praca maturalna
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
praca maturalna
Chciałabym dowiedzieć się czy jest jakaś możliwość zdobycia na prezentację maturalną kilku reklam telewizyjnych? Całą pracę mam już napisaną i interesują mnie konkretne przykłady <chyba że jest coś dostępne teraz o zblizonej tematyce>np.
1.Coca Cola
2.Domestos
3.Piwo Tyskie
4.Nokia lub Mentos-y
5.Red bull( żeby były uzyte slówa gul-gul)
6.Olej Kujawski (jako przykład tradycji kulturowej)
7.Nivea kosmetyki
8.batonik Princessa
9.Ajax (piosenka rymowanka)
10.??potrzebuje też jakąś reklamę z przymiotnikami takimi jak extra super znakomity oraz po prostu smaczna i zdrowa oraz numer jeden
1.Coca Cola
2.Domestos
3.Piwo Tyskie
4.Nokia lub Mentos-y
5.Red bull( żeby były uzyte slówa gul-gul)
6.Olej Kujawski (jako przykład tradycji kulturowej)
7.Nivea kosmetyki
8.batonik Princessa
9.Ajax (piosenka rymowanka)
10.??potrzebuje też jakąś reklamę z przymiotnikami takimi jak extra super znakomity oraz po prostu smaczna i zdrowa oraz numer jeden
-
- akademiareklamy.edu.pl
reklamy telewizyjne
w jakiej formie chcesz te reklamy mieć? chodzi mi o nośnk - VHS, cd? oraz informacja na kiedy je potrzebujesz?
C-Coli mam sporo. Oczywiscie w formacie mpg albo avi. Brat akurat szuka takiej bodaj rumunskiej reklamy z 1 laska z barem co kiedys leciala u nas. I znalazl wszystko mozliwe tylko nie to. Nawet dzis jedna z nich wyslalem znajomym. Jednak nie sa to polskie reklamy o ile w ogole w przypadku Coca Coli o takich mozna mowic. Mam m.in 1 z bialymi misiami i ta najbardziej znana czyli jadace tiry
Mozliwe ze mam tez Kujawski ale musialbym sprawdzic
Jak cos jeszcze znajde dam znac.
Mozliwe ze mam tez Kujawski ale musialbym sprawdzic
Jak cos jeszcze znajde dam znac.
-
- akademiareklamy.edu.pl
słusznie zauważyłeś, że w przypadku cocacoli trudno mówic o jakims konkretnym regionalnym pochodzeniu - wile koncernów funkcjonujących na całym świecie emituje wszędzie identyczne spoty reklamowe - co najwyżej zmieniając planszę ze sloganem na koniec lub dubbingując je
Dzięki za tak szybką odpowiedź!
Najlepiej żeby te reklamy byly w formie cd...a jesli chodzi o termin to chciałabym skończyć przygotowania do prezentacji w ciagu 2-óch tygodni...więc najlepiej gdybym mogła je mieć do końca przyszlego tygodnia. Mam nadzieję, że jest to wykonalne.
A jeśli chodzi o Cole to szukam takiej reklamy żeby był zwrot zawsze Coca Cola
Najlepiej żeby te reklamy byly w formie cd...a jesli chodzi o termin to chciałabym skończyć przygotowania do prezentacji w ciagu 2-óch tygodni...więc najlepiej gdybym mogła je mieć do końca przyszlego tygodnia. Mam nadzieję, że jest to wykonalne.
A jeśli chodzi o Cole to szukam takiej reklamy żeby był zwrot zawsze Coca Cola
-
- Zaczyna działać
-
- akademiareklamy.edu.pl
Ach "zawsze cocacola" - to młode reklamy muszą być zatem; slogan Osieckiej - powinnismy byc z niej dumni - "Cocacola to jest to" - jest w starszych reklamach, sprzed ostrej walki konkurencyjnej z pepsicolą - póżniej weszły "tylko cocacola" i "zawsze cocacola" z tym ich nie melodyjnym głupiutkim dżinglem.
-
- Zaczyna działać
-
- akademiareklamy.edu.pl
termin nagrania reklam
podalas termin do konca przyszlego tygodnia, dlatego nie traktowalismy tego priorytetowo
Reklamy do prezentacji!!
Mam temat "analizując jezyk reklamy, pokaż jaki świat one kreują"!! Bardzo proszę o reklamy w formie avi na adres: ablewska1985@op.pl!! Z góry dziekuje!!
prezentacja maturalna
Mój temat maturalny brzmi "omów język reklamy i wskaż jego funkcje" Zależy mi bardzo na zdobyciu nagrania reklamy Ajaxu Czy mogłabym liczyć na pomoc???? proszę o szybką odpowiedź Oto mój mail MartitaZ@poczta.fm