Miss/Mister WSR grup zaocznych

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 12 kwie (sob) 2008, 20:54:22

dzięki :)
strasznie mi głupio, że się tak ułożyło i miło, co wybaczone. pomysły są superowe. ale kwoty powalające :( w ogóle problem jest ze znalezieniem czegokolwiek. ale jak mówiłem, jutro nacieramy do ataku :) będę informował :)

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 13 kwie (ndz) 2008, 19:07:57

SZALEŃSTWO !!

Rozmawiałem dziś ze Sławkiem Wojtkowskim (i częściowo z Arturem Waczko). Według ustaleń padło, że impreza będzie zorganizowana 10 lub 17 maja. Biorąc pod uwagę, że zjazd zaoczni mają 10 maja, wtedy najprawdopodobniej impreza się odbędzie !

CIESZYCIE SIĘ???? Bo ja tak :)

Co do miejsca - jak pisałem w poprzednim poście, ciężko znaleźć lokal w centrum. Sławek Wojtkowski będzie rozmawiał nt. wynajęcia tego klubu, w którym bawiliśmy się poprzednio. Większość zna lokalizację. Gdyby coś się zmieniło w tym temacie - info się pojawi, więc śledźcie wątek :)

O imprezie... Nadal nie dostałem zdjęć i opisów kandydatów, musimy się obyć bez tego :( Przedstawicie się sami :P Za karę :)

Będą konkurencje. O czym oczywiście kandydacie wiedzieli wcześniej :) Konkurencje będą wdzięczne, więc nie ma się czego obawiać ;)
Kandydaci na wszelki wypadek niech przygotują jakiś "talent" do zaprezentowania.

Temat przewodni wyborów podam wkrótce. Nie jest to do niczego obligujące. Choć fajnie by było, gdyby ktoś przyszedł w takim stroju :)
Poza wyborami Osobowości WSR grup zaocznych będzie impreza taka, jak ostatnim razem. Tematu przewodniego nie znam - ustalę ze Sławkiem Wojtkowskim, czy będzie jakiś, czy będzie panowała zupełna dowolność w doborze muzyki.

A dla przypomnienia zgłoszeni kandydaci. Można jeszcze się wycofać do przyszłego tygodnia. Po tym terminie uznamy, że wszyscy się zgadzają na wzięcie udziału. Prosimy jednak, by nie wycofywać się bez powodu. Chodzi przecież o zabawę, dobrą zabawę, a bez Waszego udziału to się po prostu nie uda. My robimy wszystko, by było jak najfajniej, ale potrzeba też Was :) W każdym razie nie będziemy nikogo ośmieszać, ani też obrażać. Więc spokojnie można wziąć udział w konkursie!
A oto lista ;):

Dames:
Dominika B. SGz1
Monika W. SRz1
Ada SRz2
Katarzyna H. SRz1
Magda Ż. SRz1
Natalia TVz1
Monika R.
Marta S.

Messieurs:
Wojtek J. SGz2
Sebastian (fotograf) SRz2
Paweł B. SGz1
Mariusz SGz1
Przemek SRz2
Tomek B. SRz2
Robert (Zezul) TVz1
Arek (Ananas) Foto z1
Mateusz (Mateusz) Foto z1
Kamil (Kamil) SRz2
Zbyszek Z. TVz1

Wykładowcy:
Michał B.
Paweł B.
Pesca
Monika P.
Marek S.
Tomasz S.
Sławek W.
Artur W.
Magda R.
Adam Z.
Iza L.

Głosowanie odbywało się będzie na miejscu, długopis postaramy się dostarczyć ;)

To na dziś tyle :)
Do przeczytania w kolejnym wpisie :)
Pozdro wielkie!

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 13 kwie (ndz) 2008, 21:09:08

po_prostu_Adam pisze:a dla przypomnienia zgłoszeni kandydaci. Można jeszcze się wycofać do przyszłego tygodnia. Po tym terminie uznamy, że wszyscy się zgadzają na wzięcie udziału.
Ło Matko! zupełnie zapmniałam, że mnie nominowano :roll:
bardzo ładnie proszę o wykreślenie mojej kandydatury, ponieważ:
  • :arrow: najprawdopodobniej (choć z wielkim bólem) nie będzie mnie na impressce :(
    :arrow: mam inną kandydaturę na moje zastępstwo :!: (oczywiście reprezentującą sekretariat :D
Bardzo ładnie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Z Poważaniem

pesca ;)
Ostatnio zmieniony 14 kwie (pn) 2008, 14:04:56 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 14 kwie (pn) 2008, 11:27:12

no nie wiem :P
akurat przedstawiciele kadry są dość mocno obecni w naszym szkolnym życiu, więc większość ich zna. nie ma zatem potrzeby, by sie na imprezie stawiali osobiście :) poza tym wykładowców nie ma tabunów i ciężko ich zmieszać z tłumem :)
naradzę się z pozostałą częścią organizatorów i zapadnie decyzja. jak się przychylą, to z cięęęęężkim sercem wykreślę :( ale szkoda :(

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 14 kwie (pn) 2008, 11:39:29

z wielkim bólem serca zgadzam się na to, by Ewa nie uczestniczyła w konkursie :(
pesca i pestka to ta sama osoba? bo już się trochę pogubiłem :/

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

UWAGA !!

Post autor: po_prostu_Adam » 14 kwie (pn) 2008, 11:45:00

Kochani!

