Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zawsze coś napisze
z telewizji bylo
trzeba sie zastanowic dla jakiej firmy chcemy robic spot reklamowy.
p.Artur stwierdzil ze jesli ktos nie wymysli nic dla siebie to on juz porozdaje odpowiednie tematy
Grunt zeby to co wybieramy bylo nam bliskie (firma nasza, znajomego, rodziny, badz taka do ktorej chcemy uderzyc) Zeby mozna bylo zebrac dokladnie informacje do briefu etc.
p.Artur stwierdzil ze jesli ktos nie wymysli nic dla siebie to on juz porozdaje odpowiednie tematy
Grunt zeby to co wybieramy bylo nam bliskie (firma nasza, znajomego, rodziny, badz taka do ktorej chcemy uderzyc) Zeby mozna bylo zebrac dokladnie informacje do briefu etc.
-
- Czasami coś napisze
Mimo, że tłumaczono nam x razy ,łopatologicznie jak chłopom na roli, co się dzieje jak nie oddamy pracy, ja nie do końca jestem pewna co nastąpi jeśli w ogóle nie zaczniemy robić tej pracy... można z góry podjąć decyzję, że wolę pisać test? tv to nie moja bajka i nic dobrego z tego nie wyjdzie... :/ p.Waczko nawet nie zamierzam o to pytać z wiadomych względówmaland pisze:z telewizji bylo
-
- Czasami coś napisze
jeśli dobrze pamiętam to była forma dowolna; można znaleźć w internecie, a możesz zrobić zdjęcia;)Hrrabia pisze:Mam pytanie odnosnie reklamy zewnetrznej, moze glupie, ale chyba tego nie doslyszalem..czy do tej symulacji trzeba zrobic swoje zdjecia np billboardow z ulicy, czy szukac jakich w necie?? licze na szybka odpowiedz, dzieki
-
- Nowy(a)
ok, dzieki za infoMonika870 pisze:jeśli dobrze pamiętam to była forma dowolna; można znaleźć w internecie, a możesz zrobić zdjęcia;)Hrrabia pisze:Mam pytanie odnosnie reklamy zewnetrznej, moze glupie, ale chyba tego nie doslyszalem..czy do tej symulacji trzeba zrobic swoje zdjecia np billboardow z ulicy, czy szukac jakich w necie?? licze na szybka odpowiedz, dzieki
-
- Początkujący(a)
-
- Zadomowił(a) się
Hahah. Nic sie nie stalo, ale z tego co widzialam, gdzies jest watek dla przyszlych sluchaczy pazdziernikowych.
http://wsr.pl/ftopicp-155350.html#155350
prosze, dokladnie tutaj.
http://wsr.pl/ftopicp-155350.html#155350
prosze, dokladnie tutaj.
-
- Zadomowił(a) się
Jesli dobrze kojarze, chodzisz na portfolio do O.P, prawda?kropsi pisze:aneta_siejka@wp.pl