Jakież to przewspaniałe uczucie, kiedy się człek dowiaduje, że jednak nie będzie musiał przez własną głupotę bulić kole pięciu tysia, co na 100% wiązałoby się z jakimś cholernym kredytem i żegnaj wolności. A tak, dzięki refleksowi Jedi i paru innym czynnikom, upiekło mi się i nawet bez smrodku się obeszło
CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
yaceusz
- Czasami coś napisze

ALE CZAD!!!
Jakież to przewspaniałe uczucie, kiedy się człek dowiaduje, że jednak nie będzie musiał przez własną głupotę bulić kole pięciu tysia, co na 100% wiązałoby się z jakimś cholernym kredytem i żegnaj wolności. A tak, dzięki refleksowi Jedi i paru innym czynnikom, upiekło mi się i nawet bez smrodku się obeszło
-
Martusia B
- Ekspert

-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Wiciu
- Loża WSR

http://www.milanos.pl/video.php?cat=20&id=3946
buuuuhehehehehheheheh prawda prawda...piwo dla tego pana bo dobrze gada
buuuuhehehehehheheheh prawda prawda...piwo dla tego pana bo dobrze gada
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Jaka masakra? 8O To Ty dzieciaku maskary prawdziwej nie widziałeś! Jak ja się uczyłam w WSR-rze dawno dawno temu za górami i lasami to pisaliśmy przed obrona pracy dodatkowe egzaminy wszystkich przedmiotów! To była masakra a nie jakaś prasówka sam na sam z sw. Puścisz oczko, pokażesz że myślisz i będzie okej.krzysiu pisze:ucze się przecie!!ale to masakra jest te ustne z prasowej i te inne...