kiedy biale jest czarne
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zawsze coś napisze
kiedy biale jest czarne
temat poruszony zostal w ogloszeniach. byla juz proba przerobienia bialego na zolte, ale na czarne to jednak chyba wyzszy level. wiec moze maly konkursik. oto biala postac: http://www.jessicaalba.ca/ImageStorev/M ... ple-04.jpg,
cel: postac czarna, a moze ktos posunie sie dalej i dostosuje nos, usta itp.?
no graficy, bierzcie sie do roboty, za tydzien-dwa dodam ankiete, i zobaczymy ktore murzyniatko zdobylo najbardziej serce naszych forumowiczow
cel: postac czarna, a moze ktos posunie sie dalej i dostosuje nos, usta itp.?
no graficy, bierzcie sie do roboty, za tydzien-dwa dodam ankiete, i zobaczymy ktore murzyniatko zdobylo najbardziej serce naszych forumowiczow
-
- Zawsze coś napisze
hmm, rzeczywiscie z linkiem jest problem w ie. co lepsze jesli sie ten link skopiuje do nowego okna to on dziala, calkiem ciekawe zabezpieczenie, ktos wie jak cos takiego zrobic? ale juz podaje juz link z ktorym problemow nie powinno byc http://info.wsisiz.edu.pl/~mszczep1/People-04.jpg
-
- Loża WSR
I vice versa. Wiesz Mefju to dziala w obie strony. Dostaje/dostawalem takie maile od wiekszosci znajomych z forum z aw wlacznie. Nie znam sie na wirusach ale to jest jakos tak ze wybiera on przypadkowe maile z czyjejs ksiazki. Troche jak w dobrym kryminale morderca jest wsrod nas a moze sami mordercy 
Na koniec moge tylko powiedziec ze nie otwieram przesylek nawet od znajomych ktore maja podejrzane tematy - hello, i love you, lottery. Zadne wirusow w ostatnim czasie na dysku nie stwierdzilem.
Dzizas ale chyba odbieglismy od temata.

Na koniec moge tylko powiedziec ze nie otwieram przesylek nawet od znajomych ktore maja podejrzane tematy - hello, i love you, lottery. Zadne wirusow w ostatnim czasie na dysku nie stwierdzilem.
Dzizas ale chyba odbieglismy od temata.
-
- Ekspert
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zawsze coś napisze
do mefju: co lepsze twojego adresu nie mam w ksiazce, ani nigdy maila nie wysylalem, wiec moj adres jest bycmoze pobierany z forum, na szczescie moja byla szkola ma zabezpieczenie antyspamowo-wirusowe wiec do mnie wirusy nie docieraja, nie wiem jak w druga strone,mefju pisze:Ato, jak Twój mail ma w nazwie coś z "mszczep", to już wiem od kogo tyle wirusów dostaję
do miki: jestem pod wrazeniem, wiem teraz ze zadanie bede mial trudne, wiec tym bardziej bede musial sie postarac, jutro lub pojutrze moja
-
- WSR Guru
Wirusy podmieniaj nazwy czesto jest to poprostu spam!!Nie masz Ato Mefia w ksiazce ale on ama kogos kto ma ciebie.Sprytne podmienianie kodu zrodlowego oraz nadawcy zeby osadzac siebei nawzajem.
Polecam McAfee i jego caly pakiet , w poczcie pojawia sie poprostu puste koperty do usuniecia ew sam usunie i problem z glowy.
Tak apropo jak zrobilista murzynke czym??
Bo poruszalem ten problem w ogloszeniach:)
Polecam McAfee i jego caly pakiet , w poczcie pojawia sie poprostu puste koperty do usuniecia ew sam usunie i problem z glowy.
Tak apropo jak zrobilista murzynke czym??
Bo poruszalem ten problem w ogloszeniach:)