektórzy by tutaj dali sobie zapewne rękę uciąć za to że jestem zagorzałym i fanatycznym wielbicielem Kwaśniewskiego to powiem że dużo większy jest związek wina z alkoholizmem niż tabaki z narkomanią; dlatego stwierdziłem że był dość wyważony - bo nie mówił o tym że b. Prezydent jest uzależniony tylko padło że osoby używające i nadużywające alkoholu nie zdają sobie sprawy ze swojej kondycji, zapachu alkoholu bijącego etc - choć owszem jednocześnie ganiący.
-
- WSR Guru
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... 046251.264
W artykule zapomnieli, że jeszcze pewnie okrągłą sumkę dostaje za udział w programie. Dla mnie to już jest szczyt wszystkiego
Sorry za umieszczenie tego samego posta, ale nie mogłem nie umieścić go również tutaj
W artykule zapomnieli, że jeszcze pewnie okrągłą sumkę dostaje za udział w programie. Dla mnie to już jest szczyt wszystkiego

Sorry za umieszczenie tego samego posta, ale nie mogłem nie umieścić go również tutaj

-
- WSR Guru
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... 160246.170
Drugie badanie powinno dać do myślenia Tuskowi.
Drugie badanie powinno dać do myślenia Tuskowi.