O co chodzi z Neemą i Havoc'kiem?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 25 sie (czw) 2005, 15:01:54

Wiec tak mamy naczelnego intryganta kraju, filozofa i pacjenta z rozdwojeniem jazni. Slawko to jest dopiero prawdziwy mix "przebojow" doslownie i w przenosni. Powinni was wszystkich w przedzalni zatrudnic bo niezle "watki" tworzycie :lol:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 25 sie (czw) 2005, 15:34:24

Ufff..!!! Jak dobrze, że to nie o mnie! 8) :lol: :mrgreen:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 25 sie (czw) 2005, 16:06:52

Eee nie ludzie tacy jak my to sie pod to nie lapiabo nasz dwie jaznie maja jeszcze kolejne rozdwojenia ;) zreszta ja ostatnio szlysze juz inne okreslenia - filozof juz odeszlo w cien teraz jakimis samymi 'przyziemnymi' mnie atakuja :lol: :mrgreen:

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Odpowiedź skumulowana

Post autor: s_wojtkowski » 25 sie (czw) 2005, 16:30:24

Havoc pisze:naczelnego intryganta kraju
Jeszcze chyba nie. Nawet w szkole jestem dopiero na 5. miejscu.
Havoc pisze:filozofa
Pochlebia mi to. Nawet jeśli kontekst jest ironiczny. Dużo bym dał, żeby filozofia współczesna lepiej się miała.
Havoc pisze:pacjenta z rozdwojeniem jazni
Komuż to nie dolega? Chyba tylko tym, co maja roztrojenie bądź rozczworzenie. (Widzę, że Hav czytał moje kibicowskie wyznania w innym miejscu.)
Havoc pisze:prawdziwy mix "przebojow" w przenosni
To zgoda.
Havoc pisze:prawdziwy mix "przebojow" doslownie
I właśnie tego nie rozumiem.

Ale żeby nie było, że Havoc'kowi udało się zakrzywić temat - widzę, że wbrew oczekiwaniom N&H nie będą dostarczycielami jakichś bardziej dynamicznych czy skandalizujących akcji na szeroko rozumianym (również pozainternetowym) forum szkoły. Działają bardziej w ukryciu. A w takich wypadkach trudniej się intryguje, kurza twarz!

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 25 sie (czw) 2005, 16:33:07

Koniec tych romansowych wątków.!! Jak chcą być cichociemni to niech tak pozostanie!!
Ostatnio zmieniony 25 sie (czw) 2005, 18:05:00 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 25 sie (czw) 2005, 16:41:22

aaaa Slawku nieee :!: Wszystko zle a jeszcze Seize dodal od siebie posta ktory juz wogule zatarl prawdziwy obraz "trzech". Ale jzu wyjasniam zeby ukrocic domysly i rozjasnic niejasnosci :P 8)
Naczelny intrygant - zgadza sie to mialo bys o Tobie. hehe Na 5 miejscu a ktorz jest na miejscach podiumowych? :D
Filozof - rola przypadla Seize
Pacjent z rozdwojeniem jazni - do dzis nei udaje sie nikomu ustalic ile Happy dokladnie ma kont pocztowych z ktorych tworzy coraz to nowsze jaznie na forum :roll: :wink:

Ok teraz wszystko jasne? 8)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 25 sie (czw) 2005, 16:43:24

Jasne, ale czy możecie mi sprawdzić gdzie rzeczona Iłża jest??? W jakim województwie bo stoję z indeksem! A dostępu do netu nie mam!!! :twisted:

Happy ma wiele twarzy jak w basni Seherezady (czy jak tam to było) ma z tysiac nikow!!
Ostatnio zmieniony 25 sie (czw) 2005, 18:05:53 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Wyrazy zawodu (w sensie zawiedzionych nadziei)

Post autor: s_wojtkowski » 25 sie (czw) 2005, 16:48:01

Niby wszystko jasne, ale jestem zawiedziony, że to jednak nie było o mnie. Najbardziej to nie chciałbym dzielić się z seIZe tytułem filozofa, no ale cóż... A akurat o swoim rozdwojeniu jaźni pisałem na sportowym forum wczoraj. Nie mam też wątpliwości, że ze względu na moje liczne cnoty i umiejętności warto by było nazywać mnie "mixem przebojów" (tak w przenośni).

