Witam wszystkich którzy zdecydowali się mi pomóc lib poczytać ze zwykłej ciekawości.
Mam 19 lat i piszę maturkę za jakieś 13 dni

Chodzi mi głównie o to że jestem niezdecydowana i potrzebuje waszej pomocy. Czy moglibyście coś opowiedzieć tak od serca o tej szkole..
Zastanawiam się czy spotkam tam u was osoby w moim wieku i czy będzie ich dużo czy może to mniejszość, czy więcej jest chłopaków czy dziewczyn, czy mogłabym obrać 3 kierunki???Czy warto tylko tam sie uczyć i niemieć studiów zaocznych w międzyczasie?? Czy znacie kogoś kto mieszka w akademiku i czy są w Wawie akademiki prywatne...Jestem z Oświęcimia ale do liceum chodziłam w Kraku czy jest w tej szkole ktoś z Krakowa bo strasznie się boję że uschnę z tęschnoty do ślicznego Krakowa...I czy Warszawa też jest taka piękna??Czy można zdobyć po 2 latach 2 papierki technika. Czy realizacjia filmowa jest interesująca i czy grafika nauczy mnie być profesjonalistką??Czy jeśli się będę bardzo przykładać to mam szanse płacić mniej na dziennym trybie nauki..I czy wy jak szliście do tej szkoły też byliście tacy zagubieni i pełni wątpliwości???Dzięki.DZIĘKI wielkie DZIĘKI za odpowiedz od kogokolwiek...I przepraszam za tak dużo pytań od jednej małej osóbki z innego miasta, ale nie mogłąm się powstrzymać!! POZDRAWIAM
ANia B