Lepper w WSR?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
sinar
Loża WSR
Loża WSR

Lepper w WSR?

Post autor: sinar » 14 lip (śr) 2004, 09:46:06

Sensacja! Rewelacja!
senq pisze:A mi sie wydaje że w naszym gronie jest przyszły Prezydent.
Kesonex pisze::twisted: Viva Las Vegas :P
Aaaaaaaa... Dzizas czyli to prawda co mowia na miescie. Tymochowicz zapisal Leppera do WSR. Slyszalem ze Beger Zloty Warkocz i Hojarska tez maja byc tylko od pazdziernika. Juz nie zalapia sie na wrzesniowe warsztaty z technik sprzedazy wspolnie z Andreasem.

Nie wiecie moze na jakich beda specjalizacjach? Jedrek pewnie na SR bedzie bo to lebski facet jest.

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 14 lip (śr) 2004, 10:39:31

Beger pojdzie na foto bo nie boi sie prowokacji jesli sie myle to:

Skujcie mnie skujcie ...!! :twisted:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 14 lip (śr) 2004, 11:18:02

No ciekawe kiedy szkola i Prezes zajma oficialne stanowisko w tej sprawie. Pewnie bedzie: nie potwierdzam i nie zaprzeczam albo no comments.

Chodza sluchy ze Lepper ma byc na dniach ... otwartych w piatek lub w sobote. Jeno w peruczce bedzie i z przyklejnymi wasami plus ciemne okulary.

To Hojarskiej zostaje grafika albo tv. No a po tych jej sciezkach i cigaretten ;) nach Hamburg to juz prawie pewne ze lektorat z niemieckiego na zaocznych bedzie.

Cholewcia czy to bedzie tak ze jak wguglam Lepper to mi wyskoczy WSR. Kiedys to mialem taka akcje ze Star Trekiem. Nie ma to jak wspolczesna mysl techniczna. Z takim zapleczem daleko zajdziemy. Viva WSR!

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 15 lip (czw) 2004, 00:27:13

nie dziwie się Mr. Lepiejowi; ja bym już dawno rzucił PR-owca, który dziennikarzom mówi, że nigdy nie miał gorszego (głupszego) klienta i nie chce dłużej dla niego pracować; teraz Lepierd sam sie zajmie swoim wizerunkiem - zacznie pewnie od nowych zajęć z wizazu.
Swoją drogą SER z Tymochowa to wyjątkowy fenomen. Rzadko spotyka się agencję PR, o której wiecej słychać niż o jej klientach - co tam Piotr Czarnowski - kto o nim słyszał? Ha, ha, ha...

ODPOWIEDZ