Ojciec dyrektor - zreczny manipulator czy szarlatan :D ?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wybrane organizacje, w których działa o. Rydzyk
Rydzyk należy jeszcze do kilku innych tajnych (i nietajnych, ale "stwarzających zagrożenie") stowarzyszeń. Wymienię tylko 10 pierwszych z brzegu (na cały wykaz szkoda czasu i ambarasu). Oto specyfikacja wg schematu:Natalunia pisze:Rydzyk należy do ugrupowania nazistowskiego, i jest jedną z szych. Do tego ugrupowania należy jedynie okolo 20 członków. Rydzyk dotuje tę organizację. I ostatnio zasilił jej konto na 1 mln euro. Organizacja działa w Niemczech.
nazwa organizacji//kraj-siedziba//ilość członków//pełniona funkcja//kwota przekazana w ostatnim roku
-> Stowarzyszenie Kryptopedofili//Benelux//2500 osób//członek szeregowy//10 tys. euro
-> Brygady Śmierci Kościoła Katolickiego//Włochy//990 księży//kierownik sekcji pozorowanych samobójstw//brak dotacji
-> Fundacja "Wyzwolenie Człowieka przez Onanizm i Wolną Miłość"//Indonezja//72 osoby//członek szeregowy III stopnia//24 tys. euro
-> Grupa Wsparcia Terroryzmu Światowego//Pakistan-Afganistan-Irak-Palestyna//1550 osób//członek zarządu odpowiedzialny za zarządzanie funduszami//150 tys. euro
-> Kartel narkotykowy Neumana//Kolumbia-Peru//nieznana ilość członków//łącznik z Europą//brak dotacji
-> Międzynarodówka Komunistyczna "Przyszłość"//Rosja//257 tys. członków//kierownik sekcji indoktrynacji ideologicznej i kamuflażu//500 tys. euro
-> Wolnomularstwo Wyzwolone//Francja//1 mln członków//mistrz wtajemniczony (II etap)//112 tys. euro
-> Prawo i Sprawiedliwość//Polska//13 tys. członków jawnych//członek niejawny//500 tys. euro
-> Stowarzyszenie Byłych Funkcjonariuszy SB i Ich Współpracowników//Polska//ok. 7 tys. osób//członek zwyczajny, kapelan//wysokość dotacji nieznana
-> Brygady Homoseksualne//USA//16 osób//prezes//15 tys. euro
-
- Loża WSR
cytat z : rm.radiomaryja.pl.eu.org
No wiesz biorąc pod uwagę taką np. wypowiedź : "Pracowałem parę lat poza Polska, widziałem co, co jest. Mowie, Boże uchowaj Polskę od tego, od tego liberalizmu, yyyyy no, tej ideologii liberalnej, która jest gorsza od systemu totalitarnego komunistycznego czy, czy, czy nazistowskiego." (05/06.09.1998) - to kto wie może i masz tutaj racjęwojtkowski pisze:-> Międzynarodówka Komunistyczna "Przyszłość"//Rosja//257 tys. członków//kierownik sekcji indoktrynacji ideologicznej i kamuflażu//500 tys. euro

Ale to to już by było bardzo przewrotnewojtkowski pisze:-> Wolnomularstwo Wyzwolone//Francja//1 mln członków//mistrz wtajemniczony (II etap)//112 tys. euro

-
- Loża WSR
... zresztą kto wie, kto wie ... różne rzeczy się dzieją ... np na stronie In Today's Catholic World można znaleźć zdjęcie grupowe (przedstawiające m.in Georgea Busha Jr) podpisane :
"George Bush Jr. A Skull & Bones Anti-Catholic Freemason Surrounded by Apron Wearing Freemasons in Texas (2000 A.D.) "

"George Bush Jr. A Skull & Bones Anti-Catholic Freemason Surrounded by Apron Wearing Freemasons in Texas (2000 A.D.) "

-
- Loża WSR
"Nigdy nie powiedziałem, to mi przypisano (...) Nigdy nie powiedziałem tego, a te taśmy, to wiem kto to zrobił. To zrobili studenci. To była zemsta za wymagania pewne, na co nie mogłem się zgodzić" - T. Rydzyk
Ojciec Rydzyk: taśmy to zemsta studentów (onet.pl)
Ojciec Rydzyk: taśmy to zemsta studentów (onet.pl)
-
- Bywalec