Święta daleko ,a oni namawiają.....

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Marino
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Święta daleko ,a oni namawiają.....

Post autor: Marino » 29 lis (pn) 2004, 15:50:00

Namawiają na kupowanie słodyczy czy " rzeczy do niespodzianek" :lol: {prezentów} a w kasie pusto...a jeszcze bardziej nas to gnębi ,gdyż słodycze mają podrożeć i to nawet przed świętami! Więc co zrobić ,pożyczka,kredyt napad na bank? Nie dość że większość nie ma pieniędzy na coś więcej na święta to jeszcze podwyżka ,spowoduje że nici z "bogatych" (jeśli można tak powiedzieć) świąt.Nie mam tu na myśli czegoś z górnej półki np.komputer czy samochód pod choinkę...bowiem nie to się liczy ważne by rodzinnie i czółością spędzić święta ,wiele dzieci nie rozumieją więc że ich rodziców nie stać więc...ale wiadomo "Polak się zastawi ale się postawi " czy jakoś tak...a zarobią ci którzy siedzą na wiejskiej...i mają gdzieś, nas ludzi którzy na nich zarabiają...i oczywiście banki zarobią nan nieszczęściu innych cóż pocieszmu się że w środę losowanie lotto więc wszystkim życzę szczęścia...

Imraael
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Imraael » 29 lis (pn) 2004, 23:52:09

Swieta swieta a kasy ni ma. ciezarowki coca-coli ruszyly dzien po swiecie zmarlych w tym roku...za pare lat zaczna w lecie.

Foxymophandlemama
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Foxymophandlemama » 30 lis (wt) 2004, 00:05:37

Hahahaha... żem ryknęła :wink:

Behemot
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Behemot » 01 gru (śr) 2004, 20:53:43

Ja żem tez troche...poryczał(a)... :?

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 01 gru (śr) 2004, 21:04:19

Jednym slowem : jak co roku 'tradycyjne polskie swieta' ...

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 04 gru (sob) 2004, 09:01:18

ale to właśnie święta są okresem największego poruszenia w branży reklamowej, najłatwiej znaleźć w różnych agencjach pracę chodźby na zlecenie, budżety reklamowe spadają z nieba - warto ruszyć głową, wymysleć jakiś special product dla tych utracjuszy i spróbować go sprzedać
PS
poza tym mozna robić różne rzeczy - ponieważ byłem przykuty do łóżka zaprojektowałem z córką zabawki na prezenty mikołajkowe dla rodziny i pomogłem jej wykonać - pokażę na najbliższych zajęciach - materiał kosztował nas kilkaddziesiąt złotych - wyszło kilka zł za sztuke

ODPOWIEDZ