ile % seksu w seksie?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
-
- Czasami coś napisze
Fetysze fetyszami, zapach starych kozaków na nodze staruszki w pończochach swoją drogą... Nie wiem czy zauważyliście swojego czasu kampanię SIMPLE < to taka marka szmatek wątpliwej jakości za kupę kasy>. No cóż... Walory estetyczne kowbojki w mini i jakiejś przepasce na biuście, oblewającej się mlekiem jakoś do mnie nie przemówiły <chyba że do mojego przeodu pokarmowego>.
Myślę, że baaardzo ważna jest tutaj granica dobrego smaku, która <jak wszyscy wiemy> jest niezwykle ruchoma
Myślę, że baaardzo ważna jest tutaj granica dobrego smaku, która <jak wszyscy wiemy> jest niezwykle ruchoma

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
No napewno inny bo tambylo bardziej wprost a nie czysto podswiadomie
To troche na zasadzie reklam seks telefonow ktore to przez swoja bezposrednosc sa w stanie bardziej zniechecic niz zachecic / choc wiadomo ze tez roznie / Z seksem w relkamach jest podobnie jak ze slownictwem z cyklu 'zajefajnych ekstra cool bajerow' - jak jest za duzo i nazbyt nachalnie to juz tak niebawi i nie skupia czesto przez to na przekazie.
Hyhy ale tak o to z bezposredniej rozmowy o seksie wrocilismy do spraw reklamy

Hyhy ale tak o to z bezposredniej rozmowy o seksie wrocilismy do spraw reklamy

-
- Wyrocznia WSR
Poloneza czas zacząć!
Pierwsze spostrzeżenia dotyczace wpływu potrzeby seksualnej na percepcję reklamy prasowej rozpocznijmy od tego, iż w przeprowadzonych przeze mnie badaniach [na 100 osobach] okazało się, że najczęściej spotykanym typem płci psychologicznej jest typ androgyniczny. Osoby takie charakteryzują się tym, że kobiety mają podwyższone cechy męskie zaś mężczyźni cechy kobiece! I takimi okazało się 99% badanych! A to daje dużo do myślenia!
Koncepcja androgynii psychicznej może stanowić rozwiązanie dla dylematów współczesnego człowieka i jego problemów tożsamościowych, rozwiązanie otwierające drogę do wolności i pełni człowieczeństwa zarówno kobietom jak i mężczyznom.
Jeśli zaś chodzi o potrzeby psychiczne jakimi charakteryzują się obydwie płcie to moje badania wykazały, że mężczyźni posiadają [istotną satystycznie] większa potrzebę agresywności, seksualną oraz ekshibicjionizmu. Wyniki kobiet wskazują, że posiadają one istotnie większa potrzebę poniżania. Uzyskane przeze mnie wyniki są zgodne z koncepcją potrzeb psychicznych H. A. Murraya. Teoria Murraya wskazuje, że wszystkie te potrzeby wystepują w ukryciu i mają znaczący wpływ na orgaznizację ludzkiego zachowania.....
C.D.N.
za praca magisterska Happy

Pierwsze spostrzeżenia dotyczace wpływu potrzeby seksualnej na percepcję reklamy prasowej rozpocznijmy od tego, iż w przeprowadzonych przeze mnie badaniach [na 100 osobach] okazało się, że najczęściej spotykanym typem płci psychologicznej jest typ androgyniczny. Osoby takie charakteryzują się tym, że kobiety mają podwyższone cechy męskie zaś mężczyźni cechy kobiece! I takimi okazało się 99% badanych! A to daje dużo do myślenia!
Koncepcja androgynii psychicznej może stanowić rozwiązanie dla dylematów współczesnego człowieka i jego problemów tożsamościowych, rozwiązanie otwierające drogę do wolności i pełni człowieczeństwa zarówno kobietom jak i mężczyznom.
Jeśli zaś chodzi o potrzeby psychiczne jakimi charakteryzują się obydwie płcie to moje badania wykazały, że mężczyźni posiadają [istotną satystycznie] większa potrzebę agresywności, seksualną oraz ekshibicjionizmu. Wyniki kobiet wskazują, że posiadają one istotnie większa potrzebę poniżania. Uzyskane przeze mnie wyniki są zgodne z koncepcją potrzeb psychicznych H. A. Murraya. Teoria Murraya wskazuje, że wszystkie te potrzeby wystepują w ukryciu i mają znaczący wpływ na orgaznizację ludzkiego zachowania.....
C.D.N.
za praca magisterska Happy
-
- Loża WSR
do mnie kampania kinder bueno zuupeełnie nie trafia, moze ja jakas dziwna jestem ale jest ona dla mnie takim najprostszym ukzaniem czegos co ma byc jakies takie z erotycznym podtekstem... ale dla mnie to takie wrecz "prymitywne" to kinder bueno. niewiem, moze mam wieksze poczucie estetyki niz przciętna 
a jesli chodzi o moje fetysze.. hmmm powiem tak: jak komus bedzie dane je poznac to je pozna
dobrze?

a jesli chodzi o moje fetysze.. hmmm powiem tak: jak komus bedzie dane je poznac to je pozna