Czy nie za Brutalna ta Partyzantka??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Re: Tatkie typy
Do komentarza przystąp :
Wychowanie : Mhm ...
Dobrze. Dalej.
Moralnosc : Mhm ..
Kontynuuj komentarz :
"U nas poprostu reklamy zbyt kontrowersyjne nie przechodzą" : Tia ... "zbyt kontrowersyjne" - a co to znaczy "zbyt kontrowersyjne" ? Biegnący ratownik, krzyczaca nauczycielka, Czerwony Kapturek w sidlach, a moze calujacy sie ksiadz?
Zakończ. Powrot do szeregu. Przytakuj. Nie zadawaj pytan.
Wychowanie : Mhm ...
Dobrze. Dalej.
Moralnosc : Mhm ..
Kontynuuj komentarz :
"U nas poprostu reklamy zbyt kontrowersyjne nie przechodzą" : Tia ... "zbyt kontrowersyjne" - a co to znaczy "zbyt kontrowersyjne" ? Biegnący ratownik, krzyczaca nauczycielka, Czerwony Kapturek w sidlach, a moze calujacy sie ksiadz?
Zakończ. Powrot do szeregu. Przytakuj. Nie zadawaj pytan.
-
- Początkujący(a)
No tak
Mozę i jestem w tych moich dywagacjach zbyt idealistyczny
. Ale dalej z uporem będę sądził, że ze względu na charakter polaków niesmaczne reklamy nie przejdą
. Nie kontrowersyjne- w sęsie bijące po oczach np. kontrastami, ale powtarzam niesmaczne. Uderzające w nasze narodowe uczucia (np. religijne)
.

-
- Loża WSR
Re: No tak
Niesmaczne : poczucie smaku nie jest jedno jedyne i uniwersalne.

To narodowe czy religijne bo rzec by mozna bylo iz to nie jest w pelni tozsame - mozna bylo by stwierdzic ze religijne to bardziej do "kulturowych"kuki pisze:Uderzające w nasze narodowe uczucia (np. religijne).

-
- Loża WSR
Ja tam juz sie nie udzielam :D
No widze ze "partzanckie"metody rozbudzenia tematu wiele nie daja bo :
- - - -
W ramach moze zatem przypomnienia w kwestii głównej podam wypowiedzi autora tematu ::
MARKETING PARTYZANCKI
Post I w "Advertising Age. Informacje do zajęć"
Post II w "Advertising Age. Informacje do zajęć"
- a) udzial mojej osoby odstrasza
b) temat gdzie pojawia sie wiara, moralnosc etc. z poprzednich doswiadczen forumowych odstrasza
c) z uwagi na : sytuacje polityczna; niedawne kontrowersje roznego rodzaju publikacji prasowych; publiczny charakter wypowiedzi* etc
d) temat nie jest o ciachach itp wiec nie budzi zainteresowania
e) Chuck Norris nie patronuje temu tematowi
f) inne

- - - -
W ramach moze zatem przypomnienia w kwestii głównej podam wypowiedzi autora tematu ::
MARKETING PARTYZANCKI
Post I w "Advertising Age. Informacje do zajęć"
Post II w "Advertising Age. Informacje do zajęć"
-
- Początkujący(a)
Nieeeeeeeeeeee
Po moim trupie
A tak wogule to wybrzydzacie Gurowcy i już, temat się nie podoba to won i bez niepotrzebnych komentarzy prosze mi tu.

A tak wogule to wybrzydzacie Gurowcy i już, temat się nie podoba to won i bez niepotrzebnych komentarzy prosze mi tu.