walnij sobie fotkę w kibluCASE pisze:Cóż, jak miałbym przyjechać na taki stadion i zobaczyć takich kibiców jak Legii (p. Starówka), to też bym pewnie został w Szkocji.
CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
Patrząc na :seize pisze:[quote="Kali w temacie "Typnik World Cup 2006""]faszystowskie niemcy, chu*** (...)
Rozumiem iż ten drugi kraj wymieniane przez ciebie elementy zwiazane z tą ideologią i wojną ominęły ?Kali pisze:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Italia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie ten drugi kraj nie wypisuje obelg w stosunku do Polaków może dlatego.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
A ja nie jestem. A wiesz czemu? Bo ci szmaciarze, żeby zbudować "potęgę" klubu, powoływali do wojska najlepszych piłkarzy z całej Polski, a gra w Legii miała być służbą zastępczą. Przeczytaj autobiografię Dudka, to samo mu chcieli zrobić. Zawodnik miał wybór: albo kamasze i praktycznie po karierze, albo Legia. Faktycznie, potężny klub. Widzisz, Legia to jest jeden z takich klubów, wobec których nie mozna przejść obojętnie: albo się ją kocha, albo nienawidzi. Ja dzięki Bogu zaliczam się do tych drugich. I wcale nie dlatego, że kibicuję Wiśle, bo kibicuję akurat Koronie Kielce. I Milanowi of course 

-
- Loża WSR
i gdyby nie ta słuzba w Legii to prawie wszyscy nasi wcześniejszy gwiazdorzy nigdy by nie zobaczyli wielkiej piłki.CASE pisze:A ja nie jestem. A wiesz czemu? Bo ci szmaciarze, żeby zbudować "potęgę" klubu, powoływali do wojska najlepszych piłkarzy z całej Polski, a gra w Legii miała być służbą zastępczą. Przeczytaj autobiografię Dudka, to samo mu chcieli zrobić. Zawodnik miał wybór: albo kamasze i praktycznie po karierze, albo Legia. Faktycznie, potężny klub. Widzisz, Legia to jest jeden z takich klubów, wobec których nie mozna przejść obojętnie: albo się ją kocha, albo nienawidzi. Ja dzięki Bogu zaliczam się do tych drugich. I wcale nie dlatego, że kibicuję Wiśle, bo kibicuję akurat Koronie Kielce. I Milanowi of course
wtedy była labo Legia albo Górnik.
boże kto Ci tak wypaczył gust
-
- WSR Guru
od kartofla się zaczeło ale moją frustracyjną wypowiedz spowodowały kolejne obraźliwe teksty w gazetach i w telewizji jak byś był spostrzegawczy to jest do nich umieszczony link nad moją wypowiedziąseize pisze:Aha czyli już rozumiem - zatem pijesz tutaj do "kartofla" czy jak to tam bylo
No ale przyznam ze lektura "Corriere della Sera" czy też może w tym wypadku zapewne by było to bardziej adekwatne "La Repubblica", jest mi zasadniczo obca - dlatego też 100% pewności nie mam toteż ciężko zabrać zdanie.
-
- Ekspert
-
- WSR Guru
proszę bardzo
http://***SPAM***.pl/0,1247843,1349702,wiadomosc.html
http://***SPAM***.pl/0,1247843,1349702,wiadomosc.html
Maker pisze:No nareszcie jakis zadowalajacy wynik
Niemcy poczuli na wlasnej skorze jak to jest przegrac w ostatniej minucie-oni zawsze tak wygrywali i taka porazka w samej koncowce dla mi wiele radosci
Dostali nauczke - bardzo sie ciesze, ze odpadli. Tym bardziej po tym jak przeczytalem ten artykol http://***SPAM***.pl/0,1247843,1349702,wiadomosc.html
Teraz jest mi juz obojetne, kto wygra Mundial, bo wiem, ze nie beda to Niemcy :p
-
- Loża WSR
a wszystko się zdadza Ty przyjezdny jesteś więc ......CASE pisze:Kto mi tak wybaczył gust? Wiesz, jeszcze rok temu byłem jedynym chyba wobec Legii obojętnym. Ale zamieszkałem w Warszawie, i byłem kilka razy na meczach w knajpach. Poznałem kibiców, dziękuję, gorszej trzody chlewnej nie widziałem ani na Nowej Hucie, ani w Kielcach.
to idż sobie do knajpy i pogadaj sobie z kibicem Legii który pewnie nawet nie zna całego składu.
kutas kupił sobie koszulke za 200 zł i mysli ze jest już kibicem.
-
- Loża WSR
Case swoją drogą to na podstawie różnych przypadków uogólnianie nie jest najlepszą drogą - i mówię to bez względu na to czy dotyczy to Legii czy nie.
A tak wogóle to fajnie popatrzeć i poczytać udowadniająć sobie, iż naprawde ludzie są wspaniali i potrafią szanować różnice zdan
A ja lubie powtarzać : jeden lubi czekolade a drugi jak mu nogi śmierdzą i takie już jest życie

A tak wogóle to fajnie popatrzeć i poczytać udowadniająć sobie, iż naprawde ludzie są wspaniali i potrafią szanować różnice zdan

A ja lubie powtarzać : jeden lubi czekolade a drugi jak mu nogi śmierdzą i takie już jest życie

-
- Loża WSR