Impreza szkolna na zakończenie semestru - reklama
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- akademiareklamy.edu.pl
reklamowe hopsiupy
Dla mnie bromba jest bomba, a co do glusia - tez mi się podoba;
jeśli chodzi jednak o miejsce imprezy to są dwie proponowane lokalizacje:
1. gwiezdna kafeteria przy wielo-kinie
2. na mokotowie jakaś dziwna, co to jej nazwe zna kolega jozek oldwilidżowski
termin imprezy zostanie ostatecznie ogłoszony po dokonaniu ustaleń z właścicielami wybranego lokalu
czuwaj i baczność
urządzenie będzie wielce elektryczne
jeśli chodzi jednak o miejsce imprezy to są dwie proponowane lokalizacje:
1. gwiezdna kafeteria przy wielo-kinie
2. na mokotowie jakaś dziwna, co to jej nazwe zna kolega jozek oldwilidżowski
termin imprezy zostanie ostatecznie ogłoszony po dokonaniu ustaleń z właścicielami wybranego lokalu
czuwaj i baczność
urządzenie będzie wielce elektryczne
-
- Loża WSR
No dokladnie - czlowiekowi ledwie sie udalo zagoscic na kanapie i rozpoczac konwersacje choc w sumie czas spedzony na fotelu byl milusi.. ee no ale nie o tym tutaj byc mialo
Tak wiec sadze ze nalezy pomyslec wlasnie o tych godzinach - zeby nie bylo tak ze dajmy na to calosc sie rozkreci a zaraz sie okaze ze juz koniec i po ptakach 

-
- Ekspert
powinna byc ustalon godzina na koniec imprezy. Jestem z poza Wawy i dojeżdzam pociągiem. Ostatni mam przed 24, a pierwszy ok 4 ( z dw. srodmiescie). Jeżeli impr miałaby się skończyc tak jak "walentynkowa" ok 1 ( pamietam jak nas wywalono ) to zebym chociaz sobie nocleg u kogos zapewnila, bo 2h na dworcu w tych godzinach nie usmiecha mi sie czekac( chociaz ostatnio mialam eskorte pierwsza klasa- dziekuje chlopaki Wam za to :*).
Osobiscie nie znam tych dwoch proponowanych przez AV miejsc ( klubów? kawiarni? ), wiec sie na ich temat nie wypowiem.
Szkoda, ze termin 25.06 odpada, ale rozumiem. Nie pomyslalam, o obronach pr dyplomowych. 2.07 mam urodziny u kolezanki ( dziewczyny z naszej szkoly :] ), ale moze jakos sie to wszytsko ulozy.
pozdrawiam
Osobiscie nie znam tych dwoch proponowanych przez AV miejsc ( klubów? kawiarni? ), wiec sie na ich temat nie wypowiem.
Szkoda, ze termin 25.06 odpada, ale rozumiem. Nie pomyslalam, o obronach pr dyplomowych. 2.07 mam urodziny u kolezanki ( dziewczyny z naszej szkoly :] ), ale moze jakos sie to wszytsko ulozy.
pozdrawiam
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
-
- akademiareklamy.edu.pl
dementi plotka reklamowa
termin 25/06 absolutnie nie odpada - zależał będzie - jak już wcześniej napisałem od ustaleń z właścicielami klubów - a ich wybór w dużej mierze od godziny zamknięcia - zatem wstrzymajmy się od ostatecznych osądów
-
- Ekspert
a tak
. Pamiętam jak po Mikołajkowej z Radkiem mnie odprowadziliście
. Ja mam naprawdę farta co do wspaniałych kolegów. (Piszę o kolegach, bo jakoś nigdy koleżanka mnie nie odporwadziła
)
Oby i tym razem trafił się dobry duszek, co by Żyrafce pomógł bezpiecznie dotrzeć na ciapąga (pociąga znaczy się).

Oby i tym razem trafił się dobry duszek, co by Żyrafce pomógł bezpiecznie dotrzeć na ciapąga (pociąga znaczy się).