Lato, lato, lalala
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
-
- Wyrocznia WSR
W imieniu całego zespołu NC udającego się na letni wypoczynek nad wspaniałe polskie morze chciałam się z wszystkimi pożegnać i do usłyszenia za tydzień! Bawcie się dobrze w Wawie i w innych miejscach kraju i świata! A jak ktoś będzie gdzieś w pobliżu Władysławowa to niech koniecznie do nas zawita! Niech wstąpi na piwo! Oczywiście bezalkoholowe
Do zobaczenia Warszawo! Jedziemy nad morzeeeeeee! Hurrra! 

-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
-
- Wyrocznia WSR
-
- Zaczyna działać
-
- Wyrocznia WSR
Wakacje się skończyły!
Pora powrócić do szarej rzeczywistości! Odwyk forumowy nam się przydał, przez ponad tydzień nie używaliśmy internetu!
A poza tym oczywiście wyjazd integracyjny się nie odbył!
Jak zwykle były tylko Narcyzki i jednen Narcyzek w kosmosie [znaczy w zawieszeniu]! Macie czego żałowac było bardzo fajnie! Trzy dni pochmurne, reszta wspaniałosłoneczna, plażowa i kąpielowa w morzu! Nie wiem dlaczego ludzie tak narzekają na ten Bałtyk??
Cieplusieńka woda! I meduz nie ma!
No nic mam nadzieję, że nastepny wyjazd integracyjny wypali i zaszczyci go więcej osób!

A poza tym oczywiście wyjazd integracyjny się nie odbył!

Jak zwykle były tylko Narcyzki i jednen Narcyzek w kosmosie [znaczy w zawieszeniu]! Macie czego żałowac było bardzo fajnie! Trzy dni pochmurne, reszta wspaniałosłoneczna, plażowa i kąpielowa w morzu! Nie wiem dlaczego ludzie tak narzekają na ten Bałtyk??

No nic mam nadzieję, że nastepny wyjazd integracyjny wypali i zaszczyci go więcej osób!