Zgodnie z prosba Sinara co nieco moze powrotnego slowa
Ech no i jestem na powrot w domu ...

'Zupki regeneracyne' przestaja dzialac i cialo zaczyna przypominac co to sie dzialo ... a dzialo siewiele

W wielkim skrocie tance i hulanki, spiewytoastyi wogole wogole.. W trzy osoby jako ostatni wyszlismy tak gdzies ok. 5:40 zatem jak widac bylem dosc twardym wojownikiem

Ale jak pozwolilem sobie razu pewnego zagoscic na parkiecie polecialy dwa szybkie do typowych szalenst a zaraz zwieczl to kankan gdzie oczywiscie meskie sily pomagaly paniom wtorrojac im na wprost w w roznego rodzaju kombinacjach to organizm w sposob pefwindy pokazal ile cialo wchlonelo plynow ktore to uwydatnily sie w gornej czesci ciala poteznym zroszeniem glowy orazplecow - w komentarzu uslyszalem ze nogo nie trzymaly mi sie wrecz aniciala i podlogi to wiedzialem ze to zadne zludzenie to uwydatnienia a nogi dadza znac ... i wlasnie zaczyna sie to powoli obrazowac

Tak wiec sadze ze plan dbania o dobra zabawe wyszedl mi zgodnie z planami

Teraz tylko trzeba sobie przypomniec coto sie nagralo na kamerze

No ale w koncu jak tak czlowiek tez latal zta kamera to towarzystwo rodzinno-przyjacielsko-stolowe dbalo by mi w gardle nie wyschlo a bardz co badz ale Kuzynce to w zycui nie odmowie

No ale co tam sie bede rozpisywal - trzeba bylo sobie odrobic brak ostatnio wyscia spozywczego w teren oraz tanecznych wygibasow na dancefloorze

Teraz tylko pozostaje zregenerowac organizm

Ale co tam w koncu do dobrej zabawy to ja sienadaje - aczkolwiek krotkiej rozmowy o psychologicznych aspektach zwlaszcza zwiazanych z alkowa to tez nie moglem sobie odmowiec

Ale krotko mowiac nawet w kuluarach nie dalo sie uslyszec zadnego narzekania na cokolwiek a przez czas circa od 18 do 06 nikt sie nie nudzil ...
No ale dobra bomi z tego moze wyjsc wielki raport cos na ksztal Diuny w swej obszernosci a tego raczej nikt nie chce bo w sumie i po co

hyhy
Zreszta jutro tez nie chce bym mial duzo do czytana by sobie przypomniec w pelni co tez pozwolilem sobie napisac