I jakie ma posiadać cechy!
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
gosienka2005
- WSR Guru

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Magnus bo tu mnie męczą koleżanki i próbują wydrzeć skrzętnie strzeżone przeze mnie informacje dotyczące tego kto Ci się podoba!
Trzymam się dzielnie
, ale próbują na różne sposoby wydrzeć ze mnie te informacje. Nie daję się, ale próbują mnie podejść na wszelkie sposoby. Oto przykładowe pytania: A my ją znamy?, a I czy II rok?, z której grupy?, czy ją lubimy?, czy ma ciemne czy jasne włosy? itp., itd.
RATUJ!!!!
RATUJ!!!!
-
gosienka2005
- WSR Guru

Co ze niby ja nie jestem zdecydowana ?? ło żesz TyHappy pisze:Ale może tym razem to ktoś bardziej zdecydowany...![]()
-
gosienka2005
- WSR Guru

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8OHappy pisze:Ale o Tobie też co nieco słyszałam... Tylko to na jakimś privie byśmy obgadały!
No masz.... to już jakieś ploty.... eee... to nie byłam ja Happy.... Pani podejrzenia są całkowicie bezpodstawne, ja niczym nie handluje....
zaczynam sie bać...
ciekawe kto to mnie obgaduje za plecami
-
seize
- Loża WSR

Zawsze w kazdej sprawie sa miliony powodow ot takie jak np. majacy zaraz nadjechac autobus lub tez po prostu taki ze wszyscy faceci to *członki* ... no albo wredne małpygosienka2005 pisze:... ale skoro nie wyszło to że niby moja wina ??
Ale Happy Ty zamiast narzekać że jakoby pan Kłólik o drewnianym serduszku nacechowany jest jakims tam niby "niezdecydowaniem" to pochwal sie juz jakas skojarzona i "dobrze prosperujacą" parą bo chyba BM dziala juz jakis czas i cos na koncie miec powinno z puli sukcesowi osiagniec
Jednym zdaniem : wez Ty sie Happy do roboty zamiast tylko wiecznie narzekac ze jeden pan jest czarna owca w Twoich kartotekach
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
seize
- Loża WSR

Nom tu masz racje mam inne preferencje
Preferuje te kobiety ktore wzbudzily moje zainteresowanie - czy tez mowiac wprost: chwycily za serce - a nie te ktore mi sie 'podsuwa'* z tytulu : chlopie wez bo mnie denerwujesz 
* Od razu mowie ze tyczy sie to dzialan Happy prowadzonych od dlugiego czasu a nie konkretnych przypadkow wiec prosze mi tu bez irytacji

* Od razu mowie ze tyczy sie to dzialan Happy prowadzonych od dlugiego czasu a nie konkretnych przypadkow wiec prosze mi tu bez irytacji