Wrażenia po Technikach sprzedaży
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Wrażenia po Technikach sprzedaży
Jak oceniacie warsztaty technik sprzedaży? Czy rzeczywiście wniosły coś do waszej wiedzy o świecie handlu? Mi wydają się dość ciekawe. Doceniam praktyczne podejście do sprawy...
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
Ej no ja Cie "krytykuje" tylko w jednym celu aby zmusić do bardziej aktywnego zaangażowania na forum szkolnym
Chcę trochę jakoby wejsc na ambicje i oprocz odwaleniu 3 tematów z zaliczenia ogolnie zebyś tu zostala na dluzej
Ja nie jestem przeciez wredny, kazdy to moze powiedziec
no może prawie kazdy...
no 50%..
a na palcach jednej reki mozna takich zliczyc ?
porazka
boshe kazdy mysli ze jestem wredny?
dobra poddaje sie

-
- Nowy(a)
ech...ja mam podejście bardziej optymistyczne niż Ci się wydaje. Nie powiedziałam przecież że jesteś wredny. Jesli jednak chodzi o mobilizację, to raczej przyda mi się pozytywna, bo jak mnie tak zjedziesz na wejściu to bedę bała się potem napisać cokolwiek w obawie że ktoś podejdzie do tego mega krytycznie. tak czy inaczej, trzy posty są,heh:) jestem chodzącą ignorancją:)
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
to sa 3 posty na nowej wirtualnej drodze WSRowego zycia 
Wiesz ja lubie terapie szokowa, tak mnei na studiach uczyli ze leczy sie pacjentow skuteczniej fundujac im traume. Wiesz lubilem opowiastki o doktorze Vonnegucie i jego maszynce do leczenia schizofrenii
Ale spokojnie na forum jestem niegrozny 8O
Ty ciesz sie JRR ze warsztaty tylko trzeba zaliczyc a nie prowadzą... [ja tego nie powiedzialem
Swoją drogą kurcze masz bardzo aromatycznego nicka
mam pomysl odkopie pewien temat a Ty podzielisz sie z nami jaka jest jego geneza ok 
W ten sposob nabijesz kolejnego posta i wdrozysz sie w mechanizm jednego z for z najwiekszym potencjalem wsrod polskich szkol

Wiesz ja lubie terapie szokowa, tak mnei na studiach uczyli ze leczy sie pacjentow skuteczniej fundujac im traume. Wiesz lubilem opowiastki o doktorze Vonnegucie i jego maszynce do leczenia schizofrenii

Ty ciesz sie JRR ze warsztaty tylko trzeba zaliczyc a nie prowadzą... [ja tego nie powiedzialem

Swoją drogą kurcze masz bardzo aromatycznego nicka

W ten sposob nabijesz kolejnego posta i wdrozysz sie w mechanizm jednego z for z najwiekszym potencjalem wsrod polskich szkol

-
- Nowy(a)
-
- Zaczyna działać
generalnie moje wrażenie dzis zaczęło się krystalizować... po teście do którego specjalnie sie nie przygotowywałem, a wydawal sie dla mnie dosc łatwy. Tak naprawde to dopiero po ogloszeniu wyników bede mogl to potwierdzic. Ale mam nadzieje ze moj wynik nie osmieszy stwierdzenia "dla mnie dosc łatwy"