Jak zareklamować Forum WSR?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Jak zwykle w takich wypadkach chodzi pewnie o sprzet fotograficzny. Bo jesli nie to prosze o jakies szczegoly. Bylem na rozpoczeciu zaocznych wrzesniowych i pazdziernikowych - 2 rok i nic o sobie nie slyszalem. Czy powinienem miec czerwone uszy?kajka pisze:Puki co to Sinar został rozreklamowany przez jednego z wykładowców
dodam ,że na rozpoczęciu grup zaocznych.

-
- Czasami coś napisze
Myślę,że tu przydałaby się osobą,która czuwałaby nad forum.Nad treścią merytoryczną jak i czuwaniem,żeby każdy kto potrzebuje pomocy w pewnym stopniu ja uzyskał.Zdaje sobie sprawę,że to technicznie nie jest możliwe,żeby jedna osoba godzinami spędzała przed komputerem i odpowiadała na wszystkie posty.Może w drodze konkursu taka osoba została wybierana tygodniowo/miesięcznie,która by była Adminem Tygodnia/Miesiąca.W zamian osoba ta uzyskała by szczególne względy(zwolniona z zaliczenia,pracy domowej itp).
Dodatkowo zorganizowałabym konkurs na najbardziej interesujący post.Jury w tajnym składzie wybierałoby taką osobę i z zaskoczenia robiłoby jej zdjęcie i umieszczało na tablicy ogłoszeń.
Tym samym studentów ściągnęłoby na forum nie tylko z ciekawości,ale i może z potrzeby wzięcia udział w tym konkursie.Myślę,że ważne jest reklamowanieWSR na płaszczyźnie wew(czyli my) oraz zew(potencjalni studenci).
Dodatkowo zorganizowałabym konkurs na najbardziej interesujący post.Jury w tajnym składzie wybierałoby taką osobę i z zaskoczenia robiłoby jej zdjęcie i umieszczało na tablicy ogłoszeń.
Tym samym studentów ściągnęłoby na forum nie tylko z ciekawości,ale i może z potrzeby wzięcia udział w tym konkursie.Myślę,że ważne jest reklamowanieWSR na płaszczyźnie wew(czyli my) oraz zew(potencjalni studenci).

-
- Zawsze coś napisze
nie jest możliwe,żeby jedna osoba godzi ... tkie posty
jak to nie mozliwe, mamy przeciez sinara. w dodatku jest jeszcze kilka osob (tzn. narcyzy i nonkomformisci) ktore sprawiaja ze forum jeszcze zyje.
jak to nie mozliwe, mamy przeciez sinara. w dodatku jest jeszcze kilka osob (tzn. narcyzy i nonkomformisci) ktore sprawiaja ze forum jeszcze zyje.
-
- Loża WSR
no wlasnei Ato ma racje ja i Seize jestesmy zywymi albo i neikoniecznie bo to jzu mozna nazwac raczej undead versjami takich forumowych tworow co to wiecej czasu spedzaja na forum niz w realu
Ale do rzeczy moze nei jedna osoba a kilka bo nawet jedna osoba z zasobem czasu mzoe miec pewnego dnia urwanei glowy (tudziez konczyn) neiprawdaz? 

-
- Zawsze coś napisze
raczej nie wyobrazam sobie aby smusic kogos do siedzenia na forum przez tydzien, mysle ze nie tedy droga.
mysle ze trzeba ludzi tematyka zaciekawic. ale nie tak aby z checia to czytali, ale aby wlaczali sie do dyskusji (tylko jak to zrobic?).
mysle tez ze posty w tematach "jak smiem byc.." i "narcyz klub.." moga odstraszac innych od pisania, poniewaz postrzegani jestescie/-smy jako elita/zamkniete grono a wiekszosc wtedy obawia sie dolaczyc i dodac cos od siebie.
ale na to niewiele sie poradzi bo nie ma sensu sie ograniczac, szczegolnie ze to spora forma expresji.
mysle ze trzeba ludzi tematyka zaciekawic. ale nie tak aby z checia to czytali, ale aby wlaczali sie do dyskusji (tylko jak to zrobic?).
mysle tez ze posty w tematach "jak smiem byc.." i "narcyz klub.." moga odstraszac innych od pisania, poniewaz postrzegani jestescie/-smy jako elita/zamkniete grono a wiekszosc wtedy obawia sie dolaczyc i dodac cos od siebie.
ale na to niewiele sie poradzi bo nie ma sensu sie ograniczac, szczegolnie ze to spora forma expresji.
-
- Zawsze coś napisze