Praca przez inernet
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Praca przez inernet
Witaj! czy niechialbys zarabiac wielu pieniedzy nie wuchodzac z zakatka swjego domu. jesli tak to napisz e-maila do mnie na adres punia8652@poczta.pl wpisujac w tytule praca. Wtedy ja przysle ci szczegolowy opis owej pracy. jest ona calokwicie darmowa. Zarabiasz tylko ty. pozdrawiam punia8652 

-
- Ekspert
praca przez Internet
Przyjęliśmy taką zasadę, że ogłoszenie o pracę powinny zawierać szczegóły.
Proszę je podać, w przeciwnym wypadku post zostanie usunięty. Tym bardziej, że zarzuciłaś tym "tajemniczym" ogłoszeniem zbyt wiele sekcji naszego forum.
pozdrawiam
am
Proszę je podać, w przeciwnym wypadku post zostanie usunięty. Tym bardziej, że zarzuciłaś tym "tajemniczym" ogłoszeniem zbyt wiele sekcji naszego forum.
pozdrawiam
am
-
- Ekspert
programy komputerowe
Po raz ostani proszę o wyczerpujące informacje. Jeśli nie, to - jak wiesz - Internet to taka przestrzeń bez granic. Może spróbuj gdzie indziej?punia8652 pisze:Polega to na tym ze sprzadajesz programy ktore ja wczesniej ci je dalem. Jest to bardzo proste a jednak zyski sa nardzo duze. pozdrowinia punia8652

Jeśli dalej nie czaisz bazy: jakie programy? Na czym polega sprzedaż? Itd.
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
praca przez Internet
Zamiast kasować posty (chyba, że nie ma wyjścia) wolę właśnie "voice of WSR", np. Twój Havok Dzięki temu tacy ludkowie więcej się nie pojawią, ludzie od nas nie będą odpisywać ma maile itd.
Sądzę, że takie posty mają hmmm. pewien walor edukacyjny: sporo z WSR-owców pracuje, zamierza itd. Dzięki takim "bolesnym propozycjom", jak np. te programy do sprzedaży nasza żakeria
będzie nieco bardziej wyczulona na propozycje, które na rynku pracy pojawiają się. Nie wiem, czym mam rację, na razie nie ma sensu takich rzeczy kasować.
Sądzę, że takie posty mają hmmm. pewien walor edukacyjny: sporo z WSR-owców pracuje, zamierza itd. Dzięki takim "bolesnym propozycjom", jak np. te programy do sprzedaży nasza żakeria

Ostatnio zmieniony 06 mar (ndz) 2005, 16:36:53 przez andy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
Masz racje Andy lepiej niech to zostanie jako przestroga dla ludzi. Przynajmniej nieswidomi niczego ludzie moga przeczytac taki post i ewentualnie doczytac takiego Voice'a WSR-u zeby sobie wyrobic wlasna opinie na ten temat, bo a nóz widelec ktos lubi wpdac w jakies piramidki
Masochisci sa wsrod nas
hihihi