Chcesz dorobić w wakacje?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Chcesz dorobić w wakacje?
Raz w tygodniu. W każdy czwartek. Przez około 5 godzin. Na Ursynowie i Mokotowie. Przy rozdawaniu przechodniom i kierowcom bezpłatnego tygodnika lokalnego współpracującego z WSR. Płatne 6 zł za godzinę na rękę.
Zainteresowanych proszę o kontakt: wojtkowski@szkolareklamy.pl lub pod numerem mojego telefonu tzw. komórkowego.
Zainteresowanych proszę o kontakt: wojtkowski@szkolareklamy.pl lub pod numerem mojego telefonu tzw. komórkowego.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Odpowiedź krótka i treściwa
Dzięki. Już podałem Ci szczegóły w mailu zwrotnym. Czekam na kolejne chętne osoby.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Krótka odpowiedź na równie krótką wypowiedź koleżanki Neema
Mówisz - masz. (Przy okazji pozdrawiam Cię baaardzo serdecznie. Dawno nie rozmawialiśmy.)Neema pisze:Ja tez mogę ja tez, na Ursynowie na przykład!
Przy okazji informuję, że akcja wakacyjnego dorabiania trwa. Ciągle można się do mnie w tej sprawie zgłaszać. Przynajmniej do końca lipca.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Krótka odpowiedź na zadane pytanie
Tak. Całe wakacje, a nawet dłużej. Zresztą akurat Ty o wszystkie szczegóły będziesz mógł zapytać szefa całego tego zamieszania jutro osobiście.
-
- Loża WSR
Wlasnei w taki sposob Ulala:
To cytat ze Slawka wypowiedzi 
Kod: Zaznacz cały
Raz w tygodniu. W każdy czwartek. Przez około 5 godzin. Na Ursynowie i Mokotowie. Przy rozdawaniu przechodniom i kierowcom bezpłatnego tygodnika lokalnego współpracującego z WSR. Płatne 6 zł za godzinę na rękę.

-
- Zadomowił(a) się
Re: Krótka odpowiedź na zadane pytanie
ja jestem wolny do połowy września więc spoko.wojtkowski pisze:...a nawet dłużej.