Czy ktoś z Was zrobiłby DOBRĄ wlepkę na płytkę rapową?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Czy ktoś z Was zrobiłby DOBRĄ wlepkę na płytkę rapową?
Siema. Za miesiąc puszczam w Świat rapowy nielegal pt. "Aleja100." (czyt. AlejaStu). Jest to produkcja amatorska, wszystkie podkłady są moje, w sumie 18 osób udzielających się wokalnie, 2 djów.
Moje pytanie brzmi: Czy ktoś z Was zechciałby zrobić dla mnie projekt wlepki (nie - okładkę), którą dałoby się nakleić na płytę CD zamiast okładki. /chodzi mi o właśnie taką wielkość/. Wlepka byłaby uniwersalna - także rozklejana od tak w celach promocyjnych.
Wytyczne:
1.Żadnych zdjęć mojej osoby,
2.Napisana nazwa projektu czyli "Aleja100." (z kropką),
3.Napisany mój "nick", czyli "sd-cd/ds" - w rogu, po prawej stronie na dole - małe.
4.Może być kolorowe, może być czarno-białe - obojętne.
5.W tle, prawie że transparantny obraz, pasujący do nazwy projektu, może jakieś skrzyżowanie dróg albo coś ALE - nie takie dosłowne i "wprost". Prawie przezroczyste.
6.Powinny na tej wlepce znajdować się 2 adresy: www.myspace.com/sdcdgrogra oraz www.grogra.com
7.Kształt: prostokątny.Z prostym obramowaniem.
Kilku tracków można posłuchać na www.myspace.com/sdcdgrogra
Jakby ktoś zechciał mi pomóc, to proszę o info na forum lub na: deesart@interia.pl Napiszcie proszę, ile by to kosztowało.
Dzięki.
Moje pytanie brzmi: Czy ktoś z Was zechciałby zrobić dla mnie projekt wlepki (nie - okładkę), którą dałoby się nakleić na płytę CD zamiast okładki. /chodzi mi o właśnie taką wielkość/. Wlepka byłaby uniwersalna - także rozklejana od tak w celach promocyjnych.
Wytyczne:
1.Żadnych zdjęć mojej osoby,
2.Napisana nazwa projektu czyli "Aleja100." (z kropką),
3.Napisany mój "nick", czyli "sd-cd/ds" - w rogu, po prawej stronie na dole - małe.
4.Może być kolorowe, może być czarno-białe - obojętne.
5.W tle, prawie że transparantny obraz, pasujący do nazwy projektu, może jakieś skrzyżowanie dróg albo coś ALE - nie takie dosłowne i "wprost". Prawie przezroczyste.
6.Powinny na tej wlepce znajdować się 2 adresy: www.myspace.com/sdcdgrogra oraz www.grogra.com
7.Kształt: prostokątny.Z prostym obramowaniem.
Kilku tracków można posłuchać na www.myspace.com/sdcdgrogra
Jakby ktoś zechciał mi pomóc, to proszę o info na forum lub na: deesart@interia.pl Napiszcie proszę, ile by to kosztowało.
Dzięki.
-
- Czasami coś napisze
Hej!
Chodzi o prostokąt prostokąt
Taki, który będzie można przykleić na płytę CD - żeby nie zakleił kółka w środku. JAK NAJWIĘKSZY - ale żeby płyta nie przestała działać. /Czyli prostokąt prostokąt
od brzegu płyty - do brzegu okręgu w środku płyty jak największy/. Kwadraty odpadają ze względu na moją wizję.
Chodzi o prostokąt prostokąt