Jaki typ kobiety lubią faceci????
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
Jaki typ kobiety lubią faceci????
Jakiś chłopak chciał taką ankiete to prosze piszcie
swój ideał

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
Re: Jaki typ kobiety lubią faceci????
Chcialem chcialem, ale szkoda ze nie zamiescilas pola "Harda suka". Teraz musialem wypelnic "inteligentna" bo "mis grizzly" to mi pod Kruszynke pochodzi ;/akasha pisze:Jakiś chłopak chciał taką ankiete to prosze piszcieswój ideał

-
- WSR Guru
ja żadnego nie zaznaczę bo żaden z tych typów nie jest moim ideałem. Mój ideał musi być: no napewno inteligentna, nie mówię tu też że musi być jakimś mózgiem, ktoś nazwał jeden z typów słodką idiotką no i takim mówię nie
no nie będę wymieniał takich rzeczy jak wierna, prawdomówna choć może ktoś takich kobiet nie lubi no ale to chyba mniejszość. Ale przedwszystkim musi mieć to coś co mnie przyciągnie, zniewoli i tak naprawdę nie wiem co to jest i pewnie nigdy się nie dowiem. Pewnie ktoś zapyta czy może być brzydka, odpowiem nie choć dla mnie piękno to pojęcie względne w jednej zobaczę to piękno a ktoś inny w tej samej nie, także powiem dla mnie piękna musi być. No i musi mieć piękną duszę, ale tak sie już rozdrabniam nie potrzebnie bo to wszystko chyba razem i wiele innych rzeczy to jest właśnie chyba to coś 

-
- Loża WSR
... bo tego sie nigdy nie da okreslic ... rozmawiasz i.. bum ... przechodzisz obok ulica i... bum... dlatego chyba mimo wszystko zawsze sie to okresla mianem magicznego 'tego czegos'Kali pisze:Ale przedwszystkim musi mieć to coś co mnie przyciągnie, zniewoli i tak naprawdę nie wiem co to jest i pewnie nigdy się nie dowiem.

-
- Zaczyna działać
No i tu trzeba ci przyznac racje. Kobiety mowia ze facet na .. tylko patrzy. Co prawda nie jest, tak do konca. Jesli jest brzydka, to to nie przejdzie. Ale cholera, niech kazda kobieta nie ma siebie za brzydka. Jesli facet mowi ze jest ladna, to uwierzcie, chociaz czasem!Kali pisze:ja żadnego nie zaznaczę bo żaden z tych typów nie jest moim ideałem. Mój ideał musi być: no napewno inteligentna, nie mówię tu też że musi być jakimś mózgiem, ktoś nazwał jeden z typów słodką idiotką no i takim mówię nieno nie będę wymieniał takich rzeczy jak wierna, prawdomówna choć może ktoś takich kobiet nie lubi no ale to chyba mniejszość. Ale przedwszystkim musi mieć to coś co mnie przyciągnie, zniewoli i tak naprawdę nie wiem co to jest i pewnie nigdy się nie dowiem. Pewnie ktoś zapyta czy może być brzydka, odpowiem nie choć dla mnie piękno to pojęcie względne w jednej zobaczę to piękno a ktoś inny w tej samej nie, także powiem dla mnie piękna musi być. No i musi mieć piękną duszę, ale tak sie już rozdrabniam nie potrzebnie bo to wszystko chyba razem i wiele innych rzeczy to jest właśnie chyba to coś
Inteligentna musi byc, ale to tez ma swoje inne strony. Nie musi byc wszechwiedzaca. Jesli wie jak ma na imie jej chlopak i potrafi powiedziec, co nie podoba jej sie w dzisiejszym swiecie, to juz wystarczy.. no ale nie ograniczajcie sie do tego

Poza tym jeszcze bardziej liczy sie chyba indywidualna magia. Ciezko to nazwac, ale znajdzie sie wiele dziewczyn ktore moga nie wypowiedziec slowa, a i tak ciekawi cie kim ona jest. I to wlasnie przyciaga. Niewazne czy blondynka czy brunetka, cos musi w niej zaciekawiac. Nie moze sie zbyt latwo "sprzedac", ale tez nie moze trzymac siebie gdzies daleko, tak ze tylko jakis wariat po 10 latach do nich dotrze.
Jakie dziewczyny lubia faceci?
To zalezy jakiego faceta o to pytacie.
-
- Loża WSR
Tiaa... niestety nie jest to latwe by takie slowa czasem cos daly. To troche jest jak z wygladem/ubiorem : "- Ładnie wygladam? - Kochanie wygladasz naprawde cudownie. - Ciesze sie zatem. / 5 min pozniej / - Wiesz co ja jednaktego nie zaloze bo gadalam z XXX i powiedziala mi ze lepiej bedzie w tym, co ty na to?kamil_pld pisze:Jesli facet mowi ze jest ladna, to uwierzcie, chociaz czasem!
...
[chwila konsternacji gdyz poprzedni wyglad bardziej przypadl do gustu]
opcja A : - Wiesz poprzednie mi sie podobalo ale skoro XXX mowi ze lepiej w tym to wiec co sadze ze moze faktycznie w tym bedzie lepiej. - Widzisz dobrze ze sie jej zapytalam bo tak by bylo... / i zeby sie nie spierac reszte wieczoru spedza sie bez wyrazania zdania a Ona prezentuje sie w tym co poradzila kolezanka, zachwyca sie jej rada /
opcja B : - Ja uwazam ze powinnas isc w tym co masz bo bardzo ladniew tym wygladasz i bardzo mi sie w tym podobasz. - No tak ale Tobie a wiesz tam beda inni i co oni powiedza. - Kochanie dla mnie bedziesz tam najcudowniesza osoba - Mowisz tak teraz z przekory bo nie chcesz bym sie przebierala - Nie o to chodzi uwazam po prostu ze tak ak teraz wygladasz naprawde cudownie - Co ty tam wiesz co bym nie zalozyla i tak bys powiedzial to samo... / i zeby sie nie spierac reszte wieczoru spedza sie bez wyrazania zdania a Ona prezentuje sie w tym co poradzila kolezanka, zachwyca sie jej rada /

To prawda. Zdobywanie zdobywaniem czy tez jak te rozne rzeczy nazywac ale... wszystko ma zawsze swoje granice wytrzymalosci i nawet najcierpliwsi sa w stanie peknac gdy nic sie niezmienia [w Jego subiektywnym odbiorze a nie Jej]kamil_pld pisze:Nie moze sie zbyt latwo "sprzedac", ale tez nie moze trzymac siebie gdzies daleko, tak ze tylko jakis wariat po 10 latach do nich dotrze.