Jak wrażenia po imprezie???

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 18 sie (czw) 2005, 20:26:57

E tam odpala sie maly tescik Voighta-Kampfa iodrazu widac czy dany osobnik przejawia jakies formy uczuc wszelakich a jak tak to juz tylko pozostaje deszyfracja ich przejawow i wszelkie grymasy itd staja sie juz jasne ;) :D
A co do torped hmm... no nic trzeba byc Unagi :mrgreen:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 19 sie (pt) 2005, 07:15:20

No wydaje mi sie ze zaczynamy mowic slangiem :D Ja niemal napewno. Hmm moze warto by zrobic taki slowniczek z wytlumaczeniem co trudniejszych wyrazow :lol:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 19 sie (pt) 2005, 14:14:20

Słowniczek do poprzedniej wypowiedzi

Test Voighta-Kampfa - test polegajacyna sprawdzeniu czy testowany posiada uczucia; w filmie Łowca androidów pozwalal na rozpoznanie Replikantow poprzez sprawdzanie ich wspomnien;

Unagi - słodkowodny węgorz lub ... stan pełnej świadomości / stan permanentnej gotowości patrz: Friends - sezon 6 odc 17

:twisted:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 19 sie (pt) 2005, 15:07:54

Psiiiiikkkk!! Psiiiiikkkk!! Psiiiiikkkk!! Psiiiiikkkk!! Co to ma byc?? :mrgreen: Bedziecie mi tu z Unagi wyjezdzac :P 8)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 19 sie (pt) 2005, 20:52:05

Betazoid - w Star Treku przedstawiciel rasy humanoidow zamieszkujacy planete Betazed. Wyrozniaja ich zdolnosci telepatyczne i empatyczne. Nie potrafia czytac mysli Ferengi i Zmiennoksztaltnych.

Ciekawostki: w czasie slubu Betazoidow obowiazuje stroj Adama i Ewy. Nadzy sa zarowno przyszli malzonkowie jak i goscie. Ma to byc symbolem otwarcia psychicznego i fizycznego na 2.osobe

Kameleonowa Roza rosnaca na Betazed przybiera kolor odpowiedni do nastroju trzymajacej go osoby

Najbardziej znani Betazoidzi to 2 panie z rodziny Troi: Deanna (grana przez Angielke Marine Sirtis) i Lwaxana - Córa Piatego Rodu, Strazniczka Swietego Kielicha Rix, Dziedziczka Swietych Pierscieni Betazed (Majel Barrett - zone tworcy ST Gene'a Roddenberry)

No to zostali mi tylko Ferengi ;) D No ale slownik byl slownikiem z prawdziwego zdarzenia jeszcze 2 slowka betazoidzkie ktorych sie nauczylem:

RaBeem - rozumiem

Imzadi - ukochana, ukochany a w okreslonych sytuacjach rowniez cos co nazwalbym komunia dusz

visenna-chan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: visenna-chan » 19 sie (pt) 2005, 20:58:51

Offtopic!
chlopaki a fe! to nie sa wrazenia po, tylko wrazenia o :twisted: :?

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 19 sie (pt) 2005, 21:13:50

To jest slownik. Jestesmy to winni naszym czytelnikom :)
sinar pisze:Nie wiedzialem ze na Ziemi juz teraz jest tylu Betazoidow. Czasem czlowiek chcialby byc Ferengi :D Ich zaden telepata nie ruszy. Coz narazie postawilem oslony. A w razie co bede szczelal z torped fotonowych ;)
seize pisze:A co do torped hmm... no nic trzeba byc Unagi :mrgreen:
No chyba ze ktos rozumie to co piszemy z Seize albo jest fanem Star Treka i/lub Przyjaciol. A to przepraszam. Chcialem tylko ozywic temat ktory lekko przymarl. Skoro nie potrzeba to juz stad znikam.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 19 sie (pt) 2005, 21:25:34

STOP! Koniec ze star truckami mi tu :P :mrgreen: Oglaszam bojkot star treckow w tym topicku 8) Ten off jaki piszecie mialby prawo bytu gdybyscie byli na zabawie przebierancowej ST i teraz sie dzielili wrazeniami po :lol: Swoja droga kto by sie przebral za Jabba the hut na takim costume show party? :lol:

/Si: No no tylko nie Jabba mi tu :) On jest z innej STARej bajki ;) :D Prosze nie zasmiecac mi mojego offtopicu jakimis Starymi Warsami :lol:/

