Najśmieszniejsza osoba na Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Sutul Likrevo
- Nowy(a)
-
Sutul Likrevo
- Nowy(a)
Ależ Happy ja tylko chciałem żeby każdy mógł podziwiać twój niewątpliwy geniusz agitacyjny
Któz by się oparł tak słodko sformułowanemu rozkaz....ee prośbie o głos ??
Poza tym to tylko przyspiesza twe zwycięstwo - każdy kto zobaczy jakimi niezbijalnymi argumentami dysponujesz natychmiast sam z siebie odda na Ciebie swój głos ,byle by tylko oszczedzić Ci fatygi zwracania sie do niego po tenże
A co do pokazywania kto tu facet - no cóz - chyba lepiej żebym to ja to pokazywał niż ty?!?!
A co do pokazywania kto tu facet - no cóz - chyba lepiej żebym to ja to pokazywał niż ty?!?!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Och ja biedna każdy głos oddany na mnie muszę przypłacać klkustronicową dyskusją!
I nie wiem czemu się wszyscy uwzięli na to, że ich zmuszam/nagabuję o głosy jak mnie teraz kilka dni nie było w szkole, a internet nie działal mi kilka dni! To jak niby to robiłam?? 8O
Może Wy mnie w ogóle z kimś mylicie???
No bo ja, czyli Happy to taka brunetka, niziutka ok. 150 cm, nieśmiała, zawsze ubrana na czarno! To co myślicie o tej samej osobie wszyscy??
Bo może mnie mylicie z jakąś inną osobą??
Dziękuję Panie Sk coś tam... Li [nie wiem zbyt ciężkie dla mnie do wymówienia] za oddanie na mnie skromną, cicha osóbkę swojego głosa!
A mężczyzną to ja oczywiście nie jestem!
Nawet nie wiem jak taki mężczyzna wygląda "od środka"!

Może Wy mnie w ogóle z kimś mylicie???
Dziękuję Panie Sk coś tam... Li [nie wiem zbyt ciężkie dla mnie do wymówienia] za oddanie na mnie skromną, cicha osóbkę swojego głosa!
A mężczyzną to ja oczywiście nie jestem!
-
sinar
- Loża WSR

Hmm ciekawe czy beda protesty wyborcze 
Wyluzuj troche masz jeszcze kupe czasu do 5 grudnia. A moze myslisz ze nagroda bedzie wczesniej
Happy szczerze to czytajac te niektore posty Twoich zwolennikow to zaczynam sie obawiac ze sie tak to ujme o ich wrazenia po
Proponuje zrobic potem jakies anonimowe badanie opinii publicznej.
Jestem pewny ze to przyspieszy jej koncowy sukces 
Wyluzuj troche masz jeszcze kupe czasu do 5 grudnia. A moze myslisz ze nagroda bedzie wczesniej
Poczeka poczekaj Sutul. Jesli Happy koniecznie chce nam cos tu pokazac na forum to niech sie nie krepujeSutul Likrevo pisze: A co do pokazywania kto tu facet - no cóz - chyba lepiej żebym to ja to pokazywał niż ty?!?!
-
Sutul Likrevo
- Nowy(a)
Alez ja nigdzie nie mowię że mnie zmuszasz Happy
Gdzieżby tam
A tak w ogóle to znów czuję się pokrzywdzony - zarzucasz mi coś kiedy ja na twoją korzyść staram się działać! Cóż za niewdzięczność
Za głos dziękować nie trzeba, to była czysta przyjemność
A facet od środka jest wyjątkowo nudny - jakieś 15 m cuchnącego sznura, sporo róznej wielkości woreczków, troche galaretki/papki ( szczególnie w górnych rejonach ), i kiladziesiat litrow róznych cieczy ^^ Nie polecam zapoznawania się z zawartościa
Jedynie opakowanie jest fajne
Sinar - ok, przekonałeś mnie
Za głos dziękować nie trzeba, to była czysta przyjemność
A facet od środka jest wyjątkowo nudny - jakieś 15 m cuchnącego sznura, sporo róznej wielkości woreczków, troche galaretki/papki ( szczególnie w górnych rejonach ), i kiladziesiat litrow róznych cieczy ^^ Nie polecam zapoznawania się z zawartościa
Sinar - ok, przekonałeś mnie
-
sinar
- Loża WSR

Ja tam nic nie mowie przy okazji wyborow Misiow byly pewne watpliwosci co do tozsamosci jednej osobyHappy pisze:No bo ja, czyli Happy to taka brunetka, niziutka ok. 150 cm, nieśmiała, zawsze ubrana na czarno! [...]A mężczyzną to ja oczywiście nie jestem!![]()
![]()
Nawet nie wiem jak taki mężczyzna wygląda "od środka"!
![]()
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Nic nie będę pozkazywać! Wstydliwa jestem!
No dobrze Si zobacz chociaż jeden z moich "podopiecznych" oddał głos całkowicie nieprzymusowo i z czystą przyjemnością!
Inni byli zakłuwani w dyby, przypalani nad ogniem, rozciągani na kole i na deser ciągnięci przez rozszalałe konie po placu uwiązani do chomonta.....
No dobrze Si zobacz chociaż jeden z moich "podopiecznych" oddał głos całkowicie nieprzymusowo i z czystą przyjemnością!
Inni byli zakłuwani w dyby, przypalani nad ogniem, rozciągani na kole i na deser ciągnięci przez rozszalałe konie po placu uwiązani do chomonta.....
-
seize
- Loża WSR

Fictitious rumours = false.
"Podopieczny" ...a sorry to nie o mnie mowa
za bardzo zasugerowalem sie reszta tego zdania

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Nie, ale "wytoczyłeś mi niczym armatę" następne zadanie napomykając o jakiejś wygranej w topiku dla brunetek, więc teraz musze zastosować odpowiednie techniki manipulacyjno-perswazyjne, żeby uwierzyli mi, że jestem naturalną brunetką!sinar pisze:i a Ty ciganko wlosy sobie przefarbowalas?!
Całą moją akcję manipulacyjno-agitacyjno-działającą na podświadomość dedykuję moim ulubionym wykładowcom z psychologii - R.K. Ohme od "Procesów nieświadomych" oraz D. Dolińskiemu od "Metod oddziaływań psychologicznych".
-
Sutul Likrevo
- Nowy(a)
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Ale Ty mądry chłopak jesteś Sutul Likrevo! A ja nawet nie wiem kim Ty jesteś! Cóż za niefart! Musisz mi się koniecznie ujawnić to dostaniesz lizaka od szefowej!
Taki młody a taki już dojrzały, bystry, dbający o swoją przyszłość i o dobrych poglądach facet! No, no!
Bierzcie przykład młodzieży WSR-owskiej!
[to jest wołacz, czy jak tam to było
]
-
Sutul Likrevo
- Nowy(a)