Typnik Champions League
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
Musze Cie zmartwic Zielonyszerszeniu - fianl Barca-Milan jest w tej edycji niemozliwy. Te druzyny moga sie jedynie spotkac w polfinale. Tak zdecydowalo losowanie. A szkoda, bo wg mnie to sa teraz dwie najlepsze druzyny w Europie i moze na swiecie.
Milan ma slynna od wielu lat - niezawodna obrone, a Barca niesamowity atak. Pamietam ubiegloroczne mecze, gdy w grupie byly razem te dwie druzyny - to byla klasyka... Mam nadzieje, ze dojdzie do tego dwumeczu i Barca zwyciezy
Milan ma slynna od wielu lat - niezawodna obrone, a Barca niesamowity atak. Pamietam ubiegloroczne mecze, gdy w grupie byly razem te dwie druzyny - to byla klasyka... Mam nadzieje, ze dojdzie do tego dwumeczu i Barca zwyciezy

-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
DokładnieMaker pisze:Musze Cie zmartwic Zielonyszerszeniu - fianl Barca-Milan jest w tej edycji niemozliwy. Te druzyny moga sie jedynie spotkac w polfinale. Tak zdecydowalo losowanie. A szkoda, bo wg mnie to sa teraz dwie najlepsze druzyny w Europie i moze na swiecie.

-
- WSR Guru
-
- Zaczyna działać
Spokojnie spokojnie, Barca sobie poradzi z Benfica. Ogladalem ten mecz i Barcelona stoworzyla o wiele wiecej groznych sytuacji. Ze skutecznoscia faktycznie jest nienajlepiej, ale mysze, ze to da sie latwo naprawic. Biorac pod uwage, ze za tydzien zagraja Puyol, Marquez i Edmilson - to atak zajmie sie zdobywaniem goli, a nie wracanem na wlasna polowe jak robil to ETO. Benfica u siebie prawie caly czas sie bronila, a na wyjezdzie musi zaatakowa, a Barca bedzie tylko na to czekala.
W pilce wszystko moze sie zdarzyc, ale tym razem wygra pewnie Barcelona.
Dzisiaj Milan bedzie mial gorsze zadanie. W tym meczu moze pasc duzo bramek, bo obie ekipy maja problem z obrona. W milanie zagra 40 letni Costacurta, zabraknie Stama, Maldiniego. Moze byc ciekawie.
W pilce wszystko moze sie zdarzyc, ale tym razem wygra pewnie Barcelona.
Dzisiaj Milan bedzie mial gorsze zadanie. W tym meczu moze pasc duzo bramek, bo obie ekipy maja problem z obrona. W milanie zagra 40 letni Costacurta, zabraknie Stama, Maldiniego. Moze byc ciekawie.
-
- WSR Guru
Klasyfikacja Ogólna:
1. zielonyszerszen: 72pkt.
2. Sinar: 62pkt.
3. Kali: 60pkt.
Klasyfikacja Pucharowa:
1. zielonyszerszen: 12pkt.
2. paula007, Frik, Sinar: 11pkt.
3. Kali: 10pkt.
4. Maker: 8pkt.
5. Rpx: 7pkt. i dlatego pana brawa