O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
youminu
- Czasami coś napisze

autor: youminu » 28 gru (śr) 2005, 00:54:40
Witam, witam. Temat ogólnie ma się dotyczyć "płci pięknej"
Że mianowicie przedmiotu zwącego się dumnie tamponem... [Jest to związane z pracą zaliczeniową (brief), rzeczonym produktem naznaczył miĘ prezes.]
Powracając do głównego wątku chodzi mi o to by panie wpisywały swoje uwagi dotyczącego tego produktu, jakieś sugestie, objekcjie, co się podoba a co nie, plotki, moze jakies ulepszenia by się przydały(szelki lub inne takie

). Słowem: etc. etc.
Wpisywać się oczywiście może płeć "mniej ładna", która "siedzi" w tym temacie (fetysze tez mogą się dołączyć - ale bez zboczeń).
Dobra, to tyle ode mnie słowem wstępu i zachęty. Czekam na wpisy, może przy okazji i panowie się czegoś doedukują

-
youminu
- Czasami coś napisze

autor: youminu » 29 gru (czw) 2005, 15:12:59
echchch... chyba mogłem się tego spodziewać (...)
-
dis
- Bywalec

no bo co pisać o tamponach?
z plotek (czyli jak młodsze dziewczynki się straszą nawzajem):
- że niby przebijają błonę dziewiczną
- że trudno założyć (część to prawda: szczególnie jak jest sucho i można się pobrudzić)
- choroby, choroby, choroby (jak za długo jest zatkane to prawda)
- że może zostać (sznurki są na tyle mocne, że to małe prawdopodobieństwo
z uwag:
- łatwiej dbać o higienę,
- estetyczniej
- łatwiej ukryć w dłoni czy kieszeni jak się idzie do łazienki
- można chodzić w ulubionej bieliźnie bez strachu o plamy
co do oczekiwań, może eleganckie pudełeczka - bez napisu - na tampony, do torebki

.
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 29 gru (czw) 2005, 16:13:00
Hmm no coz to wiecej mogly by powiedziec ewentualne uzytkowniczki ... z cech tozawsze podaje sie ze latwiejdaje sie ukryc iz zostal zastosowany, przez to czasem jest niby tez wygodniejszy no ale ... z roznych obawto zawze jest ze stosowanie moze naruszyc błone dziewicza, czy tez ze np. sznureczek sie urwie no i lipa ...
Mezczyzni to chyba uzywaja tego wylaczniegdy maja katar a nie maja pod reka chusteczki do nosa

albo jak cos sie rozleje a nie ma czym wytrzec a to akurat sie znajdzie pod reka

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 29 gru (czw) 2005, 16:14:48
No prosze w trakcie kiedy pisalem post widze ze pojawil sie glos kobiecy

-
youminu
- Czasami coś napisze

autor: youminu » 29 gru (czw) 2005, 18:55:27
nareszcie cuś jest. no trochę ogólnie w necie znalazłem jakieś "suche" informacje aleee, próbnąłem zrobic cuś w stylu badań rynkowyyych... Spróbować chyba nei zaszkodzi?

-
youminu
- Czasami coś napisze

autor: youminu » 29 gru (czw) 2005, 18:57:13
-
dis
- Bywalec

zadaj konkretniejsze pytania
jak pewnie sam zauważyłeś (albo i nie) w reklamach tamonów dużo jest pokazanego ruchu - taniec, basen, areobic i takie tam, a dlatego, że tampon pozwala na ćwiczenia i energiczne ruszanie się bez obawy o bieliznę.
no i jest też pokazywane, że można nosić ulubione ubrania, nawet stringi, czyli niezależnie od cyklu - zawsze można być sexi.
-
youminu
- Czasami coś napisze

autor: youminu » 30 gru (pt) 2005, 10:33:07
kurde dis, chm chm chm... jakieś konkretniejsze??? chem chem chem... na pewno coś konkretniejszego z marek aktualnych produktów, bo jak grzebałem w informacjach o tym to nei mogłem zbytnio się wywiedziec która marka jest wiodąca, jaki "model", mam same "suche" informacje, po temu własnie miał służyć ten topik. No niby mam wypowiedzi nasto- i więcej latek ale chciałem zrobic jakoś to na większym polu badawczym. Myślałem, że więcej osóbek (kobiet) jest/będzie -szeroko pojęte znaczenie- otwarytych. Dzięki dis za wypowiedzi, zawsze mam jakiś punkt zachaczenia.

