Może przede wszystkim najpierw wyjaśnię czym jest Narcyz Klub (przynajmniej dla mnie i chyba nie tylko).Kesonex pisze:Czy mozna rozumiec ze klub sie rozpada!!
Wiec NC to nic innego jak ludzie którzy go tworzą, jak paczka znajomych którzy wspólnie udzielają się na forum, gadają na gg i wychodzą na pifko, imprezki, potańcówki, spotkanka.
NC to nie jest żadna sekta ani żadna poważna organizacja, to taka zabawa aby urozmaicić życie na forum i po za nim.
Dla mnie od początku i nadal jest to niewinna zabawa w wymyślanie tytułów członkom klubu, historii życia, intryg, romansów powiązań itd wszystko to po to aby było przyjemniej weselej i ciekawiej.
Wszelkiego rodzaju dyskusje, ogłoszenia a nawet te podania to dalszy ciąg rozrywki fundowany przez nas dla forumowiczów, nie mówię jednak że wszystko to jest oszustwem bo w każdej wypowiedzi znajduje się cos z prawdy dlatego tez jest mi/nam bardzo przykro po tym co napisał Havok w swoim podaniu.
Jeśli rozpatrywać NC jako grupę znajomych to wyszło by na to że uznałeś Havoku że cię ograniczamy, pozbawiamy cię wolności, nie wprowadzamy do twojego życia nic nowego i spędzanie z nami czasu nie spełnia żadnych twoich potrzeb gdyż nie realizujemy żadnego ambitnego planu.
Oczywiście że można się spotykać, gadać i wspólnie wychodzić nie nazywając się Narcyzkami i oczywiście to iż uznałeś ze chcesz odejść z klubu nie oznacza ze nie będziemy wspólnie z tobą wychodzić ale tez ta chęć odejścia i jeszcze tak ostre powody jest dla mnie dziwna.
Ja myślę ze miło jest gdzieś należeć i miło jest czytać że Narcyzki znów bawiły się na polach albo że Narcyzki tańczyły do białego rana mimo że inni dawno zrezygnowali albo że znów odbyło się spotkanie NC. Ja to traktuje jako po prostu nazwę nas jako znajomych która pomaga w identyfikacji i urozmaica wypowiedzi na forum.
Narazie kończe bo chyba zaczynam się powtarzać.
Pozdrawiam wszystkich.