encyklopedie i strony www?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
merkuria
Początkujący(a)
Początkujący(a)

encyklopedie i strony www?

Post autor: merkuria » 15 lut (śr) 2006, 22:48:29

Wiem, że to może dziwne pytanko, ale jak mówi m.in. Cezary nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi :P
np.:
pytanie - "przepraszam, jak wyselekcjonować konkretny przedmiot" (czy cokolwiek innego)
odpowiedź - "zielony"

Do rzeczy! We wrześniu w ramach warsztatów internetowych opracowywaliśmy minimum 4 hasła do encyklopedii oraz wlasne strony internetowe

Z tego co pamiętam (a nie wydaję mi się, żebym miała aż tak kiepską pamięć, żeby zapomnieć to co było pół roku temu; choć mogę sie mylić), hasła te miały być dołączone do encyklopedii. Na razie nie powstała na stronie WSR "Encyklopedia rysunku i malarstwa" do której, razem z kilkoma innymi osobami opracowywałam hasła

Podobna sytuacja jest ze stronami www, które miały być naszymi wizytwkami. Ponieważ część osób oddała je w formie layout i potrzebnych materiałów, miały one zostać przekształcone do htmla (to miało zając około miesiąca) i następnie umieszczone na stronie wsr. Mimo że oddałam stronę stworzoną już htmlu jak na razie nigdzie jej nie ma albo po prostu o tym nie wiem.

willy
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: willy » 22 lut (śr) 2006, 02:41:20

Posluchaj sobie utworu Fisza pt. 'Zapomnij'... 8)

merkuria
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: merkuria » 01 mar (śr) 2006, 16:24:20

halo! halo! jest tam kto?

przypuszczam, że wszyscy mieli nadzieje, iż wątek ten przepadnie gdzieś zapomniany, ale ja na to nie pozwole =P
bede tak długo do "odświeżać", aż uzyskam odpowiedź =P

ODPOWIEDZ