W rocznice...

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
czerto
Nowy(a)

W rocznice...

Post autor: czerto » 11 wrz (sob) 2004, 12:09:19

Obudzilam sie z super humorem,dzien mial sie zaczac bosko... Az tu nagle w telewizji pokazuja dramatyczne zdjecia z 11 wrzesnia z World Trade Center i jakos od razu humor odszedl w zapomnienie.... Za kazdym razem kiedy widze zdjecia z tego dramatycznego wydarzenia ogarnia mnie strach.....smutek,zal ludzi ktorzy utracili tam swoje zycia....
Chyba nigdy nie pojme tego bestialskiego czynyu...Chyba do konca zycia nie bedzie dane mi zrozumiec ze to czlowiek czlowiekowi od setek tysiecy lat potrafi wyrzadzic taka krzywde... To tak jakby w czlowieku ujawnial sie zwierzecy instynkt i zabija......
Boli mnie to tym bardziej ze czlowiek jest bezradny w srosunku do rzeczywistosci ktora z dnia na dzien jest bardziej brutalna..... :(

dotiii
Nowy(a)

Post autor: dotiii » 11 wrz (sob) 2004, 13:25:24

Ludzie ludziom zgotowali ten los... :cry:

A mi płakać się chce jak pomyśle o dzieciach z Biesłany, o tych co zgineli w powstaniu warszawskim, o zagazownych Kurdach przez Saddama... Zło istniało i istnieć będzie niestety- zawsze w ludziach słabych i nikczemnych...

JA MÓWIE NIE PRZEMOCY ! :x

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Nicole_a » 11 wrz (sob) 2004, 13:39:35

a ja dziś czyli 11 wrześnai mam urodziny i daltego mam dobry humor, choć wydarzenia z WTC zepsuły moje poprzednie urodziny bo nei mogłąm dojśc do siebie... W ogóle nei rozumiem co ludzie chcą osiągnąc pzrez takie zachowanie... Tak w ogóle jeśli prawdą jest (bo teraz coraz więcej rzeczy nie ejstem pewna), że zamachu tego dokonali Arabscy terroryści, to dlatego, że są muzłumanami, a ci wierzą w Koran. Mało który muzłumanin przeczytał Koran i po prostu wierzą w to co sobie na wzajem na jego temat opowiadają. W Koranie bowiem nie ma nic na temat "nagrody" za terroryzm, a muzłumanie wierzą, że mężczyźni oddający życie za swoją wiarę (nawet poprzez wydarzenia z 11 wrześnai i podobny terroryzm) będą mieli w niebie 100 kobiet. I co z tymi facetami ?? :evil: A tak an amrginesie to uważam, że Stany Zjednoczone zasłużyły sobei na to. Oczywiscie nie popieram pzremocy i nie mówię o śmierci tych setek niewinnych osób, lecz o odsłonięcie przed światem, że U.S.A. wcale nie są tacy wielcy za jakich się podają. Też mają swój czuły punkt w który można ugodzić i nei powinni się wtrącać w sprawy ich nie dotyczące jak wojna Iraku z Iranem. Bo przecież sami dostarczali broń Irakowi... W ogóle co tu gadac na temat wojny, wszystko na tym świecie ciagnie ku upadkowi...

dotiii
Nowy(a)

Post autor: dotiii » 11 wrz (sob) 2004, 13:49:36

No to tak na marginesie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Nicole_a :lol:

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Nicole_a » 11 wrz (sob) 2004, 14:02:01

Dziękuję dotiii :D

czerto
Nowy(a)

Post autor: czerto » 11 wrz (sob) 2004, 15:36:16

to chyba nie jest odpowidni temat do tego ale.... Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.... pozdrawiam

mefju
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: mefju » 11 wrz (sob) 2004, 16:13:09

Jak tak dalej pójdzie to 11 września każdego roku ludzie będą fałszować datę urodzenia swojego dziecka, że niby 10 albo 12 przyszło na świat.
Masakra, dlaczego nie jest tak smutno 1 września?

Nie zazdroszcze Nicole, ale już życzenia składałem :)

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Nicole_a » 11 wrz (sob) 2004, 18:52:45

A ja tam się cieszę, bo przynajmniej wszyscy pamietają o moich urodzinach :lol: Pozaty codziennie umierają setki ludzi więc każdy dzień powinien niby być dniem żałoby. No właśnei Mefju, czemu nie jest tak smutno 1 Wrzesnia? :evil: Chyba coś jest nie tak...

ODPOWIEDZ