dzunior-forum!;)

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
goralka
Nowy(a)

dzunior-forum!;)

Post autor: goralka » 10 sty (pn) 2005, 23:42:17

haaaalo, tu BALON!
..w sensie ze chialabym dostac sie na FORUM-JUNIOR!!!;)
Jakie mam szanse!?prosze....miau...:)

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 11 sty (wt) 2005, 09:52:20

uważaj balonie bo cie szpila pogonię - a czemiu to miałabys dostać dostęp hę...?

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 11 sty (wt) 2005, 13:35:29

Moze temiu ze Goralka AKa ;) balon jest od nas. Sam pamietam jak jej techniki sprzedazy na poczatku roku wysylalem. Po tej twarzy przeciez poznaje ;) A ja wszpaniałom mam pamiec do twarzy :)

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 11 sty (wt) 2005, 14:22:22

aaaaa, no to to juz jest insza inszość - ale jo zek mysloł co to jest farbowano góralka, bo gwarom nic nie godo

goralka
Nowy(a)

Post autor: goralka » 11 sty (wt) 2005, 16:22:04

Balon sie szpili nie boi, balon chce dostępu, a że balon góralski to nie znaczy, że musi gwaro spod samućkich tater mówić i łoscypki na marszałkowskiej sprzedawoć, hej!
Więc jok... Dogodomy się, cy...kruca fuks?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?;)

rysiek
Nowy(a)

Post autor: rysiek » 11 sty (wt) 2005, 17:57:23

Ja te lubie goralki - troche, szczegolnie jedna...

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 11 sty (wt) 2005, 21:15:15

No ale to nie ta Twoja. Zreszta ona to cos sie ostatnio chyba obrazila bo rzadziej tu na strone zaglada...

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 11 sty (wt) 2005, 21:25:22

a to ktos nie ma dostepu do 'junior-forum'?, bo nawet jako senior mam
a tak przy okazji, sinar co sie stalo z twoim avatarem, czyzbys sie robil na miriam? :wink:

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 11 sty (wt) 2005, 22:20:47

sluchaj to pralka - goralka a cy ty łoslepłas kruca bomba do resty jus pseca dawno mos tyn dostępik

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 11 sty (wt) 2005, 22:22:17

Dokladnie mow mi Miriam ;) Odkrywam wlasnie swoja feminine side :D

A musze przyznac ze kiedys jak czytalem Plec mozgu zrobilem test w ksiazce i wyszlo ze jeszcze meska ale b. blisko srodka. Przy czym warto dodac ze zenska plec mozgu u faceta nie oznacza zazwyczaj jakis ciagot transseksualnych czy w ogole innej orientacji. To raczej inne postrzeganie swiata. Jesli chodzi o mnie to np. praktycznie w ogole nie mam wyobrazni przestrzennej, mocno polegam na intuicji, unikam konfliktow a nawet chronicznie staram sie ludzi godzic. W ogole niezly ze mnie psycholog (amator :P )

To co widac na zalaczonym obrazku to nie kobieta. To tylko cielesna powloka. Nauczymy sie siegac glebiej. Kobieta, mezczyzna. A gdzie dusza. To jest Trill. Istota ludzka ale po swego rodzaju materialnej reinkarnacji. Sklada sie z gospodarza. W tym przypadku tej urodziwej pani o swojsko brzmiacym imieniu Jadzia (czyt. Dżedzija) oraz symbionta ktory po odpowiednich testach i jej zgodzie zostal jej na stale wszczepiony. No co sie pozniej zrasta ;) W tej postaci lacza sie doswiadczenia gospodarza i symbionta. Swiadomosc takiego Trilla jest wiec zlozeniem historii i zycia gospodarza oraz dlugowiecznego symbionta. A za jego sprawa sa to doswiadczenia wszystkich poprzednich gospodarzy. W skrocie niezla schizofrenia ;)

PS. Lapie jakas niezla faze. Zajedwabiste offtopiki sadze :D
PSS I nawet ja nie czuje ze sie cos nie rymuje :D :D
Psssss Wydaje mi sie ze teraz wszyscy maja dostep wszedzie. Chociaz jeszcze imprezy dla juniorow nie bylo

goralka
Nowy(a)

Post autor: goralka » 12 sty (śr) 2005, 01:07:37

okjej Herr W.!Juz wszystko mam juz wszystko wiem!:)

rysiek
Nowy(a)

Post autor: rysiek » 12 sty (śr) 2005, 13:28:07

Chyba się nie obraziła, przynajmniej nic o tym nie wiem.
Nieobecna jest raczej z powodów techniczno - formalnych.

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

GM + KK = BWM

Post autor: s_wojtkowski » 13 sty (czw) 2005, 11:17:36

sinar pisze: A musze przyznac ze (...) zrobilem test w ksiazce i wyszlo ze jeszcze meska ale b. blisko srodka. Przy czym warto dodac ze zenska plec mozgu u faceta nie oznacza zazwyczaj jakis ciagot transseksualnych czy w ogole innej orientacji. To raczej inne postrzeganie swiata...
To co widac na zalaczonym obrazku to nie kobieta. To tylko cielesna powloka. Nauczymy sie siegac glebiej. Kobieta, mezczyzna. A gdzie dusza...
PS. Lapie jakas niezla faze. Zajedwabiste offtopiki sadze :D
PSS I nawet ja nie czuje ze sie cos nie rymuje :D :D

Wspaniale!
Nie trzeba być specjalnie spostrzegawczym, żeby zauważyć, że Sinar się zakochał. Nie trzeba być specjalnie wścibskim, żeby wiedzieć w kim. Nie trzeba rozbudowanych analiz, żeby wiedzieć dlaczego.

GM + KK = BWM

I tylko jedno mnie niepokoi w Twoim poście... (Choć z miłością chyba bezpośredniego związku nie ma.)

sinar pisze: Psssss Wydaje mi sie ze teraz wszyscy mają dostep wszedzie.

Jesli wziąć ten cytat dosłownie - to byłoby straszne!

<Slawku niestety jest to nadinterpretacja. Poczekam z publikacja wyczerpujacej odpowiedzi bo w zaistnialej sytuacji wypada mi najpierw wyjasnic sprawe z sama zainteresowana. Nieelegancko byloby po prostu gdyby dowiadywala sie o tym z forum. Sinar>

ODPOWIEDZ