czat na wsr
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zadomowił(a) się
czat na wsr
cześć ludzie !!! mam jedno pytanie: czy ktokolwiek kiedykolwiek wchodził na czat WSR? ja tak i tylko raz spotkalem tam (zupelnie przypadkiem) żyrafkę. a tak to wchodze tam z czystej ciekawosci i.... pupa! nikogo tam nie ma. norrrrmalnie nędza! czy w takim razie warto zawalac tą tronkę takim wynalazkiem jakim jest czat? ja nie widzę sensu.
Powiedzcie co o tym myślicie i co Wy byście zrobili z tym fantem?
pozdrawiam.
Powiedzcie co o tym myślicie i co Wy byście zrobili z tym fantem?
pozdrawiam.
-
- Ekspert
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
Pamietam czasy jak na czacie siedzialo 5-6 osob, kiedy we wrzesniu Andy prowadzil warsztaty internetowe. Stal z batogiem w sali komputerowej i pedzil nieswiadome (internetu łoczywiscie) dziewczyny na chat. Swoja droga ciekawe dlaczego na tych zajeciach bywaly glownie niewiasty? Pewnie to za sprawa aparycji i wdzieku osobistego Endiego. No a na czacie to niektorym puszczaly juz hamulce
I grzeczne dziewczynki nie byly juz tak grzeczne. No i chyba o to chodzi zeby sobie troche bardziej kameralnie a nawet anonimowo porozmawiac i zasadniczo bardziej ulotnie niz na forum. Bo tu nie dosc ze czesto gesto zasmieca sie forum paplanina ktora ogranicza sie do wymianu 1-2 slow lub usmieszkow to jeszcze kazdy moze to przeczytac. Lepiej juz w takich wypadkach jak chce sie porozmawiac dluzej i konkretniej zaprosic naszego interlokutora na gg albo wlasnie naszego czata 

-
- Zaczyna działać
Czat jest super! Normalnie wchodze sobie na czat jak mnie na gg wszyscy wkurwiaja. Co chwile "czesc! Jak leci?", "Heyas! Co u ciebie?" Na czacie moge sie wtedy odprezyc, nikt mi nie zawraca gitary. Po prostu idealne miejsce, zeby sobie posiedziec w samotnosci i przemyslec pare rzeczy i pogadac do siebie.... Coraz mniej takich miejsc w sieci....
-
- Loża WSR
Ha nareszcie dobry temat do dyskusji!
Dobre pytanie faktycznie jak kiedys mnie i Mieze wyganiano na chat to tak ja spedzilem tam w samotnosci 6 godzin....... A chcialem wyprobowac i sprawdzic jak duzo ludzi wejdzie
Nawet sie zdziwilem bo na 9 sec. weszla Mieze a tak poza nia to jak bomba atomowa zasial
Az slychac bylo spiewajace ptaszki za oknem i szum dysku twardego. Juz wiem gdzie odnalezc oaze spokoju!!! Absolutnie zabraniam zamykania czatu WSR! z tego wlasnie powodu
A tak na powaznie to moze czas zeby szkola ktora skad inad zajmuje sie reklama wziela sie wreszcie za promocje czatu WSR
...?

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
Ja się na to piszę
spróbujmy rozruszać to puste miejsce na naszej stronce, może wtedy coś uda się tam zmienić i więcej ludzi będzie Nas odwiedzać
Pozatym będzie okazja pogadania sobie o wszelkich duperelach, o których nie można gadać na forum, w takim razie do zobaczenia dzisiaj o 22 (jeju jak się odsługiwało czat?!? - będę musiała sobie przypomnieć ) 

-
- Czasami coś napisze
-
- akademiareklamy.edu.pl
chat 22:00 niezły będzie czat
dziś czyli piatek 22:00 - to bardzo dobra godzina - zaloguję sie pod jakims lewym nikiem i dopiero dam czatu