Jaki typ kobiety lubią faceci????

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Jaki typ kobiety lubią faceci????

Czas głosowania minął 14 paź (pt) 2005, 20:29:00

Inteligentna
6
33%
Namietna
5
28%
Romantyczna
4
22%
Marzycielka
0
Brak głosów
Ładna
0
Brak głosów
Zmienna
2
11%
"Miś Grizli" - kocica
1
6%

Liczba głosów: 18

kamil_pld
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: kamil_pld » 29 wrz (czw) 2005, 21:33:26

Wiec teoretycznie sa kobiety ktore dzialaja normalnie. Ktore poznajesz i wiesz o co im chodzi i ktore wierza facetowi w to co facet do nich mowi. Nie wiem czy to trzeba zalozyc "zwiazek - szczery facet" czy jakies kursy edukacyjne.

Faceci to swinie, true. Zgadnijcie przez kogo ;)

Madeleine
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Madeleine » 29 wrz (czw) 2005, 21:55:51

Znajdzie sie pare swin, ale ja bym nie wytrzymala bez mezczyzn na swiecie.

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 29 wrz (czw) 2005, 22:01:00

Najbardziej przerąbane mają te, które posiadają te wszystkie cechy na raz! 8) :P

akasha
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: akasha » 29 wrz (czw) 2005, 22:05:04

Happy :) ale przecież kazda kobieta ma troche wszystkiego po trochu z tych cech no moze prawie wszystkie :) bywają małe wyjatki

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 29 wrz (czw) 2005, 22:06:32

Happy pisze:Najbardziej przerąbane mają te, które posiadają te wszystkie cechy na raz! 8) :P
Ach ten narcyzm no .. rozwija sie w mgnieniu oka ;) :P

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 30 wrz (pt) 2005, 02:39:22

Coś się mało panowie wypowiadają w tym temacie! :evil: A dla mnie jest on niezwykle ciekawy! Czyżby nasi panowie byli jeszcze zbyt młodzi, żeby ów swój doskonały typ kobiety posiadać? :P Szkoda bo chętnie bym poczytała! Co prawda temat o ideale mężczyzny zdominowali sami panowie, ale panie tu jak widzę grzecznie pozostawiają panom pole do popisu! :D No to panowie do boju! Mam nadzieję, że jak jutro (upss...dziś) wstanę to tu już będzie kilka stron zadrukowane! :D

Seize: lata praktyki i nieustannego patrzenia w lustro! :wink: No i całkowity brak samokrytycyzmu! :P

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 30 wrz (pt) 2005, 09:08:34

Happy pisze:Seize: lata praktyki i nieustannego patrzenia w lustro! :wink: No i całkowity brak samokrytycyzmu! :P
Ojj Happciu, tego wlasnie raczej brakowalo prze ten caly czas - lustra zawsze byly odwrocone do ścian, a samokrytycyzmu to chyba bylo za wiele... :roll: Nawet zaliczylem juz uslyszenie takiego tekstu : Czy Ty myslales kiedys tak naprawde o sobie? Zbyt malo w Tobie jest egoizmu. Hehe... Stad jedna z wiekszych rad to zawsze brzmiec powinna by nie starac sie by jakas rzecz byla najlepsza czy cos, a o to by po prostu byla... nawet wtedy kiedy sami chceby by byla lepsza :roll:

A typ kobiety to kiedys tu bylo cos takiego na forum rzucone : znalezienie kobiety ktora potrafi Cie sluchac to juz polowa zakochania 8) Kobieta musi miec w sobie to owo niedefiniowalne 'cos', co oprocz tego ze potrafi sluchac sprawia ze mezczyzna do niej mowi, chce cos robic etc. Zawartosc duszy jest wbrew pozorom bardzo istotna - to tylko we wczesnych fazach dorastania obie plcie cechuje wybor partnerow wylacznie na poziomie atrakcyjnosci fizycznej. Potem zaczyna sie prawdziwe szukanie kogos zazwyczaj, juz 'dla siebie' nie 'dla znajomych' - nieco moze to i brutalne ale powszechne rowniez u kobiet. No ale wracajac... mezczyzna przy kobiecie musi czuc sie ptrzebny ale nie na poziomie czysto technicznym typu : zrob to, napraw tamto. Jesli glownym elementem bycia kobiety bedzie ustawiczne zmienianie mezczyzny to tez wiele dobrego z tego nie bedzie. No ale zeby sie nie rozwodzis za bardzo : na co komu seksbomba z ktora nawet slowa sie nie da zamienic ani nic?

