Typnik Champions League
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
Ćwierćfinały:
28/29 marca
Benfica Lizbona - FC Barcelona
Arsenal Londyn - Juventus Turyn
Olympique Lyon - AC Milan
Inter Mediolan - Villarreal
znowu szerszen dał komuś w łapę
A teraz moje spostrzeżenia, jeśli na drodze Barcy nie stanie Milan lub Juventus, zdobędzie ona mistrzostwo. Od tej fazy kibicuje Interowi chociaż jak utrzyma taką formę jak w dzisejszym meczu
to ciężko im będzie 
28/29 marca
Benfica Lizbona - FC Barcelona
Arsenal Londyn - Juventus Turyn
Olympique Lyon - AC Milan
Inter Mediolan - Villarreal
znowu szerszen dał komuś w łapę

A teraz moje spostrzeżenia, jeśli na drodze Barcy nie stanie Milan lub Juventus, zdobędzie ona mistrzostwo. Od tej fazy kibicuje Interowi chociaż jak utrzyma taką formę jak w dzisejszym meczu

-
- Loża WSR
-
- Ekspert
No, nie bramkarz antubohater, tylko Del Piero, który go delikutaśnie skosił...Kali pisze:Najładniejszy mecz wczorajszego dnia Juve - Werder i bramkarz tej drugiej drużyny Weise Bohater gdyby nie on goli dla Juve padło by przynajmniej 4 i Antybohater po jego błędzie w 88 minucie Werder odpadł z Ligi Mistrzów
A, zapomniałem dodać- Milan rządzi.
-
- Zaczyna działać
Oto moje typy na kolejne mecze:
Benfica Lizbona - FC Barcelona 1-3
Arsenal Londyn - Juventus Turyn 1-1
Olympique Lyon - AC Milan 2-1
Inter Mediolan - Villarreal 2-1
PS. Kali - Milan raczej poradzi sobie z Lyonem, choc bede kibicowal Francuza, bo podoba mi sie ich styl gry. I wtedy Barca sie spotka z Milanem - mysle, ze ich pokona, choc bedzie to chyba najtrudniejsze zadanie w tej edycji LM. Pozniej w finale na Barce bedzie czekal JUVE no i mam nadzieje, ze Barca zrewanzuje sie im za odpadniecie po dogrywce kilka lat temu. W taki sposob moja ukochana FC Barcelona zostanie w tym roku najlepsza drużyna Starego Kontynentu!!!!
Obym sie nie mylil
Moze od przyszlej edycji warto by bylo zainstalowac cos takiego http://www.predictionfootball.com/
to jest profesjonalny typownik ligowy. Byloby mniej klopotow ze zliczaniem punktow w przypadku wiekszej ilosci uczestnikow. A mogloby byc ich wiecej, gdyby chociaz przez tygodnie na gazetce wywiesic informacje o istnieniu takiej ligi typerow.
Benfica Lizbona - FC Barcelona 1-3
Arsenal Londyn - Juventus Turyn 1-1
Olympique Lyon - AC Milan 2-1
Inter Mediolan - Villarreal 2-1
PS. Kali - Milan raczej poradzi sobie z Lyonem, choc bede kibicowal Francuza, bo podoba mi sie ich styl gry. I wtedy Barca sie spotka z Milanem - mysle, ze ich pokona, choc bedzie to chyba najtrudniejsze zadanie w tej edycji LM. Pozniej w finale na Barce bedzie czekal JUVE no i mam nadzieje, ze Barca zrewanzuje sie im za odpadniecie po dogrywce kilka lat temu. W taki sposob moja ukochana FC Barcelona zostanie w tym roku najlepsza drużyna Starego Kontynentu!!!!
Obym sie nie mylil

Moze od przyszlej edycji warto by bylo zainstalowac cos takiego http://www.predictionfootball.com/
to jest profesjonalny typownik ligowy. Byloby mniej klopotow ze zliczaniem punktow w przypadku wiekszej ilosci uczestnikow. A mogloby byc ich wiecej, gdyby chociaz przez tygodnie na gazetce wywiesic informacje o istnieniu takiej ligi typerow.
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
Arsenal przeszedl tylko i wylacznie dlatego, ze trafil na beznadziejny Real Madryt. Gdyby nie bylo Henrego, to by pewnie odpadli. Juve ich zmiecie - wygraja w obu meczach. Arsenal tez ma teraz kryzys.
A szczescie sprzyja lepszym. Juventus ma wiekszy potencjal niz Werder i lepiej sie stalo dla poziomu LM, ze oni awansowali. Werder gladko przegrywal z Barca - a z Juve sie bedzie trzeba nameczyc
A szczescie sprzyja lepszym. Juventus ma wiekszy potencjal niz Werder i lepiej sie stalo dla poziomu LM, ze oni awansowali. Werder gladko przegrywal z Barca - a z Juve sie bedzie trzeba nameczyc