Ale żeby nie było, że Havoc'kowi udało się zakrzywić temat - widzę, że wbrew oczekiwaniom N&H nie będą dostarczycielami jakichś bardziej dynamicznych czy skandalizujących akcji na szeroko rozumianym (również pozainternetowym) forum szkoły. Działają bardziej w ukryciu. A w takich wypadkach trudniej się intryguje, kurza twarz!

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 25 sie (czw) 2005, 16:51:40

Havoc pisze:Filozof - rola przypadla Seize
aaa niebywale - a jednak jeszcze te stare dobre okreslenia sie mnie trzymaja - ech ostatnie dni sa pelne wzruszen :)

Co dodzielenia sie tytulem to ...nie masz sie co bac Slawku - przynajmniej - poki co Uczen nie przerosnie Mistrza :)

Jak narazie wszystko wskazuje ze to tylko Panie zmienily swoje okreslenia wzgledem mnie ciesze sie zatem niezmiernie ze panowie pozostali przy tych starych i dobrych 8)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 25 sie (czw) 2005, 16:53:40

Iłża. Iłża. Iłża! Iłża. Iłża. Iłża! Iłża. Iłża. Iłża! Iłża. Iłża. Iłża! Iłża. Iłża. Iłża! Dziękuję Wam chłopcy za szybką reakcję z całego serca!! :twisted:

Jedno z najstarszych i najbardziej malowniczych miast powiatu radomskiego. Leży w dolinie rzeki Iłżanki na pograniczu Gór Świętokrzyskich i Niziny Mazowieckiej, przy trasie Warszawa - Rzeszów w odległości 30 km od Radomia.

Na 100% mazowieckie. Sprawdziłem.
Ostatnio zmieniony 25 sie (czw) 2005, 18:03:42 przez Happy, łącznie zmieniany 2 razy.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 25 sie (czw) 2005, 16:53:40

No dobra skoro tak bardzo chcesz wszak nei chce Cie zawodzic. Niech bedzie ze to bylo o Tobie. Bo z perspektywy czasu i przemyslenia to ten "sloneczny" mix przebojow 3 w 1 nawet pasuje do Ciebie. A z tym tytulem filozofa masz racje Seize to mysliciel a Ty jestes filozofem 8) :D

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Czy nic na tym świecie nie może trwać wiecznie?

Post autor: s_wojtkowski » 25 sie (czw) 2005, 16:54:56

seize pisze: poki co
Straszne!
Havoc pisze: Seize to mysliciel a Ty jestes filozofem
Uff...

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 25 sie (czw) 2005, 17:01:34

Nie latwiej to walnac w podpisie niz za kazdym razem kopiowac :D :?:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 25 sie (czw) 2005, 20:52:44

Happy pisze:Sław oj coś kiepski z Ciebie swat bo jak tylko zakładasz topik to romans jest właśnie w fazie końcowej! :lol: :P :wink:
Happy pisze:Biura matrymonialnego to Ty lepiej nie otwieraj..... To nie branża dla Ciebie! :lol:
Wcale nie :P Moim zdaniem Slawek jest calkiem dobrym swatem. W WSRze na polu swatania jest zawsze bardzo aktywny choc zazwyczaj subtelny. Mysle ze w tej dziedzinie w szkole tylko Ty mozesz sie z nim rownac Happy :) Mnie Slawek swatal minimum 4 razy jesli dobrze pamietam (choc zazwyczaj nie na forum ;) ). Trzeba przyznac ze facet ma intuicje i nosa :) Mimo ze zdarzalo mu sie widywac moje tete-a-tete z kilkoma innymi kolezankami z WSR (zwlaszcza w Alcie 8) ) co do swatania zawsze byl bezbledny i wiedzial o kogo chodzi :D Bo albo faktycznie bylo cos na rzeczy albo byly to dziewczyny ktore mnie krecily lub przynajmniej mogly mi sie podobac. Ogolnie rzecz biorac te Slawkowe swatania wspominam bardzo sympatycznie. Zwlaszcza to jego sakramentalne pytanie "Czy X to dobry material na zone?" :mrgreen:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 25 sie (czw) 2005, 21:06:02

sinar pisze:Zwlaszcza to jego sakramentalne pytanie "Czy X to dobry material na zone?" :mrgreen:
Oj to i ja dobrze pamietam :mrgreen: Oczywiscie za czasow nauki bo teraz to juz to juz raczej sobie nie przypominam :D

ODPOWIEDZ