PeeS Jest ktoś chętny na fransuski od podstaw??? Bardzo mi zalezy zeby grupa byla utworzona - wiec zaczynam promocje jezyka ;P
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
tiptop
- Czasami coś napisze

-
pesca
- Ekspert

zgłoś się w sobotę do mnie do sekretariatu - na pewno coś poradzimypinezka1 pisze:Pesco czy trzeba koniecznie zapisywać się na jeden przedmiot informatyczny? Nie moge mieć jeden semestr bez przedmiotu, wiem że trzeba zaliczyc minimum 4 w ciagu 2 lat i mi za bardzo teraz nie pasuje właśnie taki przedmiot????(
[przepraszam,że tak długo musiałaś czekać na odpowiedź, ale net mi w domu wysiadł...]
-
pesca
- Ekspert

Aby ewentualnie przenieść ocenę, musisz zgłosić się do p. Boguckiego lub do p. Kwietnia. Jeżeli wyrażą zgodę to... (cała procedura opisana w niezbędniku słuchacza grup zaocznych)trysz pisze:Nie pisałam testu z angielskiego, i nie zapisałam się na zajęcia, bo nie pasuje mi godzina poziomu, na który chciałam się zapisać. Ale.. Mam pytanie - czy jeśli mam zaliczone 2 semestry na innej uczelni to czy można to przepisać i jak mam to zrobić?
-
pesca
- Ekspert

-
pesca
- Ekspert

Zapraszamy jutro na 14:00, właśnie na... prezentację planu zajęćtiptop pisze:nie dotarłam dziś na rozpoczęcie roku dla grup październikowych (II ROK), czy mógłby mi ktoś przekazać jakieś inf. odnośnie jutrzejszych zajęć-na którą godzinę stawić się w szkole itd.,Z góry dziekuję
ps. czy był już podany plan na semestr zimowy???
-
pesca
- Ekspert

-
pesca
- Ekspert

Na chwilę obecną są jedynie zapisy internetowe, w związku z tym niewiadomo ile osób z nich nie skorzystało więc na pewno przez najbliższe dwa zjazdy wszystkie zajęcia się odbędą. O tym czy dane zajęcia ruszą czy też nie dowiecie się osobnym komunikatem (ale sądzę, że w tym przypadku będzie wyjątek i te konkretne zajęcia zostaną w planie zajęć_Kaska_ pisze:Czy jesli na piatkowy angielski dla 3/4 grupy nie uzbiera sie przynajmniej 10 osob, to go nie bedzie?
Okazalo sie, ze cos pokielbasilam z planem i musze odrobine pozmieniac.
-
ileve
- Nowy(a)
Właśnie,_Kaska_ pisze:Czy jesli na piatkowy angielski dla 3/4 grupy nie uzbiera sie przynajmniej 10 osob, to go nie bedzie?
Okazalo sie, ze cos pokielbasilam z planem i musze odrobine pozmieniac.
podłączam się pod pytanie,
Chciałam dołączyć sie do tej grupy, zaproponowała mi to Pani Dąbrowska, miała napisać maila w tej sprawie,ale nadal nie dostałam odpwoiedzi czy grupa ruszy, czy coś wiadomo na ten temat?