Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
To Ty jak Mroczny Kosiarz - biedne, wolne duszuczki chcech do kieratu zagarniać... Apage!Happy pisze:A po o mi utrata tej wolności?Nie uznaję jakiś takich więzów ograniczeń. Jestem za nowoczesnym modelem związku. Póki nie trzeba to nie mam zamiaru biegać za wstążeczkami, kwiatkami i innymi duperelkami.
Ale jeśli Tobie ten stan służy to nic tylko gratulować.
![]()
...pojawiam się i znikam...Happy pisze:Przeca ja nie każe się Pseteczce i innym od razu przed ołtarze pchać Kinolku!![]()
Tylko tam chcę, żeby wszyscy mieli koło siebie blisko kogoś innego. A nie od razu kieraty. Bez kieratu mają jeszcze wybór.
No, ale grunt że Tobie służy i grunt, że znowu pojawiłeś się na forum.
![]()
Rzeczywiście jesteś pamiętliwypo_prostu_Adam pisze:hahaha
Pescano niestety "groźność" nie wyszła
wszyscy sobie chwalą, nie ma zatem powodów do narzekania
choć trochę za mocno się do tego sekretariatu ładują (np. ja
). ale takie już uroki
Happy... Ty z integracja na zaocznych niewiele masz wspólnegoostatnio się wyłgałaś, co nie zostanie Ci zapomniane
![]()
odnośnie stanu cywilnego - mój jest odpowiedni
a Pesca na niemotę nie wyglądajak jej ktoś podpasuje, to będzie miała
ewentualnie już dawno ma, ale nie chce wystawiać tej osoby na pożarcie zachłannym harpiom
Ja tam na Was nie narzekampo_prostu_Adam pisze:hahaha
Pescano niestety "groźność" nie wyszła
wszyscy sobie chwalą, nie ma zatem powodów do narzekania
choć trochę za mocno się do tego sekretariatu ładują (np. ja
). ale takie już uroki
Chodź, chodź do nas koniecznie! Czekamy właśnie na Ciebie. Masz bardzo fajne imię. Kojarzy mi się z takim serialem kiedyś był, gdzie był taki jeden urwis Emil i pamiętam jak mama go wołała na całe miasteczko: Jeeeeeeeeeeeeeeeemiiiiiiiiillllll! Jak ja lubiłam to naśladować!Emil pisze:Przerwę waszą dzyskusję.. mam pytanie do Happy albo kogoś kto się orientujeczy są jeszcze wolne miejsca na fotografi dziennej od października ?