-
dis
- Bywalec

chyba najbardziej znane jest ob. wiem, że są jeszcze tampony bella i tampax. podział w każdej firmie jest na wielkości, na każdy dzień okresu - ja kupuję pudełko ob, gdzie są 3-4 rodzaje od razu.
ale nie wiem czemu nikt inny się nie wypowiada...
-
youminu
- Czasami coś napisze

autor: youminu » 30 gru (pt) 2005, 19:57:16
ja też nei wiem 8O czyżby takie wstydliwe kobiety były na ten tematdis??
-
Evi
- Nowy(a)
Uważam, że ten temat jest nie na miejscu. Uważam, że jest pewnym przejawem nieskromności i ekshibicjonizmu poruszanie takich kwestii na forum publicznym. Kręci Was to, co? Może porozmawiacie jeszcze o zmazach nocnych, róznych technikach samogwałtu, kształtach otworów w błonie dziewiczej i ulubionych kolorach, smakach i zapachach prezerwatyw?
-
youminu
- Czasami coś napisze

autor: youminu » 03 sty (wt) 2006, 12:00:20
Evi pisze:Uważam, że ten temat jest nie na miejscu. Uważam, że jest pewnym przejawem nieskromności i ekshibicjonizmu poruszanie takich kwestii na forum publicznym. Kręci Was to, co? Może porozmawiacie jeszcze o zmazach nocnych, róznych technikach samogwałtu, kształtach otworów w błonie dziewiczej i ulubionych kolorach, smakach i zapachach prezerwatyw?
łooo, normalnie rydzyk jeszce przyjdzie i rozpali stosy, i w ogóle spódnice do kostek, i kobiety powinny chodzic w chustach na głowie z dziurką na oko, i to trzy kroki za mężczyzną niech chodzi, i zakaz odzywania się w obecności facetów, i w ogóle tylko kalesony niech noszą i zakaz pigułek antykoncepcyjnych i prezerwatyw, prąd to wymysł szatana... [śmiechu warte albo lepiej przerażająca wypowiedz]
co to masz na myśli samogwałt? że niby używanie tamponu to samogwałt (ja pir***e, słabo się na prawdę robi na takie wypowiedzi), a zmazy to niby nie natura ? i jeszce nie można mówić co jest poniżej pasa bo to grzech i temat tabua...
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 03 sty (wt) 2006, 14:51:29
Evi mam wrazenie iz niepotrzebnie sie bulwersujesz gdyz w temacie tym jak do tej pory, przynajmniej ja nie zauwazylem niczego co byloby jakies nie na miejscu. Dyskusja toczy sie dosc rzeczowa i jest zwyklym rozpoznawaniem przedmiotu rzeczy przez osobe ktora z natury rzeczy nie zna wszystkih szczegolow zwiazanych z dzialaniem i uzywaniem rzeczonego tamponu. A w czelu przygotowania sie do pracy Youminu zbiera informacje wiec jest to jak najbardziej kwestia ktora ja bym przypisal do miana "edukacyjno-poznawcza".
Porownanie tematu uzywania tamponu do samogwaltu jest dla mnie po prostu conajmniej niezrozumiale. Sadze rowniez ze np ktoregos dnia moze na forum pojawic sie proponowana przez Ciebie rozmowa o : "ulubionych kolorach, smakach i zapachach prezerwatyw" dlatego ze moze ktos zajac sie i takim produktem. Pytanie z natury rzeczy bedzie skierwane do tych przeciez co uzywaja takowych rzeczy i stanowic beda jakas wypowiedz konsumenta i do w dodatku chetnego do wypowiedzi konsumenta bo nikt go nie nagabuje tylko daje miejsce do wygloszenia opinii.
Ja osobiscie przygotowywalem brief dotyczacy srodkow antykoncepcyjnych doklanie globulek i choc mialem troche ulatwione zadanie bo przedmiot rzeczy byl mi znany to ciesze sie ze rozmowcy - w roznym wieku - wiedzac czemu ma mi to sluzyc wcale nie oburzali sie i sluzyli informacjami.
-
Behemot
- Zaczyna działać

autor: Behemot » 03 sty (wt) 2006, 17:08:14
To wszystko nie zmienia faktu, że lubujecie się w "tych rzeczach" i dostajecie rumieńców rozmawiając o produktach i technikach bliskich miejscom intymnym. Dlaczego tyle poduktów związanych ze sferą erotyczną ciągle biefujecie? Globulki, prezerwatywy, tampony, sexy dols? Czy to przypadek?