No i zostawilem slad po sobie
Zakopane 2004 THE END
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
halucynogenny
- Nowy(a)
-
zyrafa
- Ekspert

halucynogenny-jaki ślad
tooommmyyy-" najpiękniejsze było właśnie to, co później poszło w zapomnienie :]]] " ...czyżby powrót z Rockoteki się w to wliczał
... hehehehe
Chyba napiszę coś, ale opowieść ( może pamiętnik) odnośnie tych kilku dni ... chociarz niewiele pamiętam :], to warto by było nie zapomnieć tych cudownych chwil. Żyrafa zwariowała

tooommmyyy-" najpiękniejsze było właśnie to, co później poszło w zapomnienie :]]] " ...czyżby powrót z Rockoteki się w to wliczał
Chyba napiszę coś, ale opowieść ( może pamiętnik) odnośnie tych kilku dni ... chociarz niewiele pamiętam :], to warto by było nie zapomnieć tych cudownych chwil. Żyrafa zwariowała
-
halucynogenny
- Nowy(a)
-
Foxymophandlemama
- Czasami coś napisze

-
Tooommmyyy
- Początkujący(a)

nie wstawaj rano jeśli nie musisz
Ja tak się spieszyłem, żeby ujrzeć moją szkołę, że przyszedłem dziś, kiedy nie było wykładów i pocałowałem kłódkę.
PS Wiesz dobrze jaki ślad drogi Halun zostawił, co najwyżej nie możesz skojarzyć co i jak... :]]]
PS PS A powrót z Rocko' wlicza się jak najbardziej... :]
PS Wiesz dobrze jaki ślad drogi Halun zostawił, co najwyżej nie możesz skojarzyć co i jak... :]]]
PS PS A powrót z Rocko' wlicza się jak najbardziej... :]
-
zyrafa
- Ekspert

-
zyrafa
- Ekspert

TAK, brałam prysznic
!!!! hehehehe... wiesz ... ta moja pigułka szcześcia to na tej małej fotce była... Taką kochaną ekstaze to mogłabym zażywać codziennie i to w każdej minucie i sekundzie swojego życia. Daje mi siły i chęci na dalsze, pozytywne bytowanie
. Oby tylko ta pigułka nie okazała sie trutka o opóźnionym działaniu. Mam nadzieje, że mnie rozumiecie słonka cudowne
.