Głęboka woda
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Głęboka woda
Czy rzucanie ludzi na głęboką wodę nie zniechęci ich do nauki i pracy w W.S.R. (mam na myśli tych którzy nie mają zielonego
pojęcia o robieniu stron www)

-
- Ekspert
gdy dowiedzialam sie o robieniu strony www bylam przerazona. nie wiedzialam jak wogule to ugryzc i co mam z tym zrobic (przeciez tego nie umiem!). wtedy na zajeciach aw powiedzial ze nie ma rzeczy niemozliwych i takie tam rozne. i faktycznie wystarczylo troche polazic, poprosic kogo trzeba i ludzie pomogli. gdy widze ze innym zalezy na tym aby moja strona wygladala ok to mnie daje to wieksza motywacje aby dostarczac materialy. dzieki nim wiem ze przy odrobinie checi mozna osiagnac to co z pozoru wydaje sie niemozliwym i bardzo im za to dziekuje.
-
- Czasami coś napisze
Ja też myślałam, że nie podołam temu zadaniu, ale nie ma to jak życzliwi ludzie z wiedzą dotyczącą photoshopa...
Trzeba umieć się ustawić w życiu! Tym niemniej nie wiedziałam, że praca nad materiałami pochłonie mi tyle czasu i energii i będzie wymagać tak dużych nakładów weny twórczej... Wyeksploatowałam do cna moje gałki oczne! Mam nadzieję, że było warto