CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Ale co ślina ci leci na myśl o spodniach Gdusi? 8Oseize pisze:Ludzie błagam, toż ja się za chwile zaślinie na śmierc
To jest fetyszyzm... I uznaje się to za zboczenie...
Fetyszyzm to zachowanie polegające na uzyskiwaniu satysfakcji seksualnej w wyniku kontaktu z obiektem pobudzającym - fetyszem. Fetyszami mogą być wszystkie obiekty powodujące podniecenie seksualne drogą skojarzeń, np: części ciała, części odzieży, pewne cechy anatomiczne, które metodą imprintingu znalazły się w świadomości fetyszysty.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
seize
- Loża WSR

Nie wiem ja wiem ze byla jakas produkcja puszczona w TV o polskim tytule "Lot 93: Walka z terroryzmem" (The Flight That Fought Back) i było to pełnometrażowe. Tego co zwie się Lot 93 (United 93) też nie widziałem jak i tego powyżej więc ciężko mi pomóc. Nie mniej skoro Ty coś oglądasz to powinnas wiedzieć najlepiej 'co'.
BTW : a stwierdzenie wszystko się zgadzało "nawet numer lotu..." brzmi dla mnie nieco dziwnie - a jaki inny numer miałby nosić
BTW : a stwierdzenie wszystko się zgadzało "nawet numer lotu..." brzmi dla mnie nieco dziwnie - a jaki inny numer miałby nosić
-
Havoc
- Loża WSR

sa dwa loty 93
to proste jeden powstal zaraz po 2001 roku drugi teraz uderza do kin. Tego nowego nei ogladalas bo to oznacza ze przyznajesz sie na forum publicznym ze uzywasz nielegalnych kopii rozprowadzanych droga p2p ;] Wiec bat sobie na szyi ukrecasz:> A ze tak nie jest to ogladasz ten starszy badziewniejszy :]
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Dziwne. Reżyser (zresztą od razu scenarzysta) ten sam. Nazwa angielska taka sama. Tylko czas w jednym - 90 a w drugim 111 min a i w jedym jest z trzech krajów razem z Francją a w drugim tylko z dwóch...
Nic nie ściągam! Po 1. nie umiem a po 2. mój komp ledwo ciągnie to forum to gdzie jakieś ściąganie do tego?!?
U koleżanki oglądałam, ale ona teraz wyjechała na biegun północny!
Ach jak ja lubię jak coś nie gra i można szukać i kombinować. Przynajmniej mam co robic podczas chorowania...
Nic nie ściągam! Po 1. nie umiem a po 2. mój komp ledwo ciągnie to forum to gdzie jakieś ściąganie do tego?!?
Ach jak ja lubię jak coś nie gra i można szukać i kombinować. Przynajmniej mam co robic podczas chorowania...