Co nas wnerwia na codzień?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert
-
- Ekspert
krzysiu pisze:mnie dziś najbardziej wnerwił ten filmik: http://thekickback.com/rikroll/batman.p ... my_pis_02/
pamietaj że klikasz na własną odpowiedzialność
ale potem wydało mi sie to zajebistym patentem na wnerwianie innych więc go porossyłałem.
Krzysiu zabije Cię

włączyłam to w pracy...
cholera ta moja ciekawość

-
- Zaczyna działać
tez to włączyłam w pracykiti pisze:krzysiu pisze:mnie dziś najbardziej wnerwił ten filmik: http://thekickback.com/rickoll/batman.p ... /m_pis_02/
pamietaj że klikasz na własną odpowiedzialność
ale potem wydało mi sie to zajebistym patentem na wnerwianie innych więc go porossyłałem.
Krzysiu zabije Cię![]()
włączyłam to w pracy...
cholera ta moja ciekawość

-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert
Paziu pisze:damn ... ale wnerwiło mnie że mamy do napisania 8000 znaków i zrobić 6 layoutów na warsztaty internetowe II ... :/ ...
My mielismy tylko jeden layout do zrobienia i jakies teksty do napisania (bio, jakas recenzja itp.)....
po opisie to juz nawet ciekawosc mi przeszlaMonika Rak pisze:ciekawośc zaspokojona?![]()

-
- Loża WSR
bo tak bylo, chyba ze ktos zrobil mega zaawansowany layout z wieloma podstronami i dostal celaMartha pisze:My mielismy tylko jeden layout do zrobienia i jakies teksty do napisania (bio, jakas recenzja itp.)....Paziu pisze:damn ... ale wnerwiło mnie że mamy do napisania 8000 znaków i zrobić 6 layoutów na warsztaty internetowe II ... :/ ...

-
- Ekspert
ja zrobilam jeden bez zadnych mega podstron (w ogole bez zadnych podstron, a co dopiero mega) i dostalam celaMagdusia pisze:bo tak bylo, chyba ze ktos zrobil mega zaawansowany layout z wieloma podstronami i dostal celaMartha pisze:My mielismy tylko jeden layout do zrobienia i jakies teksty do napisania (bio, jakas recenzja itp.)....Paziu pisze:damn ... ale wnerwiło mnie że mamy do napisania 8000 znaków i zrobić 6 layoutów na warsztaty internetowe II ... :/ ...![]()

-
- Zaczyna działać
-
- Zadomowił(a) się
Kali pisze:Bez przesady z tym wyłączeniem, wystarczy zamknąć przeglądarkę.
Szczególnie jak w tym samym czasie ma się włączone szabanaście zakładek, które koniecznie muszę poczytać

Na szczęście filmik kiedyś się kończy i wyskakujące okienka też

Ahhh...ta ciekawość

A tak jeszcze nawiązując do topicu to wnerwiają mnie lekarze, którym ciągle mało... szczególnie u mnie w mieście w szpitalu (choć większość mieszkańców nazywa to miejsce umieralnią). Ale obecnie sadzący się lekarze to raczej problem w całej Polsce a nie tylko u mnie w mieście...