Organizatorzy postanowili wyjść na przeciw oczekiwaniom i sprostać, przynajmniej w części, składanym obietnicom skąpych strojów.
Impreza odbędzie się pod hasłem
FIESTA LATINA

Prosimy zatem o przybycie w ubrankach dostosowanych do muzycznych klimatów meksykańskich, hiszpańskich, włoskich i południowoamerykańskich :)

mmmmmmmmmm będzie gorrrrrrrrrąco :D

megejra
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: megejra » 14 kwie (pn) 2008, 13:09:49

8O
powiedz, że żartujesz z tym Latino :? :x

i nie dobijaj pisząc, że te rytmy będą górować:!:
co gorsza wybrzmiewać będą całą noc 8O
dobra, niech poleci kilka cHwYTÓW (wtedy jest to do strawienie i można z humorem podejść do tego), ale bez przesady to nie muzyka na całą noc - trzeba trochę się znać i lubić te rytmy by przetrwać z tym do rana

nie może być tematem przewodnim reggae czy rock, punk (PL- głównie)!?!
bo już widzę te wywijasy :?

...i kolejki przy barze :roll: :wink:

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 14 kwie (pn) 2008, 13:47:21

jak głosi porzekadło "jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził" :) nikt nie wymaga profesjonalnego tańca typu samba czy rumba :) nikt też takowych zdolności oceniał nie będzie :) zatem "się znanie" nie jest niezbędne :) większość ludzi kojarzy takie kawałki. trochę śmieszne, trochę szalone, w sam raz na gorącą majową noc. a jak będzie zimna - pomoże się rozgrzać :)
odnośnie propozycji... muzyki punk (tym bardziej polskiej) w ogóle nie kojarzę :) rock zawsze się przemyca. a reggae można podciągnąć pod latino :) inną rzeczą jest, że latino ma być motywem przewodnim, a nie wyłącznym. na poprzedniej imprezie przemyciło się trochę kawałków nie związanych z tematem.
oczywiście można zrobić sondę, kto jakie rytmy woli i demokratyczną decyzją organizatorów wprowadzić motyw przewodni latino :P
kolejki przy barze natomiast są niezależnie od rodzaju muzyki. po to właśnie między innymi udajemy się do lokalu :P i taki też jest warunek wynajęcia lokalu - konsumpcja na określonym poziomie kwotowym. lokal chce mieć zysk z zamkniętej imprezy, a nie stratę. chyba nie chcemy się pozbawiać możliwości organizowania kolejnych imprez...

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 14 kwie (pn) 2008, 14:04:21

po_prostu_Adam pisze:z wielkim bólem serca zgadzam się na to, by Ewa nie uczestniczyła w konkursie :( pesca i pestka to ta sama osoba? bo już się trochę pogubiłem :/
Dziękuję.

Tak, pesca i pestka to ta sama osoba ;)

megejra
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: megejra » 14 kwie (pn) 2008, 16:32:38

...szalone...
khy! khymm... :roll:

po_prostu_Adam pisze:reggae można podciągnąć pod latino
8O

po_prostu_Adam pisze:inną rzeczą jest, że latino ma być motywem przewodnim, a nie wyłącznym. na poprzedniej imprezie przemyciło się trochę kawałków nie związanych z tematem.
motywem przewodnim niech sobie będzie z przemycanymi kawałkami latino
po_prostu_Adam pisze:oczywiście można zrobić sondę, kto jakie rytmy woli
proszę bardzo...
po_prostu_Adam pisze:kolejki przy barze natomiast są niezależnie od rodzaju muzyki. po to właśnie między innymi udajemy się do lokalu :P i taki też jest warunek wynajęcia lokalu - konsumpcja na określonym poziomie kwotowym. lokal chce mieć zysk z zamkniętej imprezy, a nie stratę. chyba nie chcemy się pozbawiać możliwości organizowania kolejnych imprez...
tu akurat chodziło mi o to, że będą jeszcze dłuższe... i jeszcze coś, ale to akurat sobie daruję :twisted:
a o zyski to lokale nie muszą się martwić, zwłaszcza na takich imprezach 8)

Jagna
Nowy(a)

Post autor: Jagna » 14 kwie (pn) 2008, 22:31:39

a to ci heca! wychodzi na to, że właściwie to impreza reggae... ekstra. ale i tak ubiorę się na latino. w ponczo. ponczo jest przewiewne.

megejra
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: megejra » 14 kwie (pn) 2008, 22:38:26

Jagna pisze:a to ci heca! wychodzi na to, że właściwie to impreza reggae... ekstra. ale i tak ubiorę się na latino. w ponczo. ponczo jest przewiewne.
nic tu takiego nie jest napisane :!:

yet maybe?

Jagna
Nowy(a)

Post autor: Jagna » 14 kwie (pn) 2008, 22:57:54

po_prostu_Adam pisze:reggae można podciągnąć pod latino
8O

no o to.
taki żart.

ha ha ha

ale że czy chodzi o to że ponczo jest przewiewne? bo może o to... 8)

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 15 kwie (wt) 2008, 10:36:56

noo :) w koncu ktos ma poczucie humoru podobne do mojego ;)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 kwie (wt) 2008, 11:16:25

No to co w końcu z tymi sławetnymi wyborami Miski i Miśka? Jak będzie wyglądała sama procedura wyboru? Też będzie jakieś głosowanie? Bo ja już zapomniałam o tym o co tam chodziło tyle lat świetlnych upłynęło, że obraz tego co ma się tam dziać już mi się niejako rozmył... To Adamie oświeć mnie i przypomnij mi proszę... :lol: :idea: :roll: :P I kiedy te wybory? Kiedy?

ODPOWIEDZ