Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
-
- Wyrocznia WSR
No a co ja mam zrobić? Zamieszkać z Rozmiarkiem? Tłumaczę, uwrażliwiam, wskazuję co i jak a oni dalej swoje. Jak grochem o ścianę.
Normalnie drugi etat mam przy Rozmiarku! Aż się obudzi z przysłowiowa ręką w nocniku i będzie bardzo tego żałował. Gosienka weź Ty usidlij tego Rozmiarka bo ja już nie mam siły go pilnować!
Też go na GG zacznij podrywać!

-
- Loża WSR
Im wiekszy powroz rzucony na szyje tym wiekszy bunt ...
Ty juz mnie lepiej nie uwrazlwiaj bo taka zbyt wielka wrazliwosc to bilet w jedna strone ...
-
- WSR Guru
Nie .... lepiej nie zamieszkuj Happy.... bo kto wie... w końcu jakby nie patrzeć na szczęśliwe związki on tylko mężczyzna... a jak bedziesz tak blisko blisko... to ....eghm...

Mogłaś tego nie pisać Happy ;( Teraz mi jest przykro ... no ale cóż... nic dziwnego w gruncie rzeczy... Rozmiarek coraz starszy a nie mlodszy... i jak taka młoda laska na niego leci to wiesz Happy... to łechta tam takie różne męskie ...Happy pisze:Takie odnoszę wrażenie. Być może jest ono mylne, gdyż ostatnio z rzadka się widujemy. Ale jak już ma to miejsce to jesteś bardzo zajęty...miastem znad morza....

-
- Wyrocznia WSR
E tam łechta i łechta a nic z tego nie ma!
I z tej mąki chleba nie będzie. To tylko tak w ramach tego wszystko tu jest rozgrywane, żebyś była zazdrosna!
Wiem, że ładny!
Tak też sobie myślę i myślę skąd ja tyle przysłów znam, bo co kilka postów sypię nimi jak z rękawa, może by tak jakąś księgę spisać, czy co.
Przydałaby się potomnym bo teraz takie czasy, że piękna polszczyzna to do lamusa odchodzi...

Wiem, że ładny!

Tak też sobie myślę i myślę skąd ja tyle przysłów znam, bo co kilka postów sypię nimi jak z rękawa, może by tak jakąś księgę spisać, czy co.

-
- Loża WSR
Widzisz Happy skoro nawet zajety to chyba sama sobie podajesz przyklady przeczace totalnemu brakowki wrazliwosci
Tego zdecydowanie nie bede komentowal w sposob rozwlekly bo : to stwierdzenie nie ma wielkiej wartosci - zwlaszcza ze nie trzyma sie ono w swej konstrukcji realiow.

Sadze ze chyba gdyby ekhm to [czysto fantazyjnie] chyba jak juz wczesniej anie teraz by to byc moglo ze wzgledow roznorakich [bo juz mnie rozne rzeczy dochodzily]gosienka2005 pisze:... a jak bedziesz tak blisko blisko... to ....eghm...

gosienka2005 pisze:Rozmiarek coraz starszy a nie mlodszy... i jak taka młoda laska na niego leci to wiesz Happy... to łechta tam takie różne męskie ...
Tego zdecydowanie nie bede komentowal w sposob rozwlekly bo : to stwierdzenie nie ma wielkiej wartosci - zwlaszcza ze nie trzyma sie ono w swej konstrukcji realiow.
-
- WSR Guru
To była tylko zaczepka... a Ty tak powaznie do wszystkiego... normlanie SeIZe.... i tak Cie lubie... wiosne mamy... Miales sie odradzac.... wiec moze i ja zmienie cos w swoim nastawieniu...seize pisze:gosienka2005 pisze:Rozmiarek coraz starszy a nie mlodszy... i jak taka młoda laska na niego leci to wiesz Happy... to łechta tam takie różne męskie ...
Happy ale dlaczego mnie swatasz akurat z SeIZe ?? Moze mu inna niewiasta przeznaczona... a mnie moze inny krolewicz.... normlanie mysle ze chyba jeszcze tam kogos znajdziesz.... nowe dane mam... z bykami tez sie dobrze dogaduję