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 20 sie (sob) 2005, 08:19:38

Ja pozwole sobie powiedziec ze swego czasu na niejednej imprezie towarzyszyly mi cytaty - padajace z moich ust - zwiazane z Przyjaciolmi
... a jako przyklad ze moze sie takie cytowanie przydac na imprezach niech swiadczy fakt ze np. raz zaowocowalo mi to ciekawym kontaktem osobowym :)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 21 sie (ndz) 2005, 07:07:10

Zgodnie z prosba Sinara co nieco moze powrotnego slowa :)

Ech no i jestem na powrot w domu ... :) 'Zupki regeneracyne' przestaja dzialac i cialo zaczyna przypominac co to sie dzialo ... a dzialo siewiele :) W wielkim skrocie tance i hulanki, spiewytoastyi wogole wogole.. W trzy osoby jako ostatni wyszlismy tak gdzies ok. 5:40 zatem jak widac bylem dosc twardym wojownikiem 8) Ale jak pozwolilem sobie razu pewnego zagoscic na parkiecie polecialy dwa szybkie do typowych szalenst a zaraz zwieczl to kankan gdzie oczywiscie meskie sily pomagaly paniom wtorrojac im na wprost w w roznego rodzaju kombinacjach to organizm w sposob pefwindy pokazal ile cialo wchlonelo plynow ktore to uwydatnily sie w gornej czesci ciala poteznym zroszeniem glowy orazplecow - w komentarzu uslyszalem ze nogo nie trzymaly mi sie wrecz aniciala i podlogi to wiedzialem ze to zadne zludzenie to uwydatnienia a nogi dadza znac ... i wlasnie zaczyna sie to powoli obrazowac :roll: Tak wiec sadze ze plan dbania o dobra zabawe wyszedl mi zgodnie z planami 8) Teraz tylko trzeba sobie przypomniec coto sie nagralo na kamerze :wink: No ale w koncu jak tak czlowiek tez latal zta kamera to towarzystwo rodzinno-przyjacielsko-stolowe dbalo by mi w gardle nie wyschlo a bardz co badz ale Kuzynce to w zycui nie odmowie 8) No ale co tam sie bede rozpisywal - trzeba bylo sobie odrobic brak ostatnio wyscia spozywczego w teren oraz tanecznych wygibasow na dancefloorze :D Teraz tylko pozostaje zregenerowac organizm :) Ale co tam w koncu do dobrej zabawy to ja sienadaje - aczkolwiek krotkiej rozmowy o psychologicznych aspektach zwlaszcza zwiazanych z alkowa to tez nie moglem sobie odmowiec :lol: Ale krotko mowiac nawet w kuluarach nie dalo sie uslyszec zadnego narzekania na cokolwiek a przez czas circa od 18 do 06 nikt sie nie nudzil ...

No ale dobra bomi z tego moze wyjsc wielki raport cos na ksztal Diuny w swej obszernosci a tego raczej nikt nie chce bo w sumie i po co :D hyhy

Zreszta jutro tez nie chce bym mial duzo do czytana by sobie przypomniec w pelni co tez pozwolilem sobie napisac ;)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 21 sie (ndz) 2005, 20:00:20

Uffnie napisalem za duzo i nie trzeba blagac o edycje ;) No moze ta cala skladnie i literowki oraz brak specji trzeba byloby poprawic ale ... oddaje one troche klimatu wiec moze lepiej zostawic :D Hyhy

visenna-chan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: visenna-chan » 05 wrz (pn) 2005, 20:45:37

Hmm... zauwazylam ze temat wlasnie niepokojaco zaczal spadac w dol... czy to jesien topiku? :twisted: Tak byc nie moze! :? Narcyzki nie mowcie, ze niczego nie organizujecie... wakacje mijaja a wy nic? Koszmar... 8O

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 05 wrz (pn) 2005, 20:48:41

Oj nie nie - troszke rozproszylismy wrazenia po roznych topicach 8)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 05 wrz (pn) 2005, 20:49:21

I tak i nie. Ma byc łognisko. Pewnie spalimy sie na stosie... lekko przywiedle Narcyzy :mrgreen:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 05 wrz (pn) 2005, 22:46:24

A co sinarku, czujesz się lekko przywiędły?? :twisted: My z moją siostrą przyrodnią czujemy się świetnie i bawimy cały czas!! :lol: I bynajmniej nie uważamy się za przywiędłe wręcz przeciwnie! :twisted: Narcyz rządzi!!

ODPOWIEDZ