-
- WSR Guru
no proszę już dwie osoby oddały głosy, dziwi mnie tak wczesna pora 8O przecież do tego czasu każdy może doznać kontuzji i wszystko zmienić właśnie w takich drużynach jak Barca czy Arsenal. Henry lub Ronaldinho doznają kontuzji i już ich zespoły czekaja ciężkie przeprawy
Ja tam wolę poczekać
luzik znaczy się

-
- Początkujący(a)
28/29 marca
Benfica Lizbona - FC Barcelona 0:0
Arsenal Londyn - Juventus Turyn 1:1
Olympique Lyon - AC Milan 0:0
Inter Mediolan - Villarreal 3:1
szczerze mówiąc wyniki obstawiam kierujac sie tylko przeczuciem...
wydaje mi się że w tej fazie żaden zespół w pierwszym meczu nie bedzie chciał postawić wszystko na jedna karte. Decydujace będą mecze rewnżowe, a i tak po ostatnim gwizdku finałowego meczu w Paryżu, puchar uniosą piłkarze Barcy
. Moim zdaniem to obecnie bez watpienia najlepsza druzyna Europy
ps. no przynamnie Europy zachodniej, bo chyba wszycy wiemy że naprade to Legia rządzi

Benfica Lizbona - FC Barcelona 0:0
Arsenal Londyn - Juventus Turyn 1:1
Olympique Lyon - AC Milan 0:0
Inter Mediolan - Villarreal 3:1
szczerze mówiąc wyniki obstawiam kierujac sie tylko przeczuciem...

ps. no przynamnie Europy zachodniej, bo chyba wszycy wiemy że naprade to Legia rządzi

-
- Początkujący(a)
-
- Zaczyna działać
Bez Ronniego Barca jest bardzo dobra, a z nim jest wspaniala. Mysle, ze kazda druzyna ma swojego lidera, bez ktorego gra duzo gorzej. Milan bez Kaki czy Shevchenki tez nie jest ta sama druzyna.
Biorac pod uwage fakt, ze Ronaldinho jest niewatpliwie najlepszym obecnie graczem na swiecie, to obojetnie w ktorej druzynie by wystepowal i nie mogl zagrac, to ta druzyna wiele by tracila bez niego.
Pozyjemy zobaczymy. Wczoraj odbyl sie mecz towarzyski Milan-Barcelona z okazji zakonczenia kariery przez Albertiniego. Graly wszystkie stare gwiazdy takie jak Weah, Stichkov, Baresi, Eusebio, Gullit, Van Basten i wielu wielu innych. W druiej polowie wystapili wszyscy obecni gwiazdorzy. wynik 4-2 dla Milany. Wszyscy grali na wielkim luzie - wiele wspanialych rajdow, zero kontuzji - za to usmieszki na twarzach i poklepywania.
Mam nadzieje, ze jezeli te druzyny sie spotkaja w dalszej fazie, to wynik bedzie zgola odwrotny
Biorac pod uwage fakt, ze Ronaldinho jest niewatpliwie najlepszym obecnie graczem na swiecie, to obojetnie w ktorej druzynie by wystepowal i nie mogl zagrac, to ta druzyna wiele by tracila bez niego.
Pozyjemy zobaczymy. Wczoraj odbyl sie mecz towarzyski Milan-Barcelona z okazji zakonczenia kariery przez Albertiniego. Graly wszystkie stare gwiazdy takie jak Weah, Stichkov, Baresi, Eusebio, Gullit, Van Basten i wielu wielu innych. W druiej polowie wystapili wszyscy obecni gwiazdorzy. wynik 4-2 dla Milany. Wszyscy grali na wielkim luzie - wiele wspanialych rajdow, zero kontuzji - za to usmieszki na twarzach i poklepywania.
Mam nadzieje, ze jezeli te druzyny sie spotkaja w dalszej fazie, to wynik bedzie zgola odwrotny

-
- Zaczyna działać
Bez Ronniego Barca jest bardzo dobra, a z nim jest wspaniala. Mysle, ze kazda druzyna ma swojego lidera, bez ktorego gra duzo gorzej. Milan bez Kaki czy Shevchenki tez nie jest ta sama druzyna.