Nowe dziecko The Prodigy....

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Nowe dziecko The Prodigy....

Post autor: Kesonex » 30 wrz (czw) 2004, 19:38:36

Czy ktos z was juz dotknal nowego wytworu The Prodigy i ich plyty:

Always Outnumbered Never Outgunned ??

Lub moze juz widzieliscie popularny ostatnio poza Baby

nowy kawalek The Girls??

Jak wam sie podoba??

Homer_Simpson
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Homer_Simpson » 30 wrz (czw) 2004, 21:41:08

O fajnie wuaśnie też chciałem założyć taki temat :)
Ich nową płytkę udostępniono za darmo zremixowaną na http://www.prodigyremixed.com/tracklist.html (można ściągnąć przez torrenta lub ręcznie - chociaż czasami tylko przez torrenta) co mnie mile zaskoczyło :)

Jak dla mnie cała płyta jest bardzo dobra. Tą muzykę można chyba już bez problemu nazwać elektronicznym punkiem. Ale ciekawe czy tak jak poprzednie płyty "Expirience" czy "Music for the Jilted Generation" zapowiada jakąś nowość lub kolejny etap na rynku muzycznym? Bo chyba już nie pachnie tą świerzością tak jak kiedyś... zawsze się cieszyłem kiedy wydawali (chociaż teraz jest to produkcja tylko Liama Howelta) nową płytkę bo zawsze był to troszkę inny gatunek muzyczny. I teraz też tak jest. Osobiście najbardziej mi się podobają 4 kawałki (jak na razie mam tylko te remixy - płytkę zamierzam kupić orYginalną tak jak zawsze bo takich artystów trzeba w końcu wspierać 8) ):
-Spitfire
-Girls
-Hotride
-Action Radar

yatzack
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: yatzack » 01 paź (pt) 2004, 15:37:19

słyszałem tylko jeden kawałek - "Shoot Down", w którym gościnnie śpiewa Liam Gallagher z Oasis - świetny (kawałek) ;)

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 01 paź (pt) 2004, 22:33:04

Widze ze chociaz jeden zwolennik sie znalazl:)To musisz posluchac reszty ja jestem pod wrazeniem tego co oni zmonotwali:)Jak zawsze odmienna od reszty:)

ODPOWIEDZ