Co za dużo to nie zdrowo kochani, rączki zaczynają swędzieć momentami
Bauns i lans....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Foxymophandlemama
- Czasami coś napisze

Bauns i lans....
Czyli uroczy chłopcy z 2 roku na zajeciach z Technik Sprzedaży. Rozpraszają- w pozytywnym lub negatywnym znaczeniu tego slowa.
-
Foxymophandlemama
- Czasami coś napisze

-
Foxymophandlemama
- Czasami coś napisze

-
Foxymophandlemama
- Czasami coś napisze

-
Foxymophandlemama
- Czasami coś napisze

Z Kinia ten temat mamy szeroko omówiony, wbrew pozorom nie tylko w aspekcie negatywnym
Dzielne z nas kobitki, mało czego/kogo się boimy, obszczymurków (przepraszam za kolokwializm) napewno nie
Jak zajdzie taka potrzebna to napewno będzie mnie słychać, na tych zajęciach jestem szczególnie nadrażliwa, zacznę na nie nosić śpiworek...
Jak zajdzie taka potrzebna to napewno będzie mnie słychać, na tych zajęciach jestem szczególnie nadrażliwa, zacznę na nie nosić śpiworek...
-
zyrafa
- Ekspert

-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

smieszne jest to, ze to wartosciowe osobniki i popadly w jakas dziwna maniere, moze panie sprowadza panow w sposob subtelny na ziemie i wyjasnia, ze jest parę innych sposobów na zaskarbienie sobie uznania plci pieknej - inteligentnym byc nie znaczy np. nosic najfajniejszą fryzurę, spodnie ani najglosniej ryczec ze smiechu (zwlaszcza po swoich zartach)
Ostatnio zmieniony 12 wrz (ndz) 2004, 03:10:37 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
seize
- Loża WSR

OT:
Zreszta chyba to nie poziom inteligencji wzbudza zainteresowanie Kobiet. Osobiscie przedzej jako zamiennik zastosowal bym tu 'zaradnosc', 'status' lub inne. Inteligencja nie zawsze idzie w parze z 'wygoda' w zwiazku oraz komunikaja.
Hmm .. dziwne ale chyba 70% Pań nie widzi różnicyaw pisze:[...] inteligentnym byc nie znaczy np. nosic najfajniejszą fryzurę, spodnie ani najglosniej ryczec ze smiechu (zwlaszcza po swoich zartach)
Zreszta chyba to nie poziom inteligencji wzbudza zainteresowanie Kobiet. Osobiscie przedzej jako zamiennik zastosowal bym tu 'zaradnosc', 'status' lub inne. Inteligencja nie zawsze idzie w parze z 'wygoda' w zwiazku oraz komunikaja.
-
Foxymophandlemama
- Czasami coś napisze

Ja też tego słowa nie lubię, ale większość wie co to ono oznacza, ma zabarwienie negatywne, mogę go zastąpić np. słowem "promować się", ale to już nie to samo
Zresztą słyszałam, że teraz mówi się ZEN a nie L., jeszcze lepiej
Jeśli zwrócą w ten sposób uwagę (pozytywnie) pewnych jednostek płci pięknej tzn., że łatwo poszło - no comment
Jeśli zwrócą w ten sposób uwagę (pozytywnie) pewnych jednostek płci pięknej tzn., że łatwo poszło - no comment
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl