O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Marino
- Zaczyna działać

autor: Marino » 18 paź (pn) 2004, 21:49:03
-
Marqoni
- Czasami coś napisze

autor: Marqoni » 19 paź (wt) 2004, 09:31:05
Test można by śmiało poprawić na wyższą ocenę gdybyśmy pierwsze testy pisane w pierwszym terminie dostali do łapek. Wtedy byśmy wiedzieli co było źle, co zweryfikować, gdzie mamy luki...
A tu jakoś tak po chińsku... wszystko tajne, toż nawet w podstawówie każdy sprawdzian dostawało się do weryfikacji.
I proszę mi nie pisać, że wszystko jest w tym cudownym skrypcie. Nadaje się on do wielu rzeczy, ale do celów edukacyjnych, delikatnie mówiąc, średnio.
I proszę mi tego posta tym razem nie kasować.

-
Nicole_a
- Zawsze coś napisze

autor: Nicole_a » 19 paź (wt) 2004, 11:32:45
Moim zdaniem, żeby wykorzystać tą wiedzę w realu, najpierw tzreba się jej nauczyć, a to czy się umie można było się przekonać na podstawie testu. Moim zdaniem nie był on trudny. A co do skrypt to fakt był on napisany trochę po chińsku, ale korzystając z własnego zeszytu, uzupełniłam wiadomości których w skrypcie nie rozumiałam

Nie mozna było rozdac testów "do łapek" bo każdy odp. wykuł by na pamięć i drugi test musiał by się znacznie różnić od tego pisanego w pierwszym terminie.
-
pesca
- Ekspert

autor: pesca » 19 paź (wt) 2004, 20:10:29
musze przyznac ze gdyby ktos zapytal mnie po napisaniu pierwszego testu jak mi poszlo powiedzialabym super!napewno zdalam! jakze wielkie zdziwienie ogarnelo mnie kiedy jednak okazalo sie ze nie zdalam. jeszcze wiekszy szok przezylam kiedy odkrylam ze w klasie byla tylko jedna 5 pare 4 a reszta ocen to 1 2 i 3. po poprawie nadal pare osob nie zdalo ( w tym ja) a duza czesc z tych co poprawiali nie poprawila. ja naprawde zaczynam sie zastanawiac ze ja moze z jakiejs innej planety jestem i nie umiem rozwiazywac testow, albo poprostu nie umiem czytac...musze przyznac jednak ze odnosze wrazenie iz z tym testem jest cos nie tak, moze jest dla mnie poprostu zbyt inteligentny albo jestem za glupia na ta szkole. jutro kolejne podejscie i szczerze mowiac nie wierze juz w to ze zdam.
-
Nicole_a
- Zawsze coś napisze

autor: Nicole_a » 19 paź (wt) 2004, 20:13:19
To moze to daltego, że mam dobrą pamięć...

Bo w suemi ja najwięcej uczę się na zajęciach, jak robię notatki i później to moge się już nie uczyć, jak zresztą było
Pesca dobrze będzie, tylko uwierz w siebie i idź na żywioł

-
pesca
- Ekspert

autor: pesca » 19 paź (wt) 2004, 22:00:23
nicola kompletnie nie zrozumialas mojego poprzedniego postu - bynajmniej nie chodzi o to aby byc na zajeciach czy sie na nich uczyc - ja uczylam sie do obu testow i bylam na wszystkich zajeciach z ts. nie twierdze ze nie umiem tego co bylo na zajeciach - jestem wsciekla na to ze nie umiem rozwiazac tego testu - bo szczerze mowiac nie jestem w stanie powiedziec co zrobilam zle i dlaczego tak a nie inaczej. w kazdym pytaniu jest tylko jedna dobra odpowiedz a w moim wydaniu wlasnie ta ktora zaznaczylam na ogol nie pasowala mi zadna inna.
-
yarlan
- Zawsze coś napisze

autor: yarlan » 19 paź (wt) 2004, 22:46:02
O ktoorym tescie movicie ?
o technikach czy negocjacjach ?
-
Nicole_a
- Zawsze coś napisze

autor: Nicole_a » 19 paź (wt) 2004, 22:52:03
O technikach
-
yarlan
- Zawsze coś napisze

autor: yarlan » 19 paź (wt) 2004, 23:13:36
pesca pisze:musze przyznac ze gdyby ktos zapytal mnie po napisaniu pierwszego testu jak mi poszlo powiedzialabym super!napewno zdalam! .
No to jestem szczerze przerazony 8O bo podobnie do tej pory myslalem ....
PS zaoczni jeszcze chyba nie mieli wynikoof...