chodzi mi o to, że w galerii WSR są reklamy różnych twórców, nie tylko słuchaczy. ale czy każdy to wie? dlaczego pod zdjęciam znanych reklamm, twórców nie ma kto zrobił to zdjęcie,a jedynie jest podpisane www.szkolareklamy.pl
chyba to nie jest fair wobec twórców, ale i osób przeglądających galerię, bo nie wynoszę nic z tego, że widzę czyjeś niepodpisane zdjęcie, a gdyby tam było nazwisko autora nauczyłabym się czegoś.
może ktoś się tym zajmie?
czyje to zdjęcie?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
To nie tyle podpis autora co oznaczenie by bylo wiadomo skad plik zostalo skopiowane. Nie wiem konkretnie o ktorym zdjeciu mowisz Dis. Ale ja w wiekszosci z nich rozpoznaje pliki krazace po necie. Zwykle te parodie kraza one niepodpisane. Tu sa tylko zebrane i obrobione. Jesli chodzi o prace uczniow sa one podpisane moze za wyjatkiem starszych prac ktorych autorow nie znaja nawet najstarsi gorale WSR. Osoby ktore rozpoznaly swoje prace w Galerii sa proszone o kontakt. Nie ma tu raczej prac z agencji reklamowych o ile mi wiadomo. Jesli mialyby sie znalezc to tylko za zgoda agencji lub ich autorow.