Poleć film
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
Moje typy to:
1) "The Dead Will Tell" (polski tytuł "Medium") - reż. Stephen T. Kay
2) "Walled In" (polski tyt. "Zamurowani") - reż. Gilles Paquet-Brenner (z polskim akcentem - nazwisko Walczak, śmiesznie wymawiane)
3) "The Gift" (pol. tyt. "Dotyk przeznaczenia") - reż. Sam Raimi (niezła obsada: Cate Blanchett, Greg Kinnear, Hilary Swank i niegrzeczny Keanu Reeves)
4) "Dread" (pol. tyt. "Lęk") - reż. Anthony DiBlasi
1) "The Dead Will Tell" (polski tytuł "Medium") - reż. Stephen T. Kay
2) "Walled In" (polski tyt. "Zamurowani") - reż. Gilles Paquet-Brenner (z polskim akcentem - nazwisko Walczak, śmiesznie wymawiane)
3) "The Gift" (pol. tyt. "Dotyk przeznaczenia") - reż. Sam Raimi (niezła obsada: Cate Blanchett, Greg Kinnear, Hilary Swank i niegrzeczny Keanu Reeves)
4) "Dread" (pol. tyt. "Lęk") - reż. Anthony DiBlasi
-
- Czasami coś napisze
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
jestem pod wrażeniem filmu ,,Zejście"
obejrzałem pierwszą i drugą część tego horroru (dzień po dniu)
oczywiście jak to prawie zawsze jest I część jest lepsza i tak prawdę mówiąc nie wiem po co jest druga .....
film mroczny utrzymany w klimacie klaustrofobicznym
polecam fanom takiego gatunku kina
jedna rzecz mnie zastanawiała po obejrzeniu tego filmu.....jak nazwać pasję takich ludzi co wchodzą w nieznane dziury i jaskinie?
obejrzałem pierwszą i drugą część tego horroru (dzień po dniu)
oczywiście jak to prawie zawsze jest I część jest lepsza i tak prawdę mówiąc nie wiem po co jest druga .....
film mroczny utrzymany w klimacie klaustrofobicznym
polecam fanom takiego gatunku kina
jedna rzecz mnie zastanawiała po obejrzeniu tego filmu.....jak nazwać pasję takich ludzi co wchodzą w nieznane dziury i jaskinie?
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
Gdyby nie kobiety, to nie byłoby horrorów, a same sensacyjne i strzelankizielonyszerszen pisze:ha habLu pisze:odkrywcy ?
w sumie gdyby nie oni to nie można by było takich filmów kręcić
najśmieszniejsze jest to, że jak coś się dzieje w horrorach to płeć żeńska wiedzie w tym prym...zawsze wejdzie gdzie nie trzeba

No, a jak już facet idzie z kobietą do kina/na film* to chyba lepiej na horror? Zbliża

---------
*niepotrzebne skreślić
-
- Loża WSR
podoba mi się Twój tok rozumowania ,,*niepotrzebne skreślićOSHka pisze:Gdyby nie kobiety, to nie byłoby horrorów, a same sensacyjne i strzelankizielonyszerszen pisze:ha habLu pisze:odkrywcy ?
w sumie gdyby nie oni to nie można by było takich filmów kręcić
najśmieszniejsze jest to, że jak coś się dzieje w horrorach to płeć żeńska wiedzie w tym prym...zawsze wejdzie gdzie nie trzebaA tak to jest napięcie, wścibskosć i pchanie się w ręce tego złego, aby ktoś je mógł uratować
No, a jak już facet idzie z kobietą do kina/na film* to chyba lepiej na horror? Zbliża:D:D
---------
*niepotrzebne skreślić
w sobotę oglądałem ze swoja drugą połową ,,Zejście 2" i powiem oglądanie z Nią to dodatkowy dreszczyk emocji

a propo wścibskości kobiet - przysłowie ,,Gdzie diabeł nie może, tam babę pośle..." do czegoś zobowiązuje

-
- Zadomowił(a) się
i prawdopodobnie przez to powiedzenie wlasnie horrory zwykle opieraja sie na kobiecych rolach
:D
piszczala? kurde, musze obejrzec ten film.. jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie wydac z siebie zadnego dzwieku podczas "straszych" filmow.. oczy mozna zaslaniac bo nie ma sensu patrzec na niektore przegiete brutalne sceny, ale badz co badz - ciezko jest mnie wystraszyc
trza sciungnonc

piszczala? kurde, musze obejrzec ten film.. jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie wydac z siebie zadnego dzwieku podczas "straszych" filmow.. oczy mozna zaslaniac bo nie ma sensu patrzec na niektore przegiete brutalne sceny, ale badz co badz - ciezko jest mnie wystraszyc

trza sciungnonc

-
- Loża WSR