Kozax
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Kozax » 30 wrz (pt) 2005, 09:47:53

kamil_pld pisze:
Kali pisze:ja żadnego nie zaznaczę bo żaden z tych typów nie jest moim ideałem. Mój ideał musi być: no napewno inteligentna, nie mówię tu też że musi być jakimś mózgiem, ktoś nazwał jeden z typów słodką idiotką no i takim mówię nie 8) no nie będę wymieniał takich rzeczy jak wierna, prawdomówna choć może ktoś takich kobiet nie lubi no ale to chyba mniejszość. Ale przedwszystkim musi mieć to coś co mnie przyciągnie, zniewoli i tak naprawdę nie wiem co to jest i pewnie nigdy się nie dowiem. Pewnie ktoś zapyta czy może być brzydka, odpowiem nie choć dla mnie piękno to pojęcie względne w jednej zobaczę to piękno a ktoś inny w tej samej nie, także powiem dla mnie piękna musi być. No i musi mieć piękną duszę, ale tak sie już rozdrabniam nie potrzebnie bo to wszystko chyba razem i wiele innych rzeczy to jest właśnie chyba to coś :wink:
No i tu trzeba ci przyznac racje. Kobiety mowia ze facet na .. tylko patrzy. Co prawda nie jest, tak do konca. Jesli jest brzydka, to to nie przejdzie. Ale cholera, niech kazda kobieta nie ma siebie za brzydka. Jesli facet mowi ze jest ladna, to uwierzcie, chociaz czasem!
Inteligentna musi byc, ale to tez ma swoje inne strony. Nie musi byc wszechwiedzaca. Jesli wie jak ma na imie jej chlopak i potrafi powiedziec, co nie podoba jej sie w dzisiejszym swiecie, to juz wystarczy.. no ale nie ograniczajcie sie do tego ;)
Poza tym jeszcze bardziej liczy sie chyba indywidualna magia. Ciezko to nazwac, ale znajdzie sie wiele dziewczyn ktore moga nie wypowiedziec slowa, a i tak ciekawi cie kim ona jest. I to wlasnie przyciaga. Niewazne czy blondynka czy brunetka, cos musi w niej zaciekawiac. Nie moze sie zbyt latwo "sprzedac", ale tez nie moze trzymac siebie gdzies daleko, tak ze tylko jakis wariat po 10 latach do nich dotrze.

Jakie dziewczyny lubia faceci?
To zalezy jakiego faceta o to pytacie.
popieram 8)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 30 wrz (pt) 2005, 18:15:15

A czy idealny typ kobiet to nie taki, który nie zrzędzi jak idzie się z chłopakami na mecz lub na piwo? 8) :P
No i podobno jak prawdziwa kobieta nic nie słyszec, nic nie widziec, nie nie mówić? :wink: Inteligentna też nie powinna być za bardzo bo nie da się jej oszukać i wszystkiego się domyśli, sprytna nie powinna być tym bardziej bo sobie wykombinuje, zbyta ładna też nie bo koledzy będa ją podrywać! :roll: Najlepsza jest cicha, skromna szara myszka! 8) :twisted:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 30 wrz (pt) 2005, 18:27:21

No czuje pewna ironie Happy ale mimo wszystko sie wypowiem. Faktycznie moze nie myszka ale np. gasieniczka ;) :D Warto taka znalezc zanim zmieni sie w motylka (a moze wlasnie jej w tym pomoc). Zadanie dla entomologow :)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 30 wrz (pt) 2005, 18:39:29

sinar pisze:Warto taka znalezc zanim zmieni sie w motylka (a moze wlasnie jej w tym pomoc).
... no i wtedy fruuuuuu :twisted: :?

drwal
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: drwal » 01 paź (sob) 2005, 14:00:25

hmmm to ja chyba nie jestem zbyt wymagajacy ;)

dla mnie wazne jest by kobieta
- miala poczucie humoru
- pociagali ja brodaci faceci (zebym mial cos z zycia 8) )
- miala szerokie biodra
- umiala gotowac (niezwykle mi to imponuje)

cala reszta cech jest do pokochania !! :)

do tego chcialbym jeszcze dorzucic, ze bardzo mnie podniecaja twarde i silne kobiety, ktore wiedza czego chca! 8)

wszelkie od tego odejscia i wyjatki tez sa niezmiernie pociagajace 8)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 paź (sob) 2005, 14:18:21

drwal pisze:dla mnie wazne jest by kobieta
- miala poczucie humoru
- pociagali ja brodaci faceci (zebym mial cos z zycia 8) )
- miala szerokie biodra
- umiala gotowac (niezwykle mi to imponuje)
do tego chcialbym jeszcze dorzucic, ze bardzo mnie podniecaja twarde i silne kobiety, ktore wiedza czego chca! 8)
Drwalu znam taką, która spełnia te wszystkie warunki i w dodoatku lubi dzikich mężczyzn z lasu! 8) :wink:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 01 paź (sob) 2005, 14:47:38

drwal pisze:...ktore wiedza czego chca! 8)
... i to tez chyba jest jeden z wiekszych i wazniejszych czesto punktow 8)

Tooommmyyy
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Tooommmyyy » 01 paź (sob) 2005, 15:19:56

Intelektualistka z dużym biustem.
Jasne włosy, niebieskie oczy, drapieżny wyraz twarzy sugerujący że zaraz nas przebiej sztyletem. Szerokie biodra i umięśnione uda. Zamiłowanie do literatury, perwersji seksualnych, niezależnych filmów i przygód. Gotowana na wykonywanie ansurdalnych czynoości o każdej porze dnia i nocy. Niezależna do granic. Elastyczna psychicznie i pozbawiona uprzedzeń. Pracująca nad swoim rozwojem duchowym.
Jednocześnie kwintesencja kobiecości pozytywnej i zaprzeczenie najbardziej denerwujących kobiecych cech. Nie ulegajaca stereotypom nawet w najmniejszym stopniu.

ODPOWIEDZ