Madonna ma na imie Madonna, to sprawka jej mamy
Joga w szkole
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- 
				Kesonex
 - WSR Guru

Jestem...
Madonna to Weronika Cicione co wy na to??? 

Greetings;]

Hmmmm..... Jejku to nawet tak moze tu byc???? Ja jestem niestety pierwszakiem wiec malo mialem doczynienia z tym co sie tutaj dzieje ale dzieki za rozjasnienie umyslu:D A co ze stanem alfa lub nie daj boze teta????To proste Kesonex w analizie odpowiedzi she kluczowym słowem wydaje się być JUŻ. She osiągnęła już wyższy stopień rozwoju czyli Nirwanę( Po oczach to można poznać) . Po prostu obroniła dyplom i już jest absolwentką. A może hoho jest nawet w kadrze (na mecz z Węgrami oczywiście )
Greetings;]
- 
				aeila
 - Bywalec

Wy powaznie o tej jodze?
Ale tak na serio,to jak beda takie zajecia to czemu nie - ja sie pisze 
zreszta jak wymyslicie cos jeszcze to smaialo walcie do mnie ja nawet na kolko gospodyn wiejskich zaczne chodzic jak tylko bedzie - a co mam do roboty?Trzeba sie rozwijac

zreszta jak wymyslicie cos jeszcze to smaialo walcie do mnie ja nawet na kolko gospodyn wiejskich zaczne chodzic jak tylko bedzie - a co mam do roboty?Trzeba sie rozwijac
- 
				sinar
 - Loża WSR

Szydełkowanie, miało być szydełkowanie.
Kesonex: Powiem więcej she może być z Agencji ... The Best Studio oczywiście. Chociaż są inne dobre agencje: rynku rolnego, mienia wojskowego, modernizacji rolnictwa, bezpieczeństwa wewnętrznego.

Kesonex: Powiem więcej she może być z Agencji ... The Best Studio oczywiście. Chociaż są inne dobre agencje: rynku rolnego, mienia wojskowego, modernizacji rolnictwa, bezpieczeństwa wewnętrznego.
					Ostatnio zmieniony 07 paź (wt) 2003, 14:35:55 przez sinar, łącznie zmieniany 2 razy.

- 
				mefju
 - Zadomowił(a) się

Re: Jestem...
Zgadza sie, a dokladniej: Madonna Louise Veronica CicconeKesonex pisze:Madonna to Weronika Cicione co wy na to???![]()
- 
				Kesonex
 - WSR Guru

Pytasz sie mnie czy chodzi ci o naklepke??senq pisze:Heh? Masz cos do LP?
> widziane w tramwaju <
śpieszmy sie kochać ludzi, tak szybko odchodzą
Ja podrobek nie lubie....tyle kazdy woli to co chce kwestia wyboru i narodu demokratycznego jakim jestesmy ale tych marketow jest juz zbyt wiele.....wiec powiedzialem niech sobie stoi nei mam nic przeciwko bo sam tam czasem zajrze, ale na dluzsza mete......chyba odpada:D