O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 01 wrz (czw) 2005, 19:59:38
One nie sa fajne one sa magiczne
Bryle Osobowości +3 Dodają plus 3 do Osobowości

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 02 wrz (pt) 2005, 00:06:56
No to nie pozostaje Ci nic innego Hav jak tylko pojechac i przekopac wszystko tak by je odnalezc u Neemy - moze przy okazji znajdziesz 'te pare rzeczy';) - i miec wzmocniony poziom osobowosci na najblizszej imprezie

-
Neema
- Zadomowił(a) się

autor: Neema » 02 wrz (pt) 2005, 00:29:56
Oj tak, tak nie oddam okularków Havcia, jeśli on sam ich w moim pokoiku nie odszuka.
Hmm, o czym jest w ogóle ten temacik? Eee... nie ważne, w końcu nie opłaca się zakładać osobnego tematu na temat okularów Hava no chyba, że w temacie na temat Hava, którego to tematu nie założył, kiedy to ten temat obiecał zrobić bla bla...
Dobrze mi idzie z zawiłością zdań?, wiem że nie pobije mistrzów, ale staram się staram.

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 02 wrz (pt) 2005, 00:36:31
-
Neema
- Zadomowił(a) się

autor: Neema » 02 wrz (pt) 2005, 01:18:19
Udało mi się odnaleźć 'te parę rzeczy' wiec jest duża szansa że i okularki się odnajdą.
Kiedy w końcu będzie ta imprezka i dlaczego dopiero 17?
Oczywiście wrześniowa czy nie, chce na niej widzieć cały Narcyz Club bez wyjątków i ze wszelkimi sprzymierzeńcami.
Hmm miałam dziś/wczoraj okazje poprzyglądać się paru kotką, kto wiem może jakieś nowe Narcyzki się urodzą, trzeba będzie zainwestować w reklamę i odświeżyć nasz topik, aby mogli się o nas dowiedzieć.

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 02 wrz (pt) 2005, 01:32:00
Neema pisze:Oczywiście wrześniowa czy nie, chce na niej widzieć cały Narcyz Club bez wyjątków i ze wszelkimi sprzymierzeńcami.
No coz raczej jakos az tak chyba problemow zbytnich nie bedzie - no moze poza paroma wyjatkimi
Neema pisze:Hmm miałam dziś/wczoraj okazje poprzyglądać się paru kotką [...]
Tylko 'kotkom' czy i 'kotom' rowniez ?

Bo normalnie tych Matek, żon, siostr to multum i cos rodzinka nieco monopłciowa sie robi i ciezko sie dzielic przy tanecznych wieczorach rodzinie po polowie - choc ja tam nie mowie moze byc jak jest

Tylko potem jakies dziwne posadzenia o 'zaslanianie horyzontow' czy tez inne podobne

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

autor: zielonyszerszen » 02 wrz (pt) 2005, 10:50:56
Widziałem dzisiaj u Sławka pełna reklamówkę zaproszeń , ulotek na naszą imprezę. Pewnie niedługo nastąpi ich rozdawanie na terenie WSR.
Będzicie czujni.

-
dis
- Bywalec

a gdzie są przyjmowane zapisy do Narcyz Clubu?
bo może zostałam wytypowana do nowych kandydatek
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 02 wrz (pt) 2005, 11:13:53
dis pisze:a gdzie są przyjmowane zapisy do Narcyz Clubu?
bo może zostałam wytypowana do nowych kandydatek :wink:
No możesz próbować, ale tam trzeba spełnic dość dużo warunków! Czytaj w topiku Narcyz Klub! No i obowiązkowe stawiennictwo raz w tygodniu na imprezie Narcyzków z tańacami do rana!

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 05 wrz (pn) 2005, 17:33:47
Mala rozbierznosc miedzy danymi na forum a danymi na stronie klubu dot. muzyki [ktora to na wstepie zacytowalem] o czym moglem sie osobiscie przekonac podczas rozmowy ze sluchaczami budzi swoista niepewnosc co do prawdziwosci pojawienia sie tak rzeczy z zakresu rocka. Choc wiadomo ze zakres 'pop' jest niejednokrotnie dosc szeroki to np. Urszula jest w stanie sie w nim zmiescic ale juz taki Rammstein nieco trudniej. Bo trzeba przyznac brzmi to nieco enigmatycznie i jednoznacznie co tak naprawde bedzie mozna tam uslyszec - jezeli w tym ogloszeniu jest ze rock np. lata80-te to ktos moze spodziewac sie dajmy na to Marillion - Kayleigh a to raczej z przykladowo happy housem ma wspolnego tyle co nic
Nie zamierzam wszczynac tutaj zadnych debat jednak w trosce o liczebnosc jednoznacznie mozna bylo by ta kwestie opisac - do czego zachecam tych ktorzy sa w temacie.

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 05 wrz (pn) 2005, 20:32:22
Ja tam przezyje kazda muze. Ostatni NewDeep jest najlepszym przykladem

Oczywiscie jezeli akurat muzyka mi podpasuje moja sklonnosc do zabawy tanczenia itp wzrasta niepomiernie. I know what I like and I like what I know ze zacytuje moje kochane Genesis

Ale ogolnie jestem otwarty na inne nowe prady i trendy muzyczne pod warunkiem ze sa podane w strawnym sosie (np. nasz wspolny narcyzowy wypad na Gothoteke)
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 05 wrz (pn) 2005, 20:46:10
sinar pisze:Ale ogolnie jestem otwarty na inne nowe prady i trendy muzyczne pod warunkiem ze sa podane w strawnym sosie (np. nasz wspolny narcyzowy wypad na Gothoteke)
Hyhy no tu sadze nieco pomocnym elementem bylo to ze oprocz takich rzeczy jak Diary of dreams czy tez Suicide Commando polecial i Marilyn Manson i Depeche Mode
Zreszta nie powiem bylbym bardzo happy gdyby na tej imprezie polecialy utwory chociazby wlasnie Depeche Mode nawet przetworzone nanieco bardziej techniczna modle - zwlaszcza ze taki np. Photographic to wystepuje w takich wersjach ze klubom powinny byc niestraszne
sinar pisze:Oczywiscie jezeli akurat muzyka mi podpasuje moja sklonnosc do zabawy tanczenia itp wzrasta niepomiernie.
A no wiec wlasnie - bo o ta zabawe chodzi - chilloutowe grupki na zewnatrz i tak beda ale ... nie na samej kanapie sie ludzie integruja

-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 06 wrz (wt) 2005, 19:28:14
Happy pisze:Uwaga!! Jest już ostatecznie znany termin imprezy inaugurującej rok szkolny 2005/2006!
Odbędzie się ona dnia 17 września 2005 r. (sobota)
w klubie NewDeep
Racławicka 99
Start: o godz. 20 do białego rana
Słuchacze WSR wjazd: za darmo
Osoby towarzyszące: wstęp 10 zł
Muza:HIT - POP - ROCK (lata 80./90./00)
zaprasza dj drebor + gość niespodzianka
Przekażcie tę cenną informację znajomym przez gadulce, maile i inne doskonałości techniki!
Do zobaczenia w fortach.....
Wróćmy do meritum sprawy!
Mi też jak wiadomo odpowiada każda muzyka do tańczenia (no i skakania)! Radzę sobie w każdym klimacie muzycznym! Tylko poprosiłambym, żeby dać mi też możliwość krótkiego poskakania np. przy Darude Sandstorm (Tom Hafman Rmx). Z góry dziekuję trochę takiego klimatu też chcę!

8O
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 06 wrz (wt) 2005, 20:19:25
Happy pisze:Mi też jak wiadomo odpowiada każda muzyka do tańczenia (no i skakania)! Radzę sobie w każdym klimacie muzycznym!
No ale jak juz mozna bylo sie przekonac pare razy czy to na officialach czy tez non-oficialach roznie z tym bywa :
Happy pisze:Żeby potem nie było pretensji i demonstracyjnych wyjść z klubu

!!
Happy pisze:Tylko poprosiłambym, żeby dać mi też możliwość krótkiego poskakania np. przy Darude Sandstorm (Tom Hafman Rmx).
Tiaa

Dla mnie moze byc ktorakolwiek wersja byle zywa a nie np. Superchumbo Remix czy cos ...

Tak samo moglo by byc np: New Order - Confusion (Pump Panel Reconstruction Mix) - czyli chyba najbardziej znany utwor z 'Blade' cz.I

-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 09 wrz (pt) 2005, 11:51:30
No bo nam temat nieznacznie spada w dół w rankingu!

I jeszcze ktoś nie doczyta, bo okaże się, że w złym miejscu dla naszej percepcji zamieszczony! Już prawie za tydzień bawimy się do białego rana!

Przybywajcie licznie, wszyscy związani węzłem emocjonalnym z WSR!