to ja Yoom
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
to ja Yoom
"UCZYSZ SIĘ póniej PACUJESZ" i co z tego życia masz????????????????
Czasu dla znajomych ci nie starcza, jak sobie z tym radzisz??????????????
Czasu dla znajomych ci nie starcza, jak sobie z tym radzisz??????????????
-
- Zawsze coś napisze
To ze za pieniadze które zarobię moge spełniać marzenia
I ja jestem z tego barzdoz adowolona. Uważam życie na Ziemi za przejściowe i nie musze nic mieć materialnego a satysfakcje z pomocy innym mam
Ja jestem zadowolona. Pozatym nie jestem niewolnikiem czasu. Chcę spotkać się ze znajomymi to sie spotykam 

-
- Nowy(a)
Uczysz sie i pracujesz?Takie czasy dawno za mną i z perspektywy czasu troche za nimi tęsknie i zazdroszczę niektórym takiego luzu.
Uczyc sie, pracowac w dwóch firmach jednoczesnie,miec pełną rodzine - czyli oprócz meża dwojke małych brzdaców,prowadzic w miedzyczasie budowe własnego domu - wierzcie mi - jest trudno - ale znajomi niezapomnieli jeszcze jak wyglądam - dla nich znajde czas - chociazbym na pysk padała ze zmęczenia!
Uczyc sie, pracowac w dwóch firmach jednoczesnie,miec pełną rodzine - czyli oprócz meża dwojke małych brzdaców,prowadzic w miedzyczasie budowe własnego domu - wierzcie mi - jest trudno - ale znajomi niezapomnieli jeszcze jak wyglądam - dla nich znajde czas - chociazbym na pysk padała ze zmęczenia!

-
- Zawsze coś napisze
Tak uczę się i pracuję. Też bym chciałą mieć 2 dzieciaków i męża, ale narazie o tym nie myślę, bo jakoś nie wierzę w szczęśliwą rodzinę
narazie zajęłąm się pomocą innym - zobaczymy co z tego wyjdzie
Fajnei by było jakby mi sie udało pojechać w weekend na działkę do lasu... Ludzie tak zanieczyszczają lasy... Chcę tam pojechać i trochę posprzątać 

narazie zajęłąm się pomocą innym - zobaczymy co z tego wyjdzie

-
- Zawsze coś napisze
-
- Zawsze